- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.301
İstedii ivetttSeninde canın helvaa yemek istedi .ben biliyom kineee
Afiyet olsun canım çok güzel .kaçırdın bugünkü menüyüKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet zeytin domates salatalik 1 avuç fındık
Akşam şehriye çorbası taze fasulye ve bol salata
Yemekle uğraşıyorrrrrrAradiğiniz kişiye şuan ulaşilamiyorr
Helvayı çok mu seviyon neéİstedii ivetttuff ya ben kilo almayi kafaya koydum herhall
Nazara geldin sen heee..dikkat et canım çok güzel kilo verdin sen..İstedii ivetttuff ya ben kilo almayi kafaya koydum herhall
Pis boğazim açildi ya hanii durmak bilmiyooiNazara geldin sen heee..dikkat et canım çok güzel kilo verdin sen..
Ayy bana boğaz olsun yeterHelvayı çok mu seviyon neé
Daha yemedim yapiomYemekle uğraşıyorrrrrr
O yüzden ulaşılamıyor
Aaaaa a oldumu şimdi buuuuPis boğazim açildi ya hanii durmak bilmiyooibiraz 55 i koruyum ama 53 e geri inmem lazim tek 51 den vazgectim
Ramazana ne kaldi kiizzAaaaa a oldumu şimdi buuuu
Hani rakibem din yarışıyoruz ne güzel
Cooook ama cooooooooooooook 4ogun yemekkkk arti dondurma tatliSen tatildeyken bende çoh yidim ahlın almaz
bende oyle diodum hatta esmde 75olmusundur diyoduHadi canm.kiz o kadar yemeye 1 kilo almissin ben o kadar yesem 5 kilo felan alirdm heralde
Bende iyi canm napim k.validemle ugrasiyoruz işte
kiz sen smdide 57mi oldunBayramda 57 olmanin hayalindeyim suanda her nekadr kizimin doomgunune 59 olurum deyip olamasamda bayramda inşALLAH 57 olurummm
Sisko sisko siskoAradiğiniz kişiye şuan ulaşilamiyorr
ayyy bende cook pis bogazm elmden gelse hep yicem hep hic bikmam hep yerimAyy bana boğaz olsun yeterneyi sevmiyom ki ama helvaaa
afiyet olsun canimmmKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet zeytin domates salatalik 1 avuç fındık
Akşam şehriye çorbası taze fasulye ve bol salata
kizzz vallaha halim yokk bide kizim uyuyo biy aynasida ordaBugün niye koymuyorsan sankio kadar merak ediyoz yani surda
auyyy bende ilkkez dinlirum bunhikayeyi helal olaun kizz sanaaa marlinn esmermisin sen kizzzzzzzz74 kiloydum hatta kusuratida vardı canım. Doğumdan sonra pis bogazligimdan kilo aldım ben.iki sene önceki yaz 68 dim turkiyedeyken.geldiğimde hamile olduğumu öğrendim 69 kiloydum.doğuma 74 kiloyla gittim.hamilelik boyunca 5 kilo aldım. Doktorum bile şaşırmıştı.hastaneden geldiğimde 62 kiloydum.tabi sonra süt olsun şeysinden yiye yiye tekrar 74 ü geçtim. Kasım sonunda başlamıştım canım ben diyete
yapma kizz benim kocimi ürnekk göster milletin herifleri aksam aç yatiii deeeİstedii ivetttuff ya ben kilo almayi kafaya koydum herhall
kizzz hayirdr nolduuu aaa neden vazgectin bak hic huzl seyler gelmio aklimaaaaa hem boyle koruyamazsnkide dikkat ettt litfenn litfenn litfennnnPis boğazim açildi ya hanii durmak bilmiyooibiraz 55 i koruyum ama 53 e geri inmem lazim tek 51 den vazgectim
makarnaaaaSelammm
Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates, zeytin
öğle: salata, yoğurt, iki kaşık makarna
akşam: yoğurt, 5 incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?