- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.281
Eyy tabi yeme artik bence yeterOyle mi diyisunnn esmoss
Ya acikirsamEyy tabi yeme artik bence yeter
Acikirsan yogurt ye canm aaaaaaaYa acikirsamsaldirirsam herşellereee
Pffff yapma malzeme yok de yorgunum de yaparsan kesin yersin kesinEşim helva istediipoooff yaaa
Afiyet olsun marlincim harika olmus menün.kuzum annenler seni en son gördüğünde kac kilo idinKahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, bir avuç kuruyemis
Öğle; bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Aksam, bir tabak zeytinyağlı börülce, bir kase yoğurt, salata, iki catal makarna
Spor, 2 saat yürüdum
Ahh canancim senin en büyük skintin sabah kahvalti edememen keske yapabilsen ya
Yapmaaaaa oda yemesinEşim helva istediipoooff yaaa
68 kiloydum canimAfiyet olsun marlincim harika olmus menün.kuzum annenler seni en son gördüğünde kac kilo idin
Yapma firsatin mi olmuyordu canm seninevet kesi likle katiliyorum canim
Ayy deseke şoka girecekler seni görünce.68 kiloydum canim
Öyle oldu canım..diğerlerinin tadına bile bakmadım..Bence iyi canim gözlemeyi yarim yemissin hemde saati erken
Bu sefer tuttum kendimi..artık 7 li rakamları görmek istiyorum..afiyet olsun canim..valla helal olsun ben gozleme felan yersem hipsini yerim ya hippp yerim ya hiçç
Canim geceden kepekli ekmeğe peynir salatalik falan koysan strec filme sararsin sabah işte çayla yersin iyi olur ne dersininsalahh canim ya bakalim yarin oglen diyrtisyen randevun var vermismiyim gorcez sanki bu sefer veremedim gibi hissediyorum ama.menum de sole
sabah yok
oglen taze fasulye susuz salata ve yarim kepce ezogelin corba ve yarim dilimden daha az karpuz
aksamda et haslamistim kemikli azicik ondan yerim ve otururkdnde sekersiz cayimi icerim caysiz olmazzzz
74 kiloydum hatta kusuratida vardı canım. Doğumdan sonra pis bogazligimdan kilo aldım ben.iki sene önceki yaz 68 dim turkiyedeyken.geldiğimde hamile olduğumu öğrendim 69 kiloydum.doğuma 74 kiloyla gittim.hamilelik boyunca 5 kilo aldım. Doktorum bile şaşırmıştı.hastaneden geldiğimde 62 kiloydum.tabi sonra süt olsun şeysinden yiye yiye tekrar 74 ü geçtim. Kasım sonunda başlamıştım canım ben diyeteAyy deseke şoka girecekler seni görünce.
Sen 68 le mi basladin kilo verme serüvenine yoksa daha mi coktun marlincim birde ne zamandr yapiyorsun diyeti
Pffff yapma malzeme yok de yorgunum de yaparsan kesin yersin kesin
Yapiom kineeYapmaaaaa oda yemesin
Yapiom kinee
Seninde canın helvaa yemek istedi .ben biliyom kineeeYapiom kinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?