- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.361
Sanaaa benzedimmmm hahahaBakk ya kendini övdün yetmedi kardesini de övdün iki aradayanii
Yohhh sarisinim benauyyy bende ilkkez dinlirum bunhikayeyi helal olaun kizz sanaaa marlinn esmermisin sen kizzzzzzzz
Menün çok güzel canım. Afiyet olsunSabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yulaflı krep,1 çk tahinpekmez
Öğle:kabak yemeği,yoğurt,1 dlm tb ekmeği
Ara:ananas,badem, ceviz
Ara:kayısı,kiraz
Akşam; antrikot,haşl.brokoli,karnıbahar,salata
Sarişinimm menimmYohhh sarisinim ben
Sanaaa benzedimmmm hahahacatlaaakkkkkkk
Canim geceden kepekli ekmeğe peynir salatalik falan koysan strec filme sararsin sabah işte çayla yersin iyi olur ne dersin
Haklisin canim hem ev hem iş çok zor Allah yardimcin olsun halin kalmiyordurkesinlikle mantikli canim bazen yapiyorum bazende ole useniyorum ki anlatamam cunku iste calis eve gel ev isleri yemek toplamak falan derken oturdugum yerde otjrup kaliyorum
Teşekkürler@esmerm91Ohh menünün güzelliğine bak ya afiyet olsun canm
arkadaş makarna didiginnn bollll donates soslu olecekkkkkkkkkkkkk ustune yogurttt offff onun istune naneeee offffGelllll piz bogazkahvee degl balkonda cay nargile sefasi yapcuzzzzz esim misir almis
bendeee bende benfeee okdar seviyorm hele yogurtluuupeynirli tavklu sebzeli hersyli yerm makarna olsn yeter nefes alsn yeter gibi oldu
yokk yokkkk sizdenim bugünnn ovünn yimekleriiiiiBugün yediğim yoğurtluydu
Ahaha makarna konusunda abazayım şahsen
Bende herşeylisini seviyorum
Neyse moon kescek bizi şimdi yine yemekleri övüoz diye
KNki panpi napiyonarkadaş makarna didiginnn bollll donates soslu olecekkkkkkkkkkkkk ustune yogurttt offff onun istune naneeee offff
vur agzi kan dolaun consinden yaneeeBenim kardesimde 48kg bende ona hastaym..coook asiri yerse bugun sunu yemicem yarm gram gitmeli diyo
kizzz napimmm gozumun onunde spagettiler geziiiiiiKNki panpi napiyonmakarnaaa
ahahahhahhh çok iyi yaaaaaaBizim tesadüf eseri isimlerimiz hep S ile başliyo biliyi msnzSema Seda Selin Sultan Senem sonuncumuz erkek onunki Eren burda bozulmuş
bahtida guzel olsunn inşALLAH canimmmmO dioki cok zayifladn superdin ablacimbeni gecicen heee diyo. Gazliyo fena ama 88kende zayiflamam lazm cirkin oldm dedigimde cok guzelsn dyodu ah cnm kardesm ya o esmerrrrr ben kumraaal anam bizi iyiki dogurmus hahahahahahahahahahahaa harbi kahkaha attim senin yuzunden ovdum gene
aaa bencede hic soumadi aksineee gaynaşıkkk eyceneeee demi giii migiiiiiiiiiiiYoo tatlım soğumadım öyle mi görünüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?