- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.581
Canm hayirli olsun arabaniz menünde güzel olmus afiyet olsunkizlar gunaydin . dun yazamadim araba satin alma islerimiz vardi disardaydim hep gun boyuda ole gecti.dunki menum soleydo
sabah peynir cesitleri 1 dilim ekmek cay ve yumurta
oglen yarim simit ve cay
aksam da 5 yk bulgur pilavi ve yogurt
bugun sabahta simdi 2 dilim beyaz peynirimi yedim ve ise gidiyorum
Valla bende soracaktım aynı şeyi. Nerelerdesiniz yahuuuuKizlar günaydin bu bi kac gündür cok durgun buralar niye kimseler yok
Hayırlı olsun canım .kazasız belasız kullanın insaAllahkizlar gunaydin . dun yazamadim araba satin alma islerimiz vardi disardaydim hep gun boyuda ole gecti.dunki menum soleydo
oglen yarim simit ve cay
Bende merak ettim tarhana şeysini. Ama her tarhanayla olurmu ki bilemedim. Bizimkisi un gibi sizin kisi nasılBi deneyeym bende bakalm begenecekmiyim
canimmm dun esim erken geldide kizimin digum gunu mekanina gidip detaylari konustk sonra markt alisverisi sonra ev telasi ugrayamadm cnm
ahhh bu analarrrrrr canlari sagolsun canimm sevindim sana yardimi dikunucak birini bulabilmene hayirlisiyla atlatirsin inşALLAH bu tasinma sureciniii canimmmBen de annemlere yemek yatak vesaire hazırladım bebişi yatırdım oğlanın ödevleri derken anca menümü yazmaya sıra geldi
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez
Ara:1 hurma
Öğle:taze fasülye, yoğurt,1 dlm tb ekmeği
Ara:kiraz,yenidünya,karpuz
Akşam:ızgara tavuk,3 kaşık tavuklu pilav,salata,1 kaşık humus
70 dk aerobik.annem geldi yine döktürdü yemekleri mezeleri anca bu kadar kotarabildim
Benim tarhana da unlu ama içindeki herşey doğal oluyor..undan çok yoğurt katılıyor zaten..Bende merak ettim tarhana şeysini. Ama her tarhanayla olurmu ki bilemedim. Bizimkisi un gibi sizin kisi nasıl
ohhhh yap kacamagii yap gel gaz virin deee yok oyleee derhal toparlanmalisin cınımmmmm bende bu hafta sedim bugun toparlicammm hadi sendeeeeKızlar ben cmts sehr dişına gezmye gttm oyuzdrn hep dsardn yynce bozdm dyetı ogunden berı toplayamıyorum çok acil gaza ihtyacm var yaa
hayirli olsun canim kazasiz belasiz guzrl gunlerde kullanin hayirli yollarda kullanmak nasip olsun inşALLAHkizlar gunaydin . dun yazamadim araba satin alma islerimiz vardi disardaydim hep gun boyuda ole gecti.dunki menum soleydo
oglen yarim simit ve cay
haklisin canimmmm gerci ben pek misafir cagirmiorum ama heo giderim henelde..bi annemlerle kv leri cagiriorum okadrİki hafta sonra ramazan ayı başlıyor. O zaman daha sessiz olur buralar.davet ler , misafirlikler falan.şimdiden boş bırakmayalım burayı. Yaz geldi çattı kizlar. Biraz daha gayret edelim hadiii.
Bizimkide un gibi canmBende merak ettim tarhana şeysini. Ama her tarhanayla olurmu ki bilemedim. Bizimkisi un gibi sizin kisi nasıl
Aksamdan sonraki arada poacaya ne gerek vardi moonkizlar dunku menumu yazmamisim
sabah 2 dilim tb ekmwgi ile kasarli light ketcapli tost
ara 1 muz 1 ck bal 1 avuc antep fistigi
aksam light ton bakigi 5 yk karabugday 3 yk light yogurt 1 salatalik 5 minik tursu biber
ara 1 hurma 1 pogca (sade)
canimm hemde hic gerek yoktuuuu kizima almistik esimde yiyince bende yemk istedim yedimAksamdan sonraki arada poacaya ne gerek vardi moon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?