- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.401
Aaaaa bugün 1 haziran dimi yaa .ayları, günleri bile unuttumVe an itibariyle 1 haziran asla kaçamak yapmak tırlatmak yok
Haziran sonunda 61i görmeliyim hatta 60ı
Kolay gelsin canım. Akşam dan yumurta haşla 3 -4 tane sabah işe gitmeden yersin buzdolabında bozulmuyor hiç. İki üç gün durur yani.ben eşime akşamdan hasliyom sabah işe götürüyor.bende yiyirum iki gün 5 , 6tane birden hasliyomgunaydin tatlislarrr canan ise gider ama bugunnnn 1 dilim kepekli ekmek ve 1kk beyaz peynir yedimmm bugun diyetisyen gunum hatunlar bakalim kac cikicam
2 yemek kaşığı yidimKız söyle bakayım kaç tabak helva yedin
Bugünun pis boğazları secildiniz kizlar.tebrikler
Bi tek burnu akiyo canim şükür ateşi öksürüğü yokKızın nasıl oldu canımSekerPancarii
Afiyet olsun canimm ohh kahvalti yapilmisssgunaydin tatlislarrr canan ise gider ama bugunnnn 1 dilim kepekli ekmek ve 1kk beyaz peynir yedimmm bugun diyetisyen gunum hatunlar bakalim kac cikicam
MasallahKardesmden konusuodk 4uzerinden 3.40yapmiss uzuldm beykentte okuyo burs kazancakti olmadiiiiiiiiiSekerPancarii hem kuru hem akilli kizzzz kardesimide oveyim masallah masallah
Günaydın cinimHepinize günaydın fıstıklaaar
Bolllĺllll eksili bir gün olsun
Bugun bakariz onaa benim hedef tutmadi tabiAaaaa bugün 1 haziran dimi yaa .ayları, günleri bile unuttum
Bizim Mayıs hedefleri ne oldu kızlar. Kimler tutturabildi
Çoğu şeyden yimiceksin tabiiiiiBugün komşuda kahvaltı var .offffff yaa.bakalım neler yiyicummmm
Benimki ilk defa tuttu kiBugun bakariz onaa benim hedef tutmadi tabi
Ayy inşallah tutarım kendimiÇoğu şeyden yimiceksin tabiiiiiyime yimee
Günaydin canmGünaydın kızlaarr hayirli sabahlar
Ayy bi zayiflamis görsünler zaten ye ye yeAyy inşallah tutarım kendimi
Ben tutsam da zorla yee yee diyolar işte ona sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?