Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık 1 kırmızı biber 1 kk peynir
Ara 4 hurma 1 bardak tarçınlı süt
Öglen 100 gr tavuk döner 1 soda 1.5 dilime tekabül ediyodur muhtemeln pide
Ara 1 türk kahvesi 1 portakal
Aksam 5 kasik haşlanmış nohutla yapilms salata 3 kasik yoğurt
Su 2 litre spor yok şimdilik

Arkadasm vardi da smdi gitti canm anca bakabildim ama @moon8187 ve SekerPancarii nerdeyse hic sesleri cikmiyo @ParteMoralll zaten tatilde temelli unuttu bizi de
Ayy kizlaarr ölüyorum yorgunluktaann akşama kayinvalidm gelcek saniyodum sadece annesiyle babası da geldi ve ikindi vakti haberim oldu ince temizlik yap yemek yap hiiç oturmadimm şuanda bulaşık yerlestirdim makineye çay koyucam ayyhh vallaaa belim koptu kahve yok mii

Aaa baya yorulmussun canm gel kahve yapym sana yorgunluk kahvesi

K kova01 canım nasıl gidiyor taşınma işleri. Rabbim yardımcın olsun. Küçük çocuk lada çok zor olur.yardım edecek birisini bulabildin mi Canım yaa
Sağol canım.yardımcım da işi bıraktı dün iyice Can'ım sıkkındı.annemler geldi bugün yardıma.yarın gidecekler.taşınana kadar da haftada bir gelecek birini buldum.idare edeceğim artık.

Ben de annemlere yemek yatak vesaire hazırladım bebişi yatırdım oğlanın ödevleri derken anca menümü yazmaya sıra geldi
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çk tahinpekmez
Ara:1 hurma
Öğle:taze fasülye, yoğurt,1 dlm tb ekmeği
Ara:kiraz,yenidünya,karpuz
Akşam:ızgara tavuk,3 kaşık tavuklu pilav,salata,1 kaşık humus
70 dk aerobik.annem geldi yine döktürdü yemekleri mezeleri anca bu kadar kotarabildim

Kızlar ben cmts sehr dişına gezmye gttm oyuzdrn hep dsardn yynce bozdm dyetı ogunden berı toplayamıyorum çok acil gaza ihtyacm var yaa

Tarhanali krep ilk kez duyuyorm canm tadı nasıl acaba
Aksam icin patlican oturtma yagli olmamistr insallah afiyet olsun menün genel olarak güzel canm
Patlıcanları fırınladım hafif oluyor öyle..tarife gelince..
Bir bardak süt, üç yumurta, dört kaşık tarhana, tuz...
Hepsini karıştırıp tavada krep gibi pişiriyorum tadı çok güzel tok tutuyor hemde..

kizlar gunaydin . dun yazamadim araba satin alma islerimiz vardi disardaydim hep gun boyuda ole gecti.dunki menum soleydo
sabah peynir cesitleri 1 dilim ekmek cay ve yumurta
oglen yarim simit ve cay
aksam da 5 yk bulgur pilavi ve yogurt

bugun sabahta simdi 2 dilim beyaz peynirimi yedim ve ise gidiyorum

M melekruu canm 65 kiloyla diyet yapmakda ne var kiz ben tee 83 kilolardan basladim sen daha avantajlısin fazla kilon olmadigi icin simdi o kilolarin önüne gecmezsen daha sonra bak sende ben gibi 80lerden baslamak zorunda kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…