- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.221
Ayy çok şanslısın marliiisss harika bunlaaarr cok tatliiisssBugün ku gördüklerim. İnsan bunları görmek için yine yürür ama yaaEki Görüntüle 1835522
canim sen yuruyuste yapiosun ya -0.5 bile olsan sıkılaşma oluodur kesin sende kirusunn eminim resim bekliorum ben sendennnn2 buçuk saat yürüdum geldim kizlar
Bugün ku gördüklerim. İnsan bunları görmek için yine yürür ama yaaEki Görüntüle 1835522
canm aynini esmerm de istemisti diyetisyene gidiodu gatta ama takim kurallari geregi cnm tartilmalisin biyle diretince bende uzuluorum ama sonra ucu kacio canimCınimm kaptanim beni bu hafta azat et pazartesi tartilmayim cumaya kadar söz verdim kendime olagan üstü dikkat gostericem sabah ve aksam 2 kere yürüyüş yapicamn bide hiç cis yemiycem bakalim 1 haftada ne olacak
ayyyy aynini ben dusunuodm simdi 49 olur bu selin diodummMarliiişş senin boyun kaç kiiz benim kiloma yaklaştin en kuru bendim
marlin18 hatun 55 olmus hala mezun diil benim neyime dimiii 58u girmeden her hafta mezun olucam diorum olamiyorummm
kizin nekdrlk canm uyutnca kime birakio cikiosunMaşallahmarlin18 bu kızı tutabilene aşk olsun bende sabah 1 saat yürüdüm kızımı uyutunca tekrar cikicm insallah
İyce kurudu kiz beni kiskanmaktanayyyy aynini ben dusunuodm simdi 49 olur bu selin diodumm
ayyy oylemi diosun mezun kişiii ama olamiorum bi turluuuuuu bu hafta cok dikkt ettim dun etsemde yine 59 olamiciktimmm mayis hedefimde gidio eldennnnnBence 6 li rakamlardan kurtulmadan mizun filan ulmaa
Ama az kaldii kiizz iki haftaya 58 olursuunnnayyy oylemi diosun mezun kişiii ama olamiorum bi turluuuuuu bu hafta cok dikkt ettim dun etsemde yine 59 olamiciktimmm mayis hedefimde gidio eldennnnn
Iyi cnmmmm iyiyiyiyiyiEe daha daha nassın
Heee yaaa. Darısı başına kizzzz. Sen de kuru emi
ayyyy cok iii yaaaaaa
iyisin sen ama bencede istedign rakamda mezun ol cnm@ParteMoralll sen ne diosun bu mezuniyet şeysineee
2 haftayamii olamiorumki -500 üm die gobek atmadigm kaldi sabahhh ki olaganustu tikkatleeeeAma az kaldii kiizz iki haftaya 58 olursuunnn
Iyi cnmmmm iyiyiyiyiyisen nassan ins iyisindir insallah
hahahahahahahahahahahahahaha koptummm
iyisin sen ama bencede istedign rakamda mezun ol cnm
İyyimm cinim iyyimmIyi cnmmmm iyiyiyiyiyisen nassan ins iyisindir insallah
hahahahahahahahahahahahahaha koptummm
iyisin sen ama bencede istedign rakamda mezun ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?