- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.421
Canm biz bunlara cuma günü baksak daha iyi olmaz mi sonuçta hepimiz gecenki cuma olan kilomuzu biliyoruz bence her ayin ilk cumasi bu hedefleri yayinlayip bakmak lazm.sonucta gecen cuma daha mayis ayi icinde olmuş oluyoruz]*** MAYIS AYI HEDEFLERİ***
@ParteMoralll ---->68
@moon8187 ---->58
@kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
@sarraf ----->80
@tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
@Alya elif ----->60
SekerPancarii -----> 52.0
marlin18 <---- -->56
C canansaricetin ----->77
Kizlar bunlar mayis sonu hedeflerimizdi kimler tutturdu bakalimm
Günaydin canm
Parte tek tük bsyler yiyoda moon coştu bu ara selini zaten hic söylemiyorum
Ay başi ya ondan koydumduCanm biz bunlara cuma günü baksak daha iyi olmaz mi sonuçta hepimiz gecenki cuma olan kilomuzu biliyoruz bence her ayin ilk cumasi bu hedefleri yayinlayip bakmak lazm.sonucta gecen cuma daha mayis ayi icinde olmuş oluyoruz
Ben dimi yaaParte tek tük bsyler yiyoda moon coştu bu ara selini zaten hic söylemiyorum
Tabi ay basi ama hani biz cuma tartiliyoruz ya bende ondan dedimdiAy başi ya ondan koydumdubunu görmezden gelelim cuma koyarim tekrar
Oncaaa kiloyu sen nasil verdin bu istahla merak ediyorum kizBen dimi yaaoldum valla pis boğazz
Kiz ben diyorum ya çok disiplinli verdim hiç pis boğazlik yapmadim şimdi bi çeşit oldum ben duramiyommOncaaa kiloyu sen nasil verdin bu istahla merak ediyorum kiz
Afiyet olsun esmermKizlar ben bi kahvaltimi edip geleyim
]*** MAYIS AYI HEDEFLERİ***
@ParteMoralll ---->68
@moon8187 ---->58
@kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
@sarraf ----->80
@tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
@Alya elif ----->60
SekerPancarii -----> 52.0
marlin18 <---- -->56
C canansaricetin ----->77
Kizlar bunlar mayis sonu hedeflerimizdi kimler tutturdu bakalimm
Olur canim cuma tartildiktan sonra da söyleyebilirsin erken koymusum ben birasskizlar ben ogleden sonra solicem diyetisyene gidiyim ole olur mu
Ayy ben yumurta azicik sogusun agzimi suremem aslaaaaa.Kolay gelsin canım. Akşam dan yumurta haşla 3 -4 tane sabah işe gitmeden yersin buzdolabında bozulmuyor hiç. İki üç gün durur yani.ben eşime akşamdan hasliyom sabah işe götürüyor.bende yiyirum iki gün 5 , 6tane birden hasliyom
gunaydin panpisGünaydın kızlaarr hayirli sabahlar
amn amin amin aminMasallahMasallah insallah daha iyi yerlere gelirrrr amiinnn
ben genel olarkk evet pis bogazm yapar yapar yerm amaaa diyetteyken degildmmm o kadar kg nasl verek suclama bizi bikerem
bencede haziranin ilk cumaso bakalm zaten mayisinda ilk cumasi yapmistikCanm biz bunlara cuma günü baksak daha iyi olmaz mi sonuçta hepimiz gecenki cuma olan kilomuzu biliyoruz bence her ayin ilk cumasi bu hedefleri yayinlayip bakmak lazm.sonucta gecen cuma daha mayis ayi icinde olmuş oluyoruz
tisikkr ederm cok duygulandm bir misir yedm diye damga yedimParte tek tük bsyler yiyoda moon coştu bu ara selini zaten hic söylemiyorum
O kadar yiyorsun nasıl verdin kiiiiTartildim veee 55.1 çiktimmmaz yiyom diyorum inanmiyonuzzz bakiinnnnn
Kiz bende soğuk yumurta yiyememAyy ben yumurta azicik sogusun agzimi suremem aslaaaaa.
Ama yemiyom kiiiO kadar yiyorsun nasıl verdin kiiii
Bennde boyle yazinca çohh yiyom hep saniyilaarben genel olarkk evet pis bogazm yapar yapar yerm amaaa diyetteyken degildmmm o kadar kg nasl verek suclama bizi bikeremSekerPancarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?