- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.441
Sacini basini yolarm senin
gunaydin panpis
Ay evr yaaaa benmdeeeKiz bende soğuk yumurta yiyememtiisiinirimmm
Sabahin korunde kalkiyorm keske uyusam ama yok bikere kalktimmi is bitiyo
Bende uykuyu çok severim ama bi kere kalkinca gündüz bi daha uyumayi sevmiyorum sersem gibi oluyrm o zamanSabahin korunde kalkiyorm keske uyusam ama yok bikere kalktimmi is bitiyo
Kiskanccc marlin nolceekBennde boyle yazinca çohh yiyom hep saniyilaar2 senedir böyle böyle 55 kiloyu koruyorum menn tika basa yediğim kaçamaklarim nadir oliyooo mesela dünkü helvadan azcik yedim kilo olarak dönmedi bana ama marliş çok yiyon nasil veriyon diyo marlin18 marliş de beni kiskaniyiii
Aynen ben cok sevmemde 6-6,5 saat bana yeterli zate kendilgimden uyAniyormBende uykuyu çok severim ama bi kere kalkinca gündüz bi daha uyumayi sevmiyorum sersem gibi oluyrm o zaman
Ayy benim gece 11 12 de yattiğimda 8 8 buçuğa kadar kesintisiz uyyum ohhh miss gibi oluyoooAynen ben cok sevmemde 6-6,5 saat bana yeterli zate kendilgimden uyAniyorm
Heee heee cohhh kiskaniyimmmBennde boyle yazinca çohh yiyom hep saniyilaar2 senedir böyle böyle 55 kiloyu koruyorum menn tika basa yediğim kaçamaklarim nadir oliyooo mesela dünkü helvadan azcik yedim kilo olarak dönmedi bana ama marliş çok yiyon nasil veriyon diyo marlin18 marliş de beni kiskaniyiii
Cumaya 54 küsürlerle gelicemmm marlisssHeee heee cohhh kiskaniyimmm
Yohhh yaaâCumaya 54 küsürlerle gelicemmm marlisssgeçicem seniiiii
Yohhh yaaâ
Ohh ben mesela 2de yattim gece sabahda 7bucukda kalktim.. en fazla 8-8.30kalkarim..Ayy benim gece 11 12 de yattiğimda 8 8 buçuğa kadar kesintisiz uyyum ohhh miss gibi oluyooo9 da uyansammmm bayramim oluyooo
yolda gorek yolda gorek kuru seniHaaa a haaa ben seni yolarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?