Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 canm normal peynir tarifide vereyimm oda cok kolay yine 1 lt sutu kaynama noktasina gelene kadar kaynat sonra hala ocaktauken icine 1 dolu yk yogurt at.zaten hemen kesiliyor sut sonra bi 10 dk da oyle ocakta kalsin altini kıs..sonra altini kapat ve bi 15 dk oyle kalsin iyice kesilsin topak topak oluo sonra süz canim ayni sekilde suzgec ve tulbentle dolaba kaldir ustunede su dolu bi kap koy yada herhangi bir agirlik hatta yazmayi unutmusum ben labneyede agirlik koyuyorm iyice suzulsn die.sabaha hazr canimm lor gibi oluyor ama ekşi olmuyor tam bebek peyniri proteini

sabah esim telefonunu evde unutmus 40 dk kapiyi calmis guvenliktn aramis beni ama telefonun sesi kısık ay hic duymamisim bi uyandm kapiyi yumrukluo oylece firladm bi baktim kociş barut olmuş butun konsular uyandi sen uyanmadn dio

sabah esim telefonunu evde unutmus 40 dk kapiyi calmis guvenliktn aramis beni ama telefonun sesi kısık ay hic duymamisim bi uyandm kapiyi yumrukluo oylece firladm bi baktim kociş barut olmuş butun konsular uyandi sen uyanmadn dio
Allah seni kiizz o nasil uyku öyle

Bu halime bile çok zayif diyolar ama çok kuru olmadim hiç ben belim ince bacaklar biraz kalin böyle 26 beden kot cuukk olsun istiyorum incecik oliiimmm inceciiiikk
canim banada oyke diyolar ama oncesi i gozlerinin onune getiriyorlar heralde bende tam 36 beden olmak istiyorumm altim ok ama ustum genus benim belim kalinnn cok fena bisey ki hep ince belliydim ben nasl esnediysemmm offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…