- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.461
bu resim ekmekçiklerin 1i kizlar bundan 4 tane yiyorum sonuncusunu balla yiyorm cok guzl oluo 2 cay kasigi bal ohhh
Bende 50 olmaya karar verdimcanim bende 55 olmaya karar verdim ayni senin gibi bende 65e takin hissediorum kendimiii en azindan 3 kiloda alsam ki ben bi haftada alirim onu 58 falan olurum..iyki mezun olmamisim ayrica 70 kiloyken giydigim elbisemi giydm dun dugunde hala ayni oluo bana L beden anlamadm gitti ya cok sinirliyimmm
Verecek kilomuz az diye bazi günlerrr salıyoruz ya aslinda daha da sıkı yapmaliyiz bence moonn o zaman gider anca mayis bitiyooo benim hedef tutmucak gibi bayrama hedefim 50 olmakya su 5 kiloyu nasl vericmmm yaaaa offff biri bisey desin bi akil versinnnnnnnn
Sende malzemeyi az tut kiz miden genişler tika basa doyurma karnini 1 yumurtali yap ekmekcikleriniKizlar menum
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli ekmekciklerim (4 adet cikio iddia ediorum normal bi insan 4nu yiyemez ben tika basa zorla yiyorm boyle kotu ois igrenc bi huyum var)
domates kirmizi biber 1 yk nar eksisi ve 2 ck bal sekeriz cay ve koy peyniri
aksam 1 kutu light ton baligi 2 yk yogurt ve 4 yk karabugday 5 minik biber tursusu en minnaklarindan
ara 1 bardak light sut
Canım gayet büyük ve ekmek gibi kalın.bence tek yumurtayla yap
sen sus bakimmm sana yok sen annenlere gitHeeaaayy nii güzeeelllll bende bende bende geleydim niye beni götürmediniz ki hiç ses etmem ben ne yirseniz ondan yir sesimi keser otururum havuz kenarinda
girerimde girerimmmmahahahahhhh harikasin canimmm denize giiii kiz denizeeeeeeeee
ay zaten yiemedm doldurdum tabagi sistmm suan sanki patlicamcanimm iyi eglencelerr dinlen gez yoz yüz oyna şıppidak şıppidakkkk ohhhhhhhhhh yime ama az yiiiiiiii sade dondon yi aksam et balık yii sutlu tatli yi tememiiii ayy kizzz ne goselll biz bayramdn sonra gitczzz..sonrada esim uzun is seyehatine cikicak o vakitte annemlerlen gitcemmmm
sagoll kuzummmmmm okdr yiemem hele
Evet benim yerime yersen 100 kilo olursunnnn kesinsen sus bakimmm sana yok sen annenlere git
girerimde girerimmmm
ay zaten yiemedm doldurdum tabagi sistmm suan sanki patlicam
sagoll kuzummmmmm okdr yiemem heleSekerPancarii yerine yersem 100kg olrm
Kelin ilaci olsa kendi basina surermisya su 5 kiloyu nasl vericmmm yaaaa offff biri bisey desin bi akil versinnnnnnnn
Cok guzel görünüyo ,tarifini yazsana canim yaa
bu resim ekmekçiklerin 1i kizlar bundan 4 tane yiyorum sonuncusunu balla yiyorm cok guzl oluo 2 cay kasigi bal ohhh
Bebiş de var ya.tüm gün onla ilgileniyorum şimdi bi de ev işi çıktı. Ailem Adana'da.annem yardım edecek dinçlikte değil.etrafa soruyorum haftada bir gelecek kadın var mı diye en azından taşınana kadar.canim kolay gelsin..aaa taşiniosun diemi acaba cokmu isin var canim ALLAH kolaylk versin yatdim edeck kikse yokmu
afiyet olsun canım bence güzel menünKizlar menum
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli ekmekciklerim (4 adet cikio iddia ediorum normal bi insan 4nu yiyemez ben tika basa zorla yiyorm boyle kotu ois igrenc bi huyum var)
domates kirmizi biber 1 yk nar eksisi ve 2 ck bal sekeriz cay ve koy peyniri
aksam 1 kutu light ton baligi 2 yk yogurt ve 4 yk karabugday 5 minik biber tursusu en minnaklarindan
ara 1 bardak light sut
Bugün pek diyet olmamış yarın protein ağırlıklı yap.arada da hurmalarından yeBugün sacmaladim gene ya off misafirlikteydm sacma sapan oldu sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik 3 ceviz
Ara 1 süt 1 muz 1 çikolata kapli pismaniye
Öglen 10-12 yaprak sarması 1 kase corba ve salata
Ara 1 çikolata kaplı pismaniye 1 normal pismaniye yarim dilim bisküvili tatli 1 türk kahvesi
Aksam 1 kase corba 1 lokma ekmek 2 yaprak sarma
Ayy çok sevindimmm canım benimSekerPancarii canim sana cok dua ettim kiz bugün.tencereni dibine kahve tabagi koydum.hic tasmadi sütüm.cok sagol yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?