- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.601
canimm hemde hic gerek yoktuuuu kizima almistik esimde yiyince bende yemk istedim yedim
Ee moon bu ara ne kadar saldiginin farkindamisin motivasyonun sifir resmen hic dikkat etmiyosun ki inan cok kızıyorum bu ara sanaoff +dayimmm bugun yarin dikkat etmeliyim ama asla -olamam bu hafta
Ay bi uyumuşumm kii kuzum da uyumuş dinlendim güzelceAyy tahmin ediyorum yorgunluğunu ahh kuzuum yat dinlen biran önce
bana dimi canimm..evet farkindayimm aslinda dikkat ediyorum etmiyor degilimm biseye saldirmiyorum ama -de olamiyorum simdi zayifladimin bilincindeyim ya relax oldum nedense bide doomgunu stresi var off ama bayrama 56 olmak hedefim inşALLAH 5 kilo vermek..Ramazanda nasl olucak bikemiyorum ama yemk programi yapocam hergun ona uyucam esimde uyar zaten sagolsun haftada 1 günde izin olucak sanirim boylelikle bi iki kilo daha verebilirim 6lardan kurtulurumEe moon bu ara ne kadar saldiginin farkindamisin motivasyonun sifir resmen hic dikkat etmiyosun ki inan cok kızıyorum bu ara sana
ohhhh iyi bari canim en azindn uykunuzu almişsinzdrAy bi uyumuşumm kii kuzum da uyumuş dinlendim güzelce
Evet canim cok iyi geldi kiz dün çok yoruldum yaa misafir gelmeden bir gün önce haber vermeli bence belim koptu valla bide regliydim yaohhhh iyi bari canim en azindn uykunuzu almişsinzdr
kizzz bnde ayni senin gibiyim ALLAH'tan herkes bilirdr habersiz gelmez..Benimde hep biri gelsin belim agrir ertesi gunde migrenim tutarrrEvet canim cok iyi geldi kiz dün çok yoruldum yaa misafir gelmeden bir gün önce haber vermeli bence belim koptu valla bide regliydim ya
Teşekkür ederim canımahhh bu analarrrrrr canlari sagolsun canimm sevindim sana yardimi dikunucak birini bulabilmene hayirlisiyla atlatirsin inşALLAH bu tasinma sureciniii canimmm
Bence eski dikkatin özverin kalmadi yoksa smdiye coktaaan 5li rakamlardaydnbana dimi canimm..evet farkindayimm aslinda dikkat ediyorum etmiyor degilimm biseye saldirmiyorum ama -de olamiyorum simdi zayifladimin bilincindeyim ya relax oldum nedense bide doomgunu stresi var off ama bayrama 56 olmak hedefim inşALLAH 5 kilo vermek..Ramazanda nasl olucak bikemiyorum ama yemk programi yapocam hergun ona uyucam esimde uyar zaten sagolsun haftada 1 günde izin olucak sanirim boylelikle bi iki kilo daha verebilirim 6lardan kurtulurum
Oy oy ne tatlılar Allahım...Eki Görüntüle 1837869 şunların güzelliğine bakın kizlar. 2 tanesi sapsarı, diğerleri siyah.Rabbim neler ýaratmis
Ben de öyle yapıcam canım..kilo almak kesinlikle istemiyorum..Allahtan kızım da diyette eşim bişey diyemez..yok öyle tatlılar börekler..pilav ve makarna yapmicam ramazanda makatna zaten yapmamda pilavda yapmicam sebze protein agirlikli hemek yapicam biz sahurada kalkmaiyoruz zaten onemli olan iftarda aaldirmamak serbetli tatlida olmadimi bence guzel olucak Ramzan diyetimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?