Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bunlarin hepsinimi yidin senmi yidinnnnn

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, iki catal tahin pekmez
Ara , bir minnacık kurabiye, bir avuç badem ceviz, iki kuru kayısı
Aksam, bir tabak tarhana çorbası, bir tabak fırında yagsiz sebze kızartması yogurtlu
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Bişey yemedim ki kandirdimmmm SekerPancarii
Valla tatlı falan vardı hiç bir şey yemedimmm

Sagol canım tarif için .evde kuru barbunya varda.onun için sordum. Havuçlu yemiyor bizimkiler

Vaayyy kandırıkcı seniii süpersin kiizzz

iyiyim tatlimm kendimi yürüyüşe verdim bu ara sabah aksam yürümeye çalışıyorum sanırım bi duraklama geciriyorum yada yerleşmiş kilolara geçiş yaptım ama salmak yok tabikide
Slm tubiiss yürüyüş iyidir canim insallah kırılır direncin hizla iner kilonamin

bunlarin hepsinimi yidin senmi yidinnnnn
Evet hepsini ben yedmm
SekerPancarii gizz bizimkinin başı hergün başkasıynannn bağlaniii nolmuşşş yani bekay bunlağğğ gelin ata binmişş ya gısmetttt demişş
Olabilirr herkes farkli benim kardesm icin oyle degilllll
@ParteMoralll nasılsın tatlim bitti mi tatil geçmişi okuyamadim valla o kadar uzundu ki tek tek yazim dedim sen bilirsin işini kesin dikkat etmissindir
bencede okumaaaaaa hic tanidigin parte parte degildi tatilde agzin acik kalir sonraaaa

yaa kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyimortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum

Aferin kuru kizzz

yaa kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyimortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum
Ben ne yiceksem tabagima koyuyorum boylece baska bisey eklemiyorm.. sende oyle yap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…