Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardesmden konusuodk 4uzerinden 3.40yapmiss uzuldm beykentte okuyo burs kazancakti olmadiiiiiiiii SekerPancarii hem kuru hem akilli kizzzz kardesimide oveyimmasallah masallah
kizzzz bebim abim vağğ bekayyyyyy evi vağğ arabasıı vağğ işi vağğ gücü vağğ eli yüzü düzgün

Benim ki uyudu islerimi tamamliorm camasr ev sil supur aksammmm gezmeyee mangal yicem ohhhhhh
Ohhhh miisss benim işlerin bi kısmisi duruyo dahakiz uyusun devammm sen tatilde kaç kilo aldin kiz bide kaç günde kemdimle kiyaslicamben bir haftada bir buçuk kilo almışım yarim kilosu hemen gitti bile

Ohhhh miisss benim işlerin bi kısmisi duruyo dahakiz uyusun devammm sen tatilde kaç kilo aldin kiz bide kaç günde kemdimle kiyaslicamben bir haftada bir buçuk kilo almışım yarim kilosu hemen gitti bile
1kg aldm cnm
sabah iki dilim borek standart kahvaltiliklar tost...
Oglen;gozlemeler,
yineee yemekler, mezeler, hamburgerler...

Dondurmaalar koktyller
aksam yine yemekler sonraaaa tatlilarrrrrr sonra yne cerez koktyl fln hergunum boyleydi ama coook yuzdum faydasi oldu..
Bir haftada rekorumu kirdimm

Ayy bende çok yedimde bende genelde karbonhidrat ağirlikliydi yine ikimizde az almişiz kiz tartildin gitmiş mi hiç ben o kadar o kadar çok yemişim ki azcik kesince gitmeye başladi ben kasmadan vercem yasıkılıyom yoosaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…