Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın.bugün pazar diye kendimizi salmayalım kızlar. Kaçamak yapacaksak da diğer öğünler telafi edelim

kizlar gunaydin dun yazamadim bugunde anca yazabiliyorum gorumcelere gittik du sabah tam 3 saat yoldaydik sonrasida evdr falan gecti simdi yine yoldayiz eve donuyoruZ cok kacirmadim diye dusunuyorum ama yediklerimi yazamadim arkasaslar cunku bi ogluma bi kendime derken sasirdim sayamadim.bugun bu ogunden sonra dikkat edicem.

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, domates (3dilim)4 parça sucuk, iki dilim ekmek, iki catal reçel
Ara, bir avuç badem ceviz, bir kare bitter
Aksam, yoğurt lu ıspanak, bir kase çorba, yarım gözleme, 1 ince dilim karpuz
Spor, 2 saat yürüdum

ya kizlar nolur kusura bakmayın hâlânetim yok 2 gündürde yatılı misafir var esimden de giremedim ama bir iki güne paketim yenilenecek beni idare edin kuaura bakmayin nolur

Nasılsınız kızlar..malum haftasonu herkes gezmelerde snırım..ben evdeyim tüm gün temizlikle uğraştım yemek yiycez birazdan..

Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, yulaflı krep,1 çk reçel, 1 çk t-pekmez,ceviz
Ara:10 fındık,2 kayısı,4 kiraz
Ara:1 dilim diyet kek
Akşam:tavuklu mantarlı kepekli makarna,salata,ayran
40 dk yürüyüş 1 saat aerobik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…