- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.321
Sendemi makarnaci hergun yesem bikmam ah ahSelammm
Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates, zeytin
öğle: salata, yoğurt, iki kaşık makarna
akşam: yoğurt, 5 incir
Az yidim kiiiiiiiCooook ama cooooooooooooook 4ogun yemekkkk arti dondurma tatli
bende oyle diodum hatta esmde 75olmusundur diyodusapittim okadar diyetten sonra nolcak aldm aldm yidim ama cok yuzdumm sisiyodm havuza bir giriyodm yuzyuzyuz ciktigimda karnm acikiodu hahahahaha bide hep yuruodm aksamlari hareketli geciodu....
Kv ne coook gecmis olsn cnm insallah allah sifa versinn
kiz sen smdide 57mi oldunyakinda 50dersin sen
Sisko sisko sisko
ayyy bende cook pis bogazm elmden gelse hep yicem hep hic bikmam hep yerim
2 kaşık yaaamakarnaaaa
Ben gocamdan beterim ki al birini vur ötekine yani pis boğazlik konusunda yarişirız yaniiyapma kizz benim kocimi ürnekk göster milletin herifleri aksam aç yatiii deee
Evet yaa hayır diyemiyorum hiçSendemi makarnaci hergun yesem bikmam ah ah
Bende seni soracaktim miiigiiiiiSelammm
Sabah 2 dilim ekmek, peynir, domates, zeytin
öğle: salata, yoğurt, iki kaşık makarna
akşam: yoğurt, 5 incir
İyiyim beybim sen nassınBende seni soracaktim miiigiiiiinaberrsin beybim
Kiz valla bak dikkat edicem ama ne biliyim artik disiplinli diyet yapmak gelmiyo içimden mesela dondurmami yeyim yemeğimden kesiyim diyorum yada başka bi kacamagi yeyim yemegimden kisiyim diyorum o yuzden menü yazmicam her cuma kilo bildiririm yinekizzz hayirdr nolduuu aaa neden vazgectin bak hic huzl seyler gelmio aklimaaaaa hem boyle koruyamazsnkide dikkat ettt litfenn litfenn litfennnn
Aynen kiz bende hafif yeyip kendimi nefsimi terbiye etmek istiyorum ramazanda insallahİyiyim beybim sen nassın
Bugün misafir geldi tatlı yaptım yemedim ramazan gelse de nefsimi terbiye etsem diyeti bozcam diye korkuom
Gelllll piz bogazAz yidim kiiiiiiihem ikimizde pis boğazik bişi dimeeeye yüzün yohh üste çikarim himin kahve içiyom gel hadi
bendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuuEvet yaa hayır diyemiyorum hiç
Gerekirse ömür boyu ekmek yimem buna zaafım var ramazanda yemicem inşallah amin
Salçali makarnaa en sevdigimmSendemi makarnaci hergun yesem bikmam ah ah
Yazk kizzz oda bizden yese sisiyo bizim gibi ugrasio garibimHadise kilo almış 5 dakikalıkta olsa keyfim yerine geldi
Bugün yediğim yoğurtluydubendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuupeynirli tavklu sebzeli hersyli yerm makarna olsn yeter nefes alsn yeter gibi oldu
Anam hadise de hiç zayif kalamiyo kiiiHadise kilo almış 5 dakikalıkta olsa keyfim yerine geldi
Ayy gece yemeyi bende severm keske yesem yesem kurusam hahahahSalçali makarnaa en sevdigimmdün kardeşimi boğasim geldi haspam gece yemek yemeden yatarsa hemen kilo veriyomus yiyoo yaaa durmadannnn ve manken gibim
Amaaaaaan yetti gayri cinmaBugün yediğim yoğurtluydu
Ahaha makarna konusunda abazayım şahsen
Bende herşeylisini seviyorum
Neyse moon kescek bizi şimdi yine yemekleri övüoz diye
Ben yerim mısığları sen mirak itmeee gonşuuuGelllll piz bogazkahvee degl balkonda cay nargile sefasi yapcuzzzzz esim misir almis
bendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuupeynirli tavklu sebzeli hersyli yerm makarna olsn yeter nefes alsn yeter gibi oldu
Anam hadise de hiç zayif kalamiyo kiii
Bacakları benimkindenYazk kizzz oda bizden yese sisiyo bizim gibi ugrasio garibim
Benim kardesimde 48kg bende ona hastaym..coook asiri yerse bugun sunu yemicem yarm gram gitmeli diyoSalçali makarnaa en sevdigimmdün kardeşimi boğasim geldi haspam gece yemek yemeden yatarsa hemen kilo veriyomus yiyoo yaaa durmadannnn ve manken gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?