Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana o kadar diyorum normal yemek ye.sabah yumurtalı peynirli kahvaltı yap öğlen doyurucu yemek ye akşamı hafif yap gerekirse

KahvaltıM, 2 yumurta, peynir, 3 kaşık yoğurt,
Ara, 3 kaşık mercimek çorbası, 10 fıstık
Aksam, yarım dilim ekmek, bir kase yoğurt, bir tabak hindi sote
Spor, 2 saat yürüdum
Afiyet olsun cnmm
Eskisi menülerine dönmüşsun partecim
ivittt ama cok zor birgun
heeeeee vallaa ya bulamadm bugünde cikamadm yarina ALLAH buyuk
bulursun insallah cnm...
afiyet olsun cnm cok iyiii anlat bakalim tatil nasldiiii
superdiiiii

Merhaba hanımlar grubunuza katılabilirmiyim..ben sarraf ın kardeşiyim..şu an hatta yanımda @moon8187 kaptancım cevap bekliyorum
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Sabah: muzlu,cevizli chialı yulaf lapası
Ara:1 hurma
Öğle:tavuklu domates tavası,yoğurt
Ara:erik,kuruincir
Ara:leblebi+kabak çekirdeği
Akşam:kabak yemeği,yoğurt,semizotu salatası
30 dk aerobik,30 dk yürüyüş akşam tekrar yürüyüş yapacağız ailecek, çilek yeme ihtimalim var

Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, menemen,1 zeytin, az peynir, 1 dilim salam sekersiz çay
Öğle: 1 biber dolmasi, 3 kaşık makarna, küçük bir tabak irmik helvasi iki üç bisküvi mini popkek
Sekersiz sütlü kahve
İkindi vakti birazcik daha makarna
Akşam: 2 dilim ekmek, patlican salatasi,1 biber dolmasi, çay
Bu kadaar

Daha ne olsun amaaaaâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…