- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.501
ayyy kahvemi var geldimm canimmmmKizlar hepinize günaydınherkese benden sabah kahvesi
Bu halime bile çok zayif diyolar ama çok kuru olmadim hiç ben belim ince bacaklar biraz kalin böyle 26 beden kot cuukk olsun istiyorum incecik oliiimmm inceciiiikk
Allah seni kiizzsabah esim telefonunu evde unutmus 40 dk kapiyi calmis guvenliktn aramis beni ama telefonun sesi kısık ay hic duymamisim bi uyandm kapiyi yumrukluo oylece firladm bi baktim kociş barut olmuş butun konsular uyandi sen uyanmadn dio
Aynen canim iyki mezun olmadin
ay ne bilim normalde ben uyanmasam bile kizim tikitiya uyant benide uayndirir anlamadm bende derin uyumuşum demkkiAllah seni kiizzo nasil uyku öyle
evet iyki ama bnm uzun surck gibi bu mezunligum baksana +1 im hala bugunAynen canim iyki mezun olmadin
canim banada oyke diyolar ama oncesi i gozlerinin onune getiriyorlar heralde bende tam 36 beden olmak istiyorumm altim ok ama ustum genus benim belim kalinnn cok fena bisey ki hep ince belliydim ben nasl esnediysemmm offffBu halime bile çok zayif diyolar ama çok kuru olmadim hiç ben belim ince bacaklar biraz kalin böyle 26 beden kot cuukk olsun istiyorum incecik oliiimmm inceciiiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?