- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.081
Sen biran önce evine dön bence.kalma anangildeeeeBence zaten benim eleştirmeye yüzüm yok bugün
Ay evet yaa öglen irmigi yedim makarna niye yiyon aksam patlican salatasi yeyip çay iç kapat agziniSen biran önce evine dön bence.kalma anangildeeee
Bak 60 i bulursun bir haftaya kalmaz
Bizden yani görümcen gurbetçi. ...Ay evet yaa öglen irmigi yedim makarna niye yiyon aksam patlican salatasi yeyip çay iç kapat agziniyookkk illa gömülecem yimeeğee ramazanin basina 54 olmam lazim ramazanda da 51 e inerim hatta 50 süper olur sonra da Almanyadan görümcem geliyo biliyo msn 1 buçuk ay kalicak o varken çok dikkat edemiyorum ama o gelmeye kilo işi bitmiş olmali ki anca kilomu koruyabilirm
Ayy yok kiz oda kiloyu sevmiyo ve dikkat etmeye çalisiyo yani yine bizden diyetciiiBizden yani görümcen gurbetçi. ...
Ayy ne güzel bir buçuk ay Türkiye'de kalmak. Biz anca 4 hafta kalcaz.allah nasip ederse.görümcen de yemeyi seviyor galiba.o da bizdenn desene
28 yaşındayim 1,5 yıllık evliyim 9 aylık bebişim var.hamilelikte 18 kilo aldım ama hepsini veremedimKendinI tanitsana canım biraz
Nasillsinn tubisss özledimmm bendeeKızlaaaaaerrr çok özledim sizi
Tekrar hoşgeldinn canim28 yaşındayim 1,5 yıllık evliyim 9 aylık bebişim var.hamilelikte 18 kilo aldım ama hepsini veremedim
Şuan 79.3 kiloyum boyum 1.57 ..hedefim 65 kiloya düşmek karatay diyetini uyguluyorum..beni gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
Kurabiye olmasaymış iyiymis menunn aslinda esmoossSabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 1 kk peynir
Ara 2 kayisi yarim cay bardagi süt
Öglen 4 kasik mantar sote 2 dilim ekmek
Ara 2 top dondurma 1 kayisi
Aksam 1 kase corba 1.5 dilim ekmek salata
Ara 2 minik kurabiye
Su 2.5 litre spor 10 bin adim arti bol bol temizlik
HoşbulduuukTekrar hoşgeldinn canim
Nolduuuuuui himhimciHmmmmmmm hmmmm hmMmm
neeeeeeHmmmdimek öyle
Masallah gel benide yeMenüm
Sabah: 2 dilim ekmek, menemen,1 zeytin, az peynir, 1 dilim salam sekersiz çay
Öğle: 1 biber dolmasi, 3 kaşık makarna, küçük bir tabak irmik helvasiiki üç bisküvi mini popkek
Sekersiz sütlü kahve
İkindi vakti birazcik daha makarna
Akşam: 2 dilim ekmek, patlican salatasi,1 biber dolmasi, çay
Bu kadaar
geldm cnm evimdeyimm@ParteMoralll geldin galiba canım..geçmişi tam okuyamadım..
SekerPancarii kardeşim kabul edildi galiba teşekkür ederim..
Hosgeldin cnmHoşbulduuuk
Yok ya bugün ekmek yedim ya hic begenmedim menümüKurabiye olmasaymış iyiymis menunn aslinda esmooss
Canm hosgeldin takimimiza menün cok güzel olmus.Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalik 1 avuç fındık
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 küçük biber dolması marul salatası
2 litreye yakın su
Sohbet açmaya çalışıyorum napammNolduuuuuui himhimci
neeeeee
Masallah gel benide ye
geldm cnm evimdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?