Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, bir avuç kuruyemis
Öğle; bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Aksam, bir tabak zeytinyağlı börülce, bir kase yoğurt, salata, iki catal makarna
Spor, 2 saat yürüdum

Afiyet olsun marlincim harika olmus menün.kuzum annenler seni en son gördüğünde kac kilo idin

Kizlar yarın kahvaltı ya komşum çağırdı .ramazandan önce toplanalım dedi.offffff yarın beni zor bi gün bekliyooooo

Canim geceden kepekli ekmeğe peynir salatalik falan koysan strec filme sararsin sabah işte çayla yersin iyi olur ne dersin

Ayy deseke şoka girecekler seni görünce.
Sen 68 le mi basladin kilo verme serüvenine yoksa daha mi coktun marlincim birde ne zamandr yapiyorsun diyeti
74 kiloydum hatta kusuratida vardı canım. Doğumdan sonra pis bogazligimdan kilo aldım ben.iki sene önceki yaz 68 dim turkiyedeyken.geldiğimde hamile olduğumu öğrendim 69 kiloydum.doğuma 74 kiloyla gittim.hamilelik boyunca 5 kilo aldım. Doktorum bile şaşırmıştı.hastaneden geldiğimde 62 kiloydum.tabi sonra süt olsun şeysinden yiye yiye tekrar 74 ü geçtim. Kasım sonunda başlamıştım canım ben diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…