Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben her hafta sciftlikten taze süt alip kendim yogurt yapiyorum.ama bebise peynir türü iseyler yapmak istiyorum.ama nasil bilmiyorum. Bilen varmi aranizda kizlar.tarif verebilirmisiniz

Selam kızlar..
Tüm gün annemdeydim kızkardeşim geldi sonra kv ye bakmaya hastaneye gittim..baya yorulmuşum .

Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, domates salatalık, üç zeytin, dört ceviz..
Saat 15 de bir kase kısır yedim..
Kısır baya doyurucu oldu akşam sadece çay içtim..

kizlar nasilsiniz menum sole
sabah malesef yok
oglen yumurtali ispanak ve 1 domates
ara 3 adet diet biskuvi
aksam 2-3 kasik manti
ara cay bukadar :)

Cok guzel görünüyo ,tarifini yazsana canim yaa
Canim gunaydinn
tarifi şòyle:2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi,1 yk sut tozu,1 ck kabartma tozu,1 yk sut hepsini iyice karistiriorum kizdirdigim tavaya dokup arkali onlu pisiriorum..hemencik kizariolar zaten ici pisio merak etme..ben seramik tava kullaniorum o yuzdn yag kullanmiorum ama tavana yapisacagini dusunuosan 1 tk yag ile yaglayip fircayla dagit yada oeceteyle fazlasini al..Sut tozu kullanmadanda boyle oluo ama sut tozu kepek tadini oldukca kirio bukadar canm en kucuk boy sahanda yapiorum

Moonlii canim labneyi evde kendim yapiyorum demistin.tarifini yazarmisin canim.bende yapayim bebisime
canim labneninde tarifini vereyim..
1 lt sutu kaynatip ilinmaya birakiorum ayni yogurt yapar gibi..ilindiginda 1 dolu yemk kasigi süzme peyniri bi kaseye alio eziyorum ustune yarim cay barfagi kadar sutten ilave edip aciyorum ve sonra tüm sute ekliyorum homojen bi karisim olana kadr azck karistirip 100 derecede isitip kapattigim firina koyuyorum cnm 7 saat sonra firindan aliyorum ince bir süzgec ustune tulbent serip suuzyorum ve bi 5-6 saatte buzdolabinda suzlmeye birakiyorum ohh sabh hazir oluyor 4 gun falan kullanabilirsin..katkisiz oldugu icin cabuk bozulabilir ben onletlerine ekliyorum ekmegine surup eline veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…