- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.341
Ayy bende yaa hiç erinmem kendime sofra hazirlarim gecee ahhh kilo almasamm gocam bana boğaz yetiremezzz doyuramaz gözümüAyy gece yemeyi bende severm keske yesem yesem kurusam hahahah
Misiiiiirrrr yicem galibaaa kokuyoBen yerim mısığları sen mirak itmeee gonşuuumakarnaaya benim zafim varr peynirli ve salçali en sevdigim
Seninki en azindan grm gitmeli diyo benimki 50 kilo yemezse zayifliyomuss hep yemesi ilazimmissBenim kardesimde 48kg bende ona hastaym..coook asiri yerse bugun sunu yemicem yarm gram gitmeli diyo
Hahahaha bendeee hc usenmem valaaaaa yeterki yemek olsn zaten yemek yapmayada bayiliormmm offffAyy bende yaa hiç erinmem kendime sofra hazirlarim gecee ahhh kilo almasamm gocam bana boğaz yetiremezzz doyuramaz gözümü
Kiz öyle oluyo biliyo msn bende bir hafta izin verdim kendime ya şimdi varya zor duruyorum yeniden midemi küçültmem lazimmmmMisiiiiirrrr yicem galibaaa kokuyoay eskiden olsa gozm gormezdi ramazan gelio bi rahatlk geldi baba tabi okdr bi hafta yiince bosluga dustm
Bende pasta kurabiye yemek her türlü mutfak işinde becerikliyimdir hem guzelim hem hamaratHahahaha bendeee hc usenmem valaaaaa yeterki yemek olsn zaten yemek yapmayada bayiliormmm offff
Hahahahahahahahaha kendilerini bsy saniolrSeninki en azindan grm gitmeli diyo benimki 50 kilo yemezse zayifliyomuss hep yemesi ilazimmissnedir bu zayif bacilardan çektiğimiz
Hahahahahahahahaha kendilerini bsy saniolrbende inadina toton kocaman sanki diorm dusun okadar hainlik hahahahahahahahaha beyaz pantln denedi ayyy bayildmm al al al al nolur al dedmm eve geldk sakasina diorm ki cikck hic guzel degl heryern meydanda o tabi sokk ne kotuyum sonra diorm saka saka halbuki o bana iltifatlar yagdirio hahahahaah
Ramazanda umarm daha iyi oluruz hhahahaKiz öyle oluyo biliyo msn bende bir hafta izin verdim kendime ya şimdi varya zor duruyorum yeniden midemi küçültmem lazimmmm
ay gene kendini ovduBende pasta kurabiye yemek her türlü mutfak işinde becerikliyimdir hem guzelim hem hamaratyapsam yapsam yisemmm
O dioki cok zayifladn superdin ablacimfesat seniii ben desem sen kendi totona bahaleee der bacim
Keşkelerimmm bende yisem yisem hep 52 olsamm ama hep yisem azim hiç boş galmasaRamazanda umarm daha iyi oluruz hhahaha
ay gene kendini ovdubdnde bende bende bnde ne gorsem yapsam degisij yemekler yapsam yesem eskisj gibi ama sismesem allahm nolur
Ooo masallah sana marlincm masallah74 kiloydum hatta kusuratida vardı canım. Doğumdan sonra pis bogazligimdan kilo aldım ben.iki sene önceki yaz 68 dim turkiyedeyken.geldiğimde hamile olduğumu öğrendim 69 kiloydum.doğuma 74 kiloyla gittim.hamilelik boyunca 5 kilo aldım. Doktorum bile şaşırmıştı.hastaneden geldiğimde 62 kiloydum.tabi sonra süt olsun şeysinden yiye yiye tekrar 74 ü geçtim. Kasım sonunda başlamıştım canım ben diyete
Bakk ya kendini övdün yetmedi kardesini de övdün iki aradaO dioki cok zayifladn superdin ablacimbeni gecicen heee diyo. Gazliyo fena ama 88kende zayiflamam lazm cirkin oldm dedigimde cok guzelsn dyodu ah cnm kardesm ya o esmerrrrr ben kumraaal anam bizi iyiki dogurmus hahahahahahahahahahahaa harbi kahkaha attim senin yuzunden ovdum gene
Üfffffkizzz vallaha halim yokk bide kizim uyuyo biy aynasida orda
Tatlmmm sen bi gruptan sogudun mu neSelammm
Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates, zeytin
öğle: salata, yoğurt, iki kaşık makarna
akşam: yoğurt, 5 incir
Yoo tatlım soğumadım öyle mi görünüyor kiTatlmmm sen bi gruptan sogudun mu ne
Ovvv cok iyidi bunlar ya
Ne biliym pek ugramayinca buralara öyle sandimdiYoo tatlım soğumadım öyle mi görünüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?