Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ee moon bu ara ne kadar saldiginin farkindamisin motivasyonun sifir resmen hic dikkat etmiyosun ki inan cok kızıyorum bu ara sana
bana dimi canimm..evet farkindayimm aslinda dikkat ediyorum etmiyor degilimm biseye saldirmiyorum ama -de olamiyorum simdi zayifladimin bilincindeyim ya relax oldum nedense bide doomgunu stresi var off ama bayrama 56 olmak hedefim inşALLAH 5 kilo vermek..Ramazanda nasl olucak bikemiyorum ama yemk programi yapocam hergun ona uyucam esimde uyar zaten sagolsun haftada 1 günde izin olucak sanirim boylelikle bi iki kilo daha verebilirim 6lardan kurtulurum

pilav ve makarna yapmicam ramazanda makatna zaten yapmamda pilavda yapmicam sebze protein agirlikli hemek yapicam biz sahurada kalkmaiyoruz zaten onemli olan iftarda aaldirmamak serbetli tatlida olmadimi bence guzel olucak Ramzan diyetimiz icin

Evet canim cok iyi geldi kiz dün çok yoruldum yaa misafir gelmeden bir gün önce haber vermeli bence belim koptu valla bide regliydim ya
kizzz bnde ayni senin gibiyim ALLAH'tan herkes bilirdr habersiz gelmez..Benimde hep biri gelsin belim agrir ertesi gunde migrenim tutarrr

iftarda taze fasulyelerrrrr bol salata yogurt meyve ohhh misssss tazecik domateslerr enginarrrrr z.yaglilarrrr bide yemk yaparkn zaman gecer.gecen sene ben tazecik dogum yaotigim icin tutamadim ama cok dikkat ettim ve hemn hitmisti dogum kilolarim 89la doguma girip 10 gun sonra 76 olmustum..annem gidince dikkt etmeyide kestim ve hemn kilo aldimmm
bu sene liste yapip hergun uyucam o listeye yoksa onuda yapim bunuda yapim derken sofra doluyor hem ziyan hem kilooo...2 cesit yemek salata misss kolada olmicakkkkkk ben her gun nerdeyse 1 lt iceridm ya isterinde 1 kutu evde aksam 2 bardak al sana 1 lt ne yazik etmisim kendimeee

Bence eski dikkatin özverin kalmadi yoksa smdiye coktaaan 5li rakamlardaydn

pilav ve makarna yapmicam ramazanda makatna zaten yapmamda pilavda yapmicam sebze protein agirlikli hemek yapicam biz sahurada kalkmaiyoruz zaten onemli olan iftarda aaldirmamak serbetli tatlida olmadimi bence guzel olucak Ramzan diyetimiz icin
Ben de öyle yapıcam canım..kilo almak kesinlikle istemiyorum..Allahtan kızım da diyette eşim bişey diyemez..yok öyle tatlılar börekler..

Sabah: 2 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kuru kayısı
2 dilim ekmek, az peynir, 2 domates, 5 küçük biber turşusu
türk kahvesi
öğle: 1 karnıyarık, biraz domatesli makarna, cacık, biber turşusu
ara: şekersiz çay
akşam: 1 karnıyarık, 2 kaşık cacık
60 squat

KahvaltıM, 2 yumurta, 5 zeytin, peynir, bir avuç badem ceviz, iki dilim salatalık,
Aksam, yoğurt, köfte, bir yulaf kepegiyle krep, iki parça turşu
Spor, 2 saat yürüdum

Kizlar biz disari ciktk kizimla geldik 2 saat yuruyus yaptim avm yuruyusu ama olsun hateket harekettir...kizima doomgunusu icin cok guzl bi elbise aldim cuma gunu gelicek inşALLAH..bende kotonda bi elbise denedim 36si olmadi yani abartmiorum belden 3-4 parmak dardi bana elbiseeeeee belki 38 bile olmazdi yok artik didimmmmmmm ama hic kacamak yapmadm bugunn cok heycanliyimm dogumgunu icinnnnn ama 34 beden pantolon aldim cok esnekti napiim 2 giyince hemen esniyolarrrrrrr

Menum kizlarrrr
Sabah 2 tumurtali ekmekciklerim domates kirmizi biber ve salatalik,5-6 dilim koy peyniri 6 zeytin 1 cay kasigi bal sekersiz cay
aksam haslanmis tavuk 4 yk karabugday ve 2 yk yogurt ile ohh tukummm iste tuuukummm az oncede 2si1 arada ictimmmmmmmm yine 60ı gorurum inşALLAH Cuma gunu..kizimin digum gunundede 59 olurum belkimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…