Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Misiiiiirrrr yicem galibaaa kokuyo ay eskiden olsa gozm gormezdi ramazan gelio bi rahatlk geldi baba tabi okdr bi hafta yiince bosluga dustm
Kiz öyle oluyo biliyo msn bende bir hafta izin verdim kendime ya şimdi varya zor duruyorum yeniden midemi küçültmem lazimmmm

Seninki en azindan grm gitmeli diyo benimki 50 kilo yemezse zayifliyomuss hep yemesi ilazimmiss nedir bu zayif bacilardan çektiğimiz
Hahahahahahahahaha kendilerini bsy saniolr bende inadina toton kocaman sanki diorm dusun okadar hainlik hahahahahahahahaha beyaz pantln denedi ayyy bayildmm al al al al nolur aldedmm eve geldk sakasina diorm ki cikck hic guzel degl heryern meydanda o tabi sokk ne kotuyum sonra diorm saka saka halbuki o bana iltifatlar yagdirio hahahahaah

fesat seniii ben desem sen kendi totona bahaleee der bacim

Kiz öyle oluyo biliyo msn bende bir hafta izin verdim kendime ya şimdi varya zor duruyorum yeniden midemi küçültmem lazimmmm
Ramazanda umarm daha iyi oluruz hhahaha
Bende pasta kurabiye yemek her türlü mutfak işinde becerikliyimdir hem guzelim hem hamarat yapsam yapsam yisemmm
ay gene kendini ovdu bdnde bende bende bnde ne gorsem yapsam degisij yemekler yapsam yesem eskisj gibi ama sismesem allahm nolur

fesat seniii ben desem sen kendi totona bahaleee der bacim
O dioki cok zayifladn superdin ablacim beni gecicen heee diyo. Gazliyo fena ama 88kende zayiflamam lazm cirkin oldm dedigimde cok guzelsn dyodu ah cnm kardesm ya o esmerrrrr ben kumraaal anam bizi iyiki dogurmus hahahahahahahahahahahaa harbi kahkaha attim senin yuzunden ovdum gene

Ramazanda umarm daha iyi oluruz hhahaha
ay gene kendini ovdu bdnde bende bende bnde ne gorsem yapsam degisij yemekler yapsam yesem eskisj gibi ama sismesem allahm nolur
Keşkelerimmm bende yisem yisem hep 52 olsamm ama hep yisem azim hiç boş galmasayaparim hep yerimm

Ooo masallah sana marlincm masallah

Bakk ya kendini övdün yetmedi kardesini de övdün iki arada yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…