- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.461
Cuma kactin kizTartildim veee 55.1 çiktimmmaz yiyom diyorum inanmiyonuzzz bakiinnnnn
O kadar çok yedim ki bir haftaCuma kactin kiz
55.6ydim kizzyihhu yihhuuuu 500 gr uçmuş
Vay bee masallah sanaO kadar çok yedim ki bir haftaazcik kısınca ödem falan gitti zaaar
Yeni gelen çabuk gidiyo esmerim insallah ramazan başina tam 54.0 olurummVay bee masallah sana
Aman dikkat et..biliyosun annemde temizlik var ceza olarak fazla çalışırsınGünaydın kızlaarrbugün arkadaşımın bebişinin doğum gününe gidicem inş fazla kaçamak yapmam
İnşallah tatlm bende bayrama 65 olurum insallahYeni gelen çabuk gidiyo esmerim insallah ramazan başina tam 54.0 olurumm
kizzzz bebim abim vağğ bekayyyyyy evi vağğ arabasıı vağğ işi vağğ gücü vağğ eli yüzü düzgünKardesmden konusuodk 4uzerinden 3.40yapmiss uzuldm beykentte okuyo burs kazancakti olmadiiiiiiiiiSekerPancarii hem kuru hem akilli kizzzz kardesimide oveyim masallah masallah
]*** MAYIS AYI HEDEFLERİ***
@ParteMoralll ---->68
Moonlii ---->58
@kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
sarraf ----->80
@tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
@Alya elif ----->60
SekerPancarii -----> 52.0
@marlin18 <------>56
@canansaricetin ----->77
Kizlar bunlar mayis sonu hedeflerimizdi kimler tutturdu bakalimm
bennn dimi coşmak ne kelime gune dondurmayla basliyorummmmmmmmParte tek tük bsyler yiyoda moon coştu bu ara selini zaten hic söylemiyorum
bennn dimi coşmak ne kelime gune dondurmayla basliyorummmmmmmm
hahahahahahahaha ee napayimmmmm ne dimek istiyonn bakimkizzzz bebim abim vağğ bekayyyyyy evi vağğ arabasıı vağğ işi vağğ gücü vağğ eli yüzü düzgün
kizzzz bebim abim vağğ bekayyyyyy evi vağğ arabasıı vağğ işi vağğ gücü vağğ eli yüzü düzgün
Naber partişimmhahahahahahahaha ee napayimmmmm ne dimek istiyonn bakim
Iyi babyyysiiiiiii ugrasiiormNaber partişimm
Bende kizi sallıyorummmIyi babyyysiiiiiii ugrasiiormsen
Benim ki uyudu islerimi tamamliorm camasr ev sil supur aksammmm gezmeyee mangal yicem ohhhhhhBende kizi sallıyorummmpiş pişşşş piş
Ohhhh miisssBenim ki uyudu islerimi tamamliorm camasr ev sil supur aksammmm gezmeyee mangal yicem ohhhhhh
1kg aldm cnmOhhhh miisssbenim işlerin bi kısmisi duruyo daha kiz uyusun devammm sen tatilde kaç kilo aldin kiz bide kaç günde kemdimle kiyaslicam ben bir haftada bir buçuk kilo almışım yarim kilosu hemen gitti bile
Ayy bende çok yedimde bende genelde karbonhidrat ağirlikliydi yine ikimizde az almişiz kiz tartildin gitmiş mi hiç1kg aldm cnm
sabah iki dilim borek standart kahvaltiliklar tost...
Oglen;gozlemeler,
yineee yemekler, mezeler, hamburgerler...
Dondurmaalar koktyller
aksam yine yemeklersonraaaa tatlilarrrrrr sonra yne cerez koktyl fln hergunum boyleydi ama coook yuzdum faydasi oldu..
Bir haftada rekorumu kirdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?