- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.521
Bravo marlin masallah azmine hayranimKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, iki catal tahin pekmez
Ara , bir minnacık kurabiye, bir avuç badem ceviz, iki kuru kayısı
Aksam, bir tabak tarhana çorbası, bir tabak fırında yagsiz sebze kızartması yogurtlu
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Bişey yemedim ki kandirdimmmmSekerPancarii
Valla tatlı falan vardı hiç bir şey yemedimmm
Hosgeldin canm sen beni sormamissin ama ben sen yokken sorduydum seniselam canLarım nasılsınız gorusmeyeli valla hep aklim sizdeydi şükür artik burdayim nasilsiniz bakalim nasil.gidiyor beni idare ettiğiniz için cok teşekkürler soran sormayan bütün arkadaşlarıma selamlar
Kendine tabak al o sekilde yap en azindan ne yedigini bilirsinyaa kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyimortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum
Hosgeldin canm sen beni sormamissin ama ben sen yokken sorduydum seni
Menün çok güzel canım. Sporda harika. Böyle devam edersen güzel kilo verirsinBugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 3 ceviz
Ara 1 muz 1 bardak süt
Öglen 150 gr tavuk ve soda
Ara 4 kayisi 1 türk kahvesi
Aksam 1 kase çorba
Ara 1 kase yoğurt 1 kayisi
Su 2.5 spor 16 bin adim
Çok az yemissin canım bugün.Sabah yok canım istemedi özel günüm erken geldi saat 13:30da 1 simit, şekersiz çay
ara: türk kahvesi
akşam: ev yoğurdunun içine kayısı incir kiraz doğradım yidim bu kadan
Bide 40 dk yürüyüş
Menün gayet güzel canım. Bebişe bolllll süt olsunKızlar ben de doğumdan sonra ilk adetimi gördüm.bir halsizlik bir yorgunluk bir tatlı isteği sormayın gitsin.
Sabah: mantarlı omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, yulaflı krep,ceviz
Ara:1 hurma
Öğle: antrikot,haşl.karnıbahar,4 kaşık kabak yemeği
Ara: ananas,erik
Akşam;barbunya, 4 kaşık bulgur pilavı,semizotu salatası
Ara:1 kuruincir,2 kare bitter
1 saat aerobik
bisey olmaz kizzz sen zayifsin yiyebilirsin:))Kizlar bende 4 küçük parça karpuz yedim
Özel günde iştahım olmuyor canım sadece tatlı aşeriyorum böyle dengeliyorumÇok az yemissin canım bugün.
he valla gizzz ne yerdikkkkk berabercekkkKeskelerim bizde orda olaydik dimi moonn
urdayim cnm kuafirdetim saclarimi boyatiorummm hosgeldin vnm burda gormek isteriz seni bizdeeekaptan neerde acep bilen varmi kizlarr
Nice mutlu yıllara şimdiden balımKızlarrrrrrtt yarin benim dogum günümmmmmmmmm
Aaaaa taa son gün söylüyor edepsizzzzKızlarrrrrrtt yarin benim dogum günümmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?