- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.181
Amin canm sağolasın ayy partis orda güzel güzel seyler yersin simdi sen.Bende oyle olmustm yaa ayyy ne kotuuu hasta olmaaak allah sifa versinneveeeeet tatileee gidiiiiiiioooormmmm sizeee menulerimle hava aticiiin
ayyy bizde hep olan sey buuu ben kizim yokkende bagirirdm hepsine susun ses yapmiin yeter yeter dieİkimizinde küçük kızı var çok ses yapiyolar diye ablam kendi kizina bağirdi baya bi bende o zaman kal deme bana böyle yapacaksan dedim yattik uyuduk sonra şimdi sorun yok kalktik oturuyoruz iste
Canim cok geçmiş olsun kayinvaliden ameliyat olabilmismiydi kismi felc gecirme sebebi nedir ck üzüldüm ya zor bi durum rabbim yardimcisi olsun şu mubarek cuma hurmetineAmin canm sağolasın ayy partis orda güzel güzel seyler yersin simdi sen.
Menülerini fotografli görmek isterim yaaa bendr güzel seyler yemek istiyorum artk ya pff
Benim degil tatlim esmerim arkadasimizin kayinvalidesi kısmı felc geçirmiştubi_klc canm cok gecmis olsun bnm kayinoederimde yillardr oyle..umarim gecicidir canm biran once saglina kavusur
ahahah iice karistiBe
Benim degil tatlim esmerim arkadasimizin kayinvalidesi kısmı felc geçirmiş
canim cok gecmis olsun bian tubiyle karistrdm ona cvp yazdmSelam kızlar..
Dünden beri hiç uğrayamadım..
Kayınvalidem kısmi felç geçirdi tüm gün hastanedeydim..gece eve gelince benim migren tuttu bu sefer ben acile gittim..
Bugün gene hastanede olucam uğrayamazsam kusura bakmayın..
kizzz vermisin geneee okdr yidin yidin maşALLAH canm az kaldi 52ye*** PEMBE TAKIM***
Şekerpancarı71(55.0/54.7/0.3/%0.55)
Sarraf ( 83// /% )
bendeeeeee ama bigun yemem bile tartiyi degistirio kizlarrr cok dikkatli olmaliyizzzzzAmin canm sağolasın ayy partis orda güzel güzel seyler yersin simdi sen.
Menülerini fotografli görmek isterim yaaa bendr güzel seyler yemek istiyorum artk ya pff
Bence istediğin kiloya gelene kadar mezun olma canim o zaman ister istemez salıyo biraz insan olsun az gitsin yavaş yavaş verirsin kalanlariSekerPancarii mezun kişi kaptanim akıl ver bana napmaliyim kioo vermm cok yavasladi ve 60ıda kiramiorum mezun olmak icin beklemelimiyim yoksa oluyum mu napiimm benn korkuormda mezun okursam taklaya gelirmiim die
Hee oluyo bazeenleri
vallaa yicem bosunami verdim muhtemelen arti baya gorucem ama hemen giddr dye dusunuyorum.. allaha sukur 88gidicegime 69gidiorm bunada sukurAmin canm sağolasın ayy partis orda güzel güzel seyler yersin simdi sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?