- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.481
Hafta sonuda arti olmus olablrm gelirken yemek yedm...Ayy bende çok yedimde bende genelde karbonhidrat ağirlikliydi yine ikimizde az almişiz kiz tartildin gitmiş mi hiçben o kadar o kadar çok yemişim ki azcik kesince gitmeye başladi ben kasmadan vercem ya sıkılıyom yoosaam
Kiz dünyalari yimişin senHafta sonuda arti olmus olablrm gelirken yemek yedm...
Sabah kahvalti ama cooook saglam patlicaktm oglen dudene flj gectm orda biseyler ictim ve dondurma yedimmm...sonra afyonda izgara sucuk yedm ekmekleeeeeeeyolda birsuru cerez cips fln filan patliodm artkkkkkkkk
Ertesi gun tekirdaga gttm yine aynii gece durum yedimmyani dedm elime bidaha boyle firsat gecmicek abart abartabildigine hahahahahahahahaha
Diyormmmm aklin sasr dedmKiz dünyalari yimişin senmetabolizma şaşirmiş epeyce bence napiyo bu kiz demiştir
Sıkıntı yok beybii yola devammDiyormmmm aklin sasr dedmama sikinti yokkk
ben cok yedim canm aksam haslanmis et yiyip dengelemeyi dusunuorummmm esimde gelick erkenden disati cikicaz yurucem falan yakarim die umut ediorummm bu hafta mezun olcam menu yazmicam bende ama diyete devam...Ben bugün bana göre iyi gidiyorum ama yazsam siz çok dersiniz yiyon yiyon kilo veriyon dersiniz
dahaaaaa ne diiimmm gıııhahahahahahahaha ee napayimmmmm ne dimek istiyonn bakim
HshahahahahaYoksa yemeye mi devammm
abim diyosun giii kardesim 96li tazecikdahaaaaa ne diiimmm gııı
Evet aciktmmmmm kookusu burnuma geliyoo@ParteMoralll partis sen mangal yicektin dimi aaaşaminanayy ramazan öncesi bi pikniğe gitmek istiyorum
Başı bağlıymış kizz susss
Bende geleydim keşkemEvet aciktmmmmm kookusu burnuma geliyoo
hahahaha
Barbunya yi nasıl pişiriyonNaber kisslaarrryemek yapiyorum ben barbunya ve pilav çorbam da var dündenn ohh dah ni ossun akşam yarim tabak barbunya iki kaşık pilav bi kase çorba içmeyi planliyorum tabi yogurt ve salata da
Bi büyük kuru soğani yemeklik doğrayip yağda biraz kavuruyorum sonra yeşil biberi ikiye ayirip parmak ucu kadar dograyip onu da atıyorum yağa kavuruyorum biraz sonra salçasini koyup kavuruyorum daha sonra domates doğrayip atiyorum içine bide iki diş sarimsaği ince ince doğrayip onuda atiyorum domatesler az ölene kadar kavuruyorum haşlanmış barbunyayi atiyorum en son suyunu ekleyip az sulu pişiriyorum bu şekilde çok seviyoruz biz patatesli havuçlu yapiyolar genelde ama ben öyle sevmiyorumBarbunya yi nasıl pişiriyon
Bizi kınadın bah neler geldi başinaNile eee yidim nileeeeee kizlar
Ol ama burayi birakma bak ben hep burdayimm sende hepp burda kaalllllllllKızlar ben de bu hafta mezun olmak istiyommm mm.ama diyete devam ederim zaten ramazanda geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?