Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm biz bunlara cuma günü baksak daha iyi olmaz mi sonuçta hepimiz gecenki cuma olan kilomuzu biliyoruz bence her ayin ilk cumasi bu hedefleri yayinlayip bakmak lazm.sonucta gecen cuma daha mayis ayi icinde olmuş oluyoruz

Canm biz bunlara cuma günü baksak daha iyi olmaz mi sonuçta hepimiz gecenki cuma olan kilomuzu biliyoruz bence her ayin ilk cumasi bu hedefleri yayinlayip bakmak lazm.sonucta gecen cuma daha mayis ayi icinde olmuş oluyoruz
Ay başi ya ondan koydumdu bunu görmezden gelelim cuma koyarim tekrar

Ayy ben yumurta azicik sogusun agzimi suremem aslaaaaa.
Günaydın kızlaarr hayirli sabahlar
gunaydin panpis
Masallah Masallah insallah daha iyi yerlere gelirrrramiinnn
amn amin amin amin
Grubun pisbogazi seçildi kız bunlar dün.ben sectimmm
@moon8187 , SekerPancarii vee @ParteMoralll
ben genel olarkk evet pis bogazm yapar yapar yerm amaaa diyetteyken degildmmm o kadar kg nasl verek suclama bizi bikerem SekerPancarii

bencede haziranin ilk cumaso bakalm zaten mayisinda ilk cumasi yapmistik

Parte tek tük bsyler yiyoda moon coştu bu ara selini zaten hic söylemiyorum
tisikkr ederm cok duygulandm bir misir yedm diye damga yedim

O kadar yiyorsun nasıl verdin kiiii
Ama yemiyom kiii az az yapiyom kaçamaklarii benim kilom oturdu artik 55 e dönmem kolay oluyorrrseni geçicem marlişs mesela dün kornet yedim ama ôgle yemegi yemedim aksam çorba içtim sabahim zaten hafifti çikolatalardan küçücük ısırık aldim aksam sadece iki kasik helva yedim ben veririm böyle kilo

ben genel olarkk evet pis bogazm yapar yapar yerm amaaa diyetteyken degildmmm o kadar kg nasl verek suclama bizi bikerem SekerPancarii
Bennde boyle yazinca çohh yiyom hep saniyilaar 2 senedir böyle böyle 55 kiloyu koruyorum menn tika basa yediğim kaçamaklarim nadir oliyooo mesela dünkü helvadan azcik yedim kilo olarak dönmedi banaama marliş çok yiyon nasil veriyon diyo marlin18 marliş de beni kiskaniyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…