- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.561
Ayy kizlaarr ölüyorum yorgunluktaann akşama kayinvalidm gelcek saniyodum sadece annesiyle babası da geldi ve ikindi vakti haberim oldu ince temizlik yap yemek yap hiiç oturmadimm şuanda bulaşık yerlestirdim makineye çay koyucam ayyhh vallaaa belim koptuArkadasm vardi da smdi gitti canm anca bakabildim ama @moon8187 veSekerPancarii nerdeyse hic sesleri cikmiyo @ParteMoralll zaten tatilde temelli unuttu bizi de
Aaa baya yorulmussun canm gel kahve yapym sana yorgunluk kahvesiAyy kizlaarr ölüyorum yorgunluktaann akşama kayinvalidm gelcek saniyodum sadece annesiyle babası da geldi ve ikindi vakti haberim oldu ince temizlik yap yemek yap hiiç oturmadimm şuanda bulaşık yerlestirdim makineye çay koyucam ayyhh vallaaa belim koptukahve yok mii
Ayy gitselerde bi uzansam diye bekliyomAaa baya yorulmussun canm gel kahve yapym sana yorgunluk kahvesi
Sağol canım.yardımcım da işi bıraktı dün iyice Can'ım sıkkındı.annemler geldi bugün yardıma.yarın gidecekler.taşınana kadar da haftada bir gelecek birini buldum.idare edeceğim artık.
kahve yok mii
Kahvenin kenarindaki çikilatlar da menim miiii
Ayy tahmin ediyorum yorgunluğunu ahh kuzuum yat dinlen biran önceAyy gitselerde bi uzansam diye bekliyomçok ayip ama belim çokk ağriyoii saol bebeğim ne iyi olurdu seninle kahve içsek
Aaaa niye toparlayamiyormuşsun bakymKızlar ben cmts sehr dişına gezmye gttm oyuzdrn hep dsardn yynce bozdm dyetı ogunden berı toplayamıyorum çok acil gaza ihtyacm var yaa
Aaaa niye 65toparlayamiyormuşsun bakymkac kiloydun sen canm[/QUOTE6 65canm 8kılo fazlm varrAaaa niye toparlayamiyormuşsun bakymkac kiloydun sen canm
Yok canım açlık hissetmiyorum..ekmek ve tatlı yemedigim için vücut açlık sinyali vermiyor..arada bol su içiyorum..öğün arası en az 5 saat olmalı leptin hormonunun çalışması için..Canım tarhana li krep nasıl bişey. Aralarda hiç açlık hissetmiyormusun
Patlıcanları fırınladım hafif oluyor öyle..tarife gelince..Tarhanali krep ilk kez duyuyorm canm tadı nasıl acaba
Aksam icin patlican oturtma yagli olmamistr insallah afiyet olsun menün genel olarak güzel canm
Bi deneyeym bende bakalm begenecekmiyimPatlıcanları fırınladım hafif oluyor öyle..tarife gelince..
Bir bardak süt, üç yumurta, dört kaşık tarhana, tuz...
Hepsini karıştırıp tavada krep gibi pişiriyorum tadı çok güzel tok tutuyor hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?