- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.201
Tamam kuzuşummm amaa listeye arti rakamla girilemiyooo
Kizz anamgilin tarti bozuk ya eve gelince tartildim kahvaltımi da yapmistim hafif yedim tabi eve geldim ben şookkk 54.1kizzz vermisin geneee okdr yidin yidin maşALLAH canm az kaldi 52ye
Tamam kuzuşummm amaa listeye arti rakamla girilemiyoooolsun bu hafta artiyi atar güzel bi eksiyle listeye girersin
Saol bebekim aa doğru diskalifiye şeysinden baştan başlıyordum dimi
Aynen diğer cumaya atarım artıları tatlım
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinKızlar geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim..hastamız biraz daha iyi ben de toparladım kendimi..
Heee yaaa. Darısı başına kizzzz. Sen de kuru emi
Cınimm kaptanim beni bu hafta azat et pazartesi tartilmayim cumaya kadar söz verdim kendime olagan üstü dikkat gostericem sabah ve aksam 2 kere yürüyüş yapicamn bide hiç cis yemiycem bakalim 1 haftada ne olacaktubi_klc canim kesinlikle regldendir p.mtesi eksiyi gorursun bence canim cumaya kadar tartilmiicm didin ama o.teisde tartiliyok yaa cınımmmcımmmm
İkinize de geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifaversinKızlar geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim..hastamız biraz daha iyi ben de toparladım kendimi..
Sanada maşallah canım. Sende baya güzel yürüyorsun. Kiz seviyorum yürümeyi ben.çok hızlı yürümem ama kendi tempomdaMaşallahmarlin18 bu kızı tutabilene aşk olsun bende sabah 1 saat yürüdüm kızımı uyutunca tekrar cikicm insallah
ayyyy cok iii yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?