Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm hayirli olsun arabaniz menünde güzel olmus afiyet olsun

İki hafta sonra ramazan ayı başlıyor. O zaman daha sessiz olur buralar.davet ler , misafirlikler falan.şimdiden boş bırakmayalım burayı. Yaz geldi çattı kizlar. Biraz daha gayret edelim hadiii.

Hayırlı olsun canım .kazasız belasız kullanın insaAllah

ahhh bu analarrrrrr canlari sagolsun canimm sevindim sana yardimi dikunucak birini bulabilmene hayirlisiyla atlatirsin inşALLAH bu tasinma sureciniii canimmm

Kızlar ben cmts sehr dişına gezmye gttm oyuzdrn hep dsardn yynce bozdm dyetı ogunden berı toplayamıyorum çok acil gaza ihtyacm var yaa
ohhhh yap kacamagii yap gel gaz virin deee yok oyleee derhal toparlanmalisin cınımmmmm bende bu hafta sedim bugun toparlicammm hadi sendeeee

hayirli olsun canim kazasiz belasiz guzrl gunlerde kullanin hayirli yollarda kullanmak nasip olsun inşALLAH

İki hafta sonra ramazan ayı başlıyor. O zaman daha sessiz olur buralar.davet ler , misafirlikler falan.şimdiden boş bırakmayalım burayı. Yaz geldi çattı kizlar. Biraz daha gayret edelim hadiii.
haklisin canimmmm gerci ben pek misafir cagirmiorum ama heo giderim henelde..bi annemlerle kv leri cagiriorum okadr

Binnnnn gildimmmmmmmmmm kizimi uyuttup 2 posta canasir yikadim asilmayi bekliiii 1 posta...hanımm uyurken bende kahvalti edeyimmm dunde tost yedim ne doydum ne lezzt aldm simdi hemen ekmekciklerimi yapiim onlar cok diyuruo beniiii..dun aksmada markette hurma yedim 1 tanede minik pogca

kizlar dunku menumu yazmamisim
sabah 2 dilim tb ekmwgi ile kasarli light ketcapli tost
ara 1 muz 1 ck bal 1 avuc antep fistigi
aksam light ton bakigi 5 yk karabugday 3 yk light yogurt 1 salatalik 5 minik tursu biber
ara 1 hurma 1 pogca (sade)

kizlar dunku menumu yazmamisim
sabah 2 dilim tb ekmwgi ile kasarli light ketcapli tost
ara 1 muz 1 ck bal 1 avuc antep fistigi
aksam light ton bakigi 5 yk karabugday 3 yk light yogurt 1 salatalik 5 minik tursu biber
ara 1 hurma 1 pogca (sade)
Aksamdan sonraki arada poacaya ne gerek vardi moon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…