Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah esim telefonunu evde unutmus 40 dk kapiyi calmis guvenliktn aramis beni ama telefonun sesi kısık ay hic duymamisim bi uyandm kapiyi yumrukluo oylece firladm bi baktim kociş barut olmuş butun konsular uyandi sen uyanmadn dio
Buna benzer bir olayı gençliğimde yaşamıştım.annemler anahtarı unutuyor.ben yatıyorum.zili çalıyorlar uyanmıyorum, telefonu çalıyorlar yok.alt komşuya gidip odamın altına sopayla vuruyorlar yine uyanmıyorum.en son kapıyı kırıyorlar o sese uyanıyorum tabi herkes üstüme yürümüştü çok kızgınlardı

Sabah:1 dilim ekmek, az süzme peynir, 1 domates, şekersiz çay
öğle: ince bulgurlu sebzeli pilav, salata, 2kaşık yoğurt
ara:sade türk kahvesi
akşam: yarmalı yoğurt çorbası

KahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, 1 tane domates, salatalık, turp, bir avuç badem, fıstık , yarım dilim ekmek, iki çay kaşığı bal
Öğle; 4 catal taze fasulye, üç kaşık yoğurt, bir kare bitter,bir kaç fıstık
Aksam, bir kase yayla çorbası, bir tabak taze fasülye, bir dilim ekmek, salata, yogurt
Spor, 2 buçuk saat yürüdum

Sabah:1 dilim ekmek, az süzme peynir, 1 domates, şekersiz çay
öğle: ince bulgurlu sebzeli pilav, salata, 2kaşık yoğurt
ara:sade türk kahvesi
akşam: yarmalı yoğurt çorbası
Afiyet olsun canım. Güzel bir menü olmuş cigeride yiyince

Selam kızlar..menüm..
Sabah: tarhanalı krep(karatay usulü), karışık peynir, domates, salatalık..
Akşam: patlıcan oturtma, mercimek çorbası, yoğurt..
Canım tarhana li krep nasıl bişey. Aralarda hiç açlık hissetmiyormusun

K kova01 canım nasıl gidiyor taşınma işleri. Rabbim yardımcın olsun. Küçük çocuk lada çok zor olur.yardım edecek birisini bulabildin mi Canım yaa

Selam kızlar..menüm..
Sabah: tarhanalı krep(karatay usulü), karışık peynir, domates, salatalık..
Akşam: patlıcan oturtma, mercimek çorbası, yoğurt..
Tarhanali krep ilk kez duyuyorm canm tadı nasıl acaba
Aksam icin patlican oturtma yagli olmamistr insallah afiyet olsun menün genel olarak güzel canm

Cok güzel marlincim aksam ki 1 dilim ekmek de olmasayms daha da harika olacakms sankim malüm kilo vermen yavasladi ya birazck.onun icin söylüyorum
Ama genel olarak cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…