- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.861
Bende selin hiç ugramadi yarın diyete başlayacağı için son saatlerini değerlendiriyor diye düşünmüştümKizlar bugün sabah tartildim 55.6 çıktımAma ara vermek iyi geldi bana yarın diyet başlasiiiiiiiiin artik benim için
Sabah tartil kizz yine.bende tartilayim.bende sabah 55.6 ydim.aşağı yukarı ayni kiloyuz.yarış yapakmiiii hiiii hiiii ìiiKizlar bugün sabah tartildim 55.6 çıktımAma ara vermek iyi geldi bana yarın diyet başlasiiiiiiiiin artik benim için
Evet kiz valla bugün eyuce bi yedimm son yolluk yaptimBende selin hiç ugramadi yarın diyete başlayacağı için son saatlerini değerlendiriyor diye düşünmüştüm
Ayy anamlardayim kiz iki üç gün kalicam burda bu sabahki kilomu baz aliyim benSabah tartil kizz yine.bende tartilayim.bende sabah 55.6 ydim.aşağı yukarı ayni kiloyuz.yarış yapakmiiii hiiii hiiii ìii
Hadi bakalım sen bu gazla hemen verirsinEvet kiz valla bugün eyuce bi yedimm son yolluk yaptimyarin basliyorum doydum herşeye
Kendine çok mu güveniyorsun neeeeeeeAyy anamlardayim kiz iki üç gün kalicam burda bu sabahki kilomu baz aliyim benhadi yarişakkk marlişimmmm ben seni geçerim kiiii
Vericem kiz ben zayiflik çok seviyorum 55 le de zayifim ama 51 olcam incicik olmak istiyommmHadi bakalım sen bu gazla hemen verirsin
Evet ben hem yirim hem viririmKendine çok mu güveniyorsun neeeeeee
Bende mi 51 olsam incecik ni güzelVericem kiz ben zayiflik çok seviyorum 55 le de zayifim ama 51 olcam incicik olmak istiyommm
Hee gii
Hadi ikimiz de 51 olak kardeş olakBende mi 51 olsam incecik ni güzel
Ohhhh ne güzel. Varmı ana gibisiHee giibabam yok uzak yerde çalışıyo anam sıkılıyo gelip gelip kaliyom
Olak yaaa.şunun şurasında ne kalmış zatenHadi ikimiz de 51 olak kardeş olak
Anammm canim anammmOhhhh ne güzel. Varmı ana gibisi
Sen bu hafta kal orda.anan hamir işi yedirir sana.ben yeniyimmm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?