Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az yidim kiiiiiiihem ikimizde pis boğazik bişi dimeeeye yüzün yohhüste çikarim himinkahve içiyom gel hadi

kizzz hayirdr nolduuu aaa neden vazgectin bak hic huzl seyler gelmio aklimaaaaa hem boyle koruyamazsnkide dikkat ettt litfenn litfenn litfennnn
Kiz valla bak dikkat edicem ama ne biliyim artik disiplinli diyet yapmak gelmiyo içimden mesela dondurmami yeyim yemeğimden kesiyim diyorum yada başka bi kacamagi yeyim yemegimden kisiyim diyorum o yuzden menü yazmicam her cuma kilo bildiririm yine eskiden varya diyet yaparken millet gözümün önünde baklava yese dönüp bakmazdimm asla yemezdim kaçamağim ayda biri geçmezdiahh ahh ikinci kez olmuyo o azim uçuyooo

Az yidim kiiiiiiihem ikimizde pis boğazik bişi dimeeeye yüzün yohhüste çikarim himinkahve içiyom gel hadi
Gelllll piz bogaz kahvee degl balkonda cay nargile sefasi yapcuzzzzz esim misir almis
Evet yaa hayır diyemiyorum hiç
Gerekirse ömür boyu ekmek yimem buna zaafım var ramazanda yemicem inşallah amin
bendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuu peynirli tavklu sebzeli hersyli yerm makarna olsn yeter nefes alsn yeter gibi oldu

Hadise kilo almış 5 dakikalıkta olsa keyfim yerine geldi

bendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuu peynirli tavklu sebzeli hersyli yerm makarna olsn yeter nefes alsn yeter gibi oldu
Bugün yediğim yoğurtluydu
Ahaha makarna konusunda abazayım şahsen
Bende herşeylisini seviyorum
Neyse moon kescek bizi şimdi yine yemekleri övüoz diye

Gelllll piz bogaz kahvee degl balkonda cay nargile sefasi yapcuzzzzz esim misir almis
Ben yerim mısığları sen mirak itmeee gonşuuu makarnaaya benim zafim varr peynirli ve salçali en sevdigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…