- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.501
Hahahaha sisko sama yok kizina var amaaaa :)Bende geleydim keşkemyarim ekmaa goy da getir gelirkene bi çeyrekde gızıma gızımın eti boll ossun
bunlarin hepsinimi yidin senmi yidinnnnnHafta sonuda arti olmus olablrm gelirken yemek yedm...
Sabah kahvalti ama cooook saglam patlicaktm oglen dudene flj gectm orda biseyler ictim ve dondurma yedimmm...sonra afyonda izgara sucuk yedm ekmekleeeeeeeyolda birsuru cerez cips fln filan patliodm artkkkkkkkk
Ertesi gun tekirdaga gttm yine aynii gece durum yedimmyani dedm elime bidaha boyle firsat gecmicek abart abartabildigine hahahahahahahahaha
Evet aciktmmmmm kookusu burnuma geliyoo
hahahaha
Sagol canım tarif için .evde kuru barbunya varda.onun için sordum. Havuçlu yemiyor bizimkilerBi büyük kuru soğani yemeklik doğrayip yağda biraz kavuruyorum sonra yeşil biberi ikiye ayirip parmak ucu kadar dograyip onu da atıyorum yağa kavuruyorum biraz sonra salçasini koyup kavuruyorum daha sonra domates doğrayip atiyorum içine bide iki diş sarimsaği ince ince doğrayip onuda atiyorum domatesler az ölene kadar kavuruyorum haşlanmış barbunyayi atiyorum en son suyunu ekleyip az sulu pişiriyorum bu şekilde çok seviyoruz biz patatesli havuçlu yapiyolar genelde ama ben öyle sevmiyorum
iyiyim tatlimm kendimi yürüyüşe verdim bu ara sabah aksam yürümeye çalışıyorum sanırım bi duraklama geciriyorum yada yerleşmiş kilolara geçiş yaptım ama salmak yok tabikideNasillsinn tubisss özledimmm bendee
Ay havuclu bende sevmiyommSagol canım tarif için .evde kuru barbunya varda.onun için sordum. Havuçlu yemiyor bizimkiler
Vaayyy kandırıkcı seniiiKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, iki catal tahin pekmez
Ara , bir minnacık kurabiye, bir avuç badem ceviz, iki kuru kayısı
Aksam, bir tabak tarhana çorbası, bir tabak fırında yagsiz sebze kızartması yogurtlu
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Bişey yemedim ki kandirdimmmmSekerPancarii
Valla tatlı falan vardı hiç bir şey yemedimmm
Slm tubiissiyiyim tatlimm kendimi yürüyüşe verdim bu ara sabah aksam yürümeye çalışıyorum sanırım bi duraklama geciriyorum yada yerleşmiş kilolara geçiş yaptım ama salmak yok tabikide
Keskelerim bizde orda olaydik dimi moonnbunlarin hepsinimi yidin senmi yidinnnnn
aaaamiiiinnnnnnSlm tubiissyürüyüş iyidir canim insallah kırılır direncin hizla iner kilon amin
Evet hepsini ben yedmmbunlarin hepsinimi yidin senmi yidinnnnn
Olabilirr herkes farkli benim kardesm icin oyle degilllllSekerPancarii gizz bizimkinin başı hergün başkasıynannn bağlaniii nolmuşşş yani bekay bunlağğğ gelin ata binmişş ya gısmetttt demişş
bencede okumaaaaaa hic tanidigin parte parte degildi tatilde agzin acik kalir sonraaaa@ParteMoralll nasılsın tatlim bitti mi tatil geçmişi okuyamadim valla o kadar uzundu ki tek tek yazim dedim sen bilirsin işini kesin dikkat etmissindir
Aferin kuru kizzzKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, iki catal tahin pekmez
Ara , bir minnacık kurabiye, bir avuç badem ceviz, iki kuru kayısı
Aksam, bir tabak tarhana çorbası, bir tabak fırında yagsiz sebze kızartması yogurtlu
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Bişey yemedim ki kandirdimmmmSekerPancarii
Valla tatlı falan vardı hiç bir şey yemedimmm
Ben ne yiceksem tabagima koyuyorum boylece baska bisey eklemiyorm.. sende oyle yap cnmyaa kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyimortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum
Evet ama hedefe ulasabilirmiyim orası meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?