- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.441
kizz bnde oyle +1 dim bugun 61.7 yaniiiiii pehki nep pehhhValla ben tartildim ama şoklardayım. Karnımda sis .hem ağrıyor
Cuma kilom, 55.9
Bugünkü kilom, 57.2
Fark ;+++1.300 gr
Niye böyle oldu yaaaa.moralim bozuldu
suannnn havuz kenarindayimmmmmm ne gtmesiiUnuttun muuubugün mü gidiyosun tatile kiskanmadim kiii meneneeee gez eglen yüzz yee kiskanmam ben huyum değal
Bendeee seni ozledmmmmmm ye ye bende aksam yirimİyyim bende canikommm özlüyomm ben seniiaplacimm tatli yapiyom eşim istedi benim suçum yohh
geldikkk@ParteMoralll canmm gittinz miiiiiii ayy tatil suan en ihtiyavm olan şeyyysiiiii
Heeaasuannnn havuz kenarindayimmmmmm ne gtmesii
ahahahahhhh harikasin canimmm denize giiii kiz denizeeeeeeeeesuannnn havuz kenarindayimmmmmm ne gtmesii
canimm iyi eglencelerr dinlen gez yoz yüz oyna şıppidak şıppidakkkk ohhhhhhhhhh yime ama az yiiiiiiii sade dondon yi aksam et balık yii sutlu tatli yi tememiiii ayy kizzz ne goselll biz bayramdn sonra gitczzz..sonrada esim uzun is seyehatine cikicak o vakitte annemlerlen gitcemmmmBendeee seni ozledmmmmmm ye ye bende aksam yirimay ne kotuyum
geldikkk
canim bende 55 olmaya karar verdim ayni senin gibi bende 65e takin hissediorum kendimiii en azindan 3 kiloda alsam ki ben bi haftada alirim onu 58 falan olurum..iyki mezun olmamisim ayrica 70 kiloyken giydigim elbisemi giydm dun dugunde hala ayni oluo bana L beden anlamadm gitti ya cok sinirliyimmmKizlar benimde 52 kilo olmam lazım yaaa.baksanıza insan iki günde kilo aliyor.52 olursam bir iki kilo da alsam 55 falan olurum yine.şimdi hala 60 a çok yakınım. En ufak bir şeyde 60 olma ihtimalim var. Offffff ya.şu kiloları vermek ayrı zor,korumak ayrı zor
canim kolay gelsin..aaa taşiniosun diemi acaba cokmu isin var canim ALLAH kolaylk versin yatdim edeck kikse yokmuSabah:çilek, ceviz, chialı yulaf lapası
Öğle:kıymalı yumurta,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:çilek, kiraz, yenidünya
Akşam:taze fasülye,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Tümgün ev işi yaptım.bana yardım eden kız işi bıraktı moralim çok bozuk. Spor yapamadım. Taşınmama 3 hafta kaldı sap gibi kaldım ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?