Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: çeyrek simit, az peynir, 1 domates, şekersiz çay
öğle: 2 ızgara köfte, 1 ızgara tavuk göğsü, 2 kase yarmalı yoğurt çorbası
ara: nescafe
akşam yok
10 dk simit bölgesi hareketi 40 squat her gün arttırarak devam edicem

Bende 50 olmaya karar verdim keşkelerim bende mezun olmasaydimmmmmyani verecek 5 kilom var

ya su 5 kiloyu nasl vericmmm yaaaa offff biri bisey desin bi akil versinnnnnnnn
Verecek kilomuz az diye bazi günlerrr salıyoruz ya aslinda daha da sıkı yapmaliyiz bence moonn o zaman gider anca mayis bitiyooo benim hedef tutmucak gibi bayrama hedefim 50 olmak

Sende malzemeyi az tut kiz miden genişler tika basa doyurma karnini 1 yumurtali yap ekmekciklerini

Heeaa ayy nii güzeeelllllbendebendebende geleydim niye beni götürmediniz kihiç ses etmem ben ne yirseniz ondan yir sesimi keser otururum havuz kenarinda
sen sus bakimmm sana yok sen annenlere git
ahahahahhhh harikasin canimmm denize giiii kiz denizeeeeeeeee
girerimde girerimmmm
ay zaten yiemedm doldurdum tabagi sistmm suan sanki patlicam
Kiz @ParteMoralll iyi tatiller canım, iyi eğlenceler. Bizim yerimizede ye ic olurmu
sagoll kuzummmmmm okdr yiemem hele SekerPancarii yerine yersem 100kg olrm

sen sus bakimmm sana yok sen annenlere git

girerimde girerimmmm

ay zaten yiemedm doldurdum tabagi sistmm suan sanki patlicam
sagoll kuzummmmmm okdr yiemem hele SekerPancarii yerine yersem 100kg olrm
Evet benim yerime yersen 100 kilo olursunnnn kesin o derece çok yiyebilme kapasitem var keskem olmasa

Bugün sacmaladim gene ya off misafirlikteydm sacma sapan oldu sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik 3 ceviz
Ara 1 süt 1 muz 1 çikolata kapli pismaniye
Öglen 10-12 yaprak sarması 1 kase corba ve salata
Ara 1 çikolata kaplı pismaniye 1 normal pismaniye yarim dilim bisküvili tatli 1 türk kahvesi
Aksam 1 kase corba 1 lokma ekmek 2 yaprak sarma

canim kolay gelsin..aaa taşiniosun diemi acaba cokmu isin var canim ALLAH kolaylk versin yatdim edeck kikse yokmu
Bebiş de var ya.tüm gün onla ilgileniyorum şimdi bi de ev işi çıktı. Ailem Adana'da.annem yardım edecek dinçlikte değil.etrafa soruyorum haftada bir gelecek kadın var mı diye en azından taşınana kadar.
afiyet olsun canım bence güzel menün

Bugün pek diyet olmamış yarın protein ağırlıklı yap.arada da hurmalarından ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…