- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.161
Kardeş ler arasında olur böyle şeyler canım. Kafana takma iki güne unutursunuzAblam da var annemlerde tartistik biraz gidemedim de eşim gelsin onu bekliyorum hemen eve gitmek istiyorum
öppp biiiiiiniiiiiii
Aaa nolduAblam da var annemlerde tartistik biraz gidemedim de eşim gelsin onu bekliyorum hemen eve gitmek istiyorum
Aaa noldu
Canm cook gecmis olsun Allah sifa versin kayinvalideneSelam kızlar..
Dünden beri hiç uğrayamadım..
Kayınvalidem kısmi felç geçirdi tüm gün hastanedeydim..gece eve gelince benim migren tuttu bu sefer ben acile gittim..
Bugün gene hastanede olucam uğrayamazsam kusura bakmayın..
Ayyy cnm benim gecmis olsun ikinizede..Selam kızlar..
Dünden beri hiç uğrayamadım..
Kayınvalidem kısmi felç geçirdi tüm gün hastanedeydim..gece eve gelince benim migren tuttu bu sefer ben acile gittim..
Bugün gene hastanede olucam uğrayamazsam kusura bakmayın..
hee olur oyle yaaa takilmaaİkimizinde küçük kızı var çok ses yapiyolar diye ablam kendi kizina bağirdi baya bi bende o zaman kal deme bana böyle yapacaksan dedim yattik uyuduk sonra şimdi sorun yok kalktik oturuyoruz iste
Daha tam toparlaymadim kendimi ama yinede az cok iyim ayy felaket hasta oldm nerde üşüttüysem artk bu kadar.anlamis degilim
Sen napiosn nasilsn duyduguma göre tatil hazirliklari baslamis kiz
Bende oyle olmustm yaa ayyy ne kotuuu hasta olmaaak allah sifa versinnDaha tam toparlaymadim kendimi ama yinede az cok iyim ayy felaket hasta oldm nerde üşüttüysem artk bu kadar.anlamis degilim
Sen napiosn nasilsn duyduguma göre tatil hazirliklari baslamis kiz
Hee oluyo bazeenleriAyyy cnm benim gecmis olsun ikinizede..
hee olur oyle yaaa takilmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?