Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende menunu yazayim
Sabah kadayifli dondurma
oglen 2 yumurtali yulaf kepekli ekmekciklerim 2 kirmizi biber 2 yesil biber 100 gr kasar peyniri sekersiz cay 10 zeytin
aksam kuaforde oldugm icin yoyemedim ama agzima bi iki dilim miz ve 4 tane kiraz atmistim evden cikmadan kuafordede yarim bardak zero ictim..

Menüm..
Sabah: kk peynir, domates, salatalık,
Çayda: yarım gözleme, bir dilim ıslak kek..
Diğerlerinden yimedimm..
İki gündür gözleme var Allahım off..

Menüm..
Sabah: kk peynir, domates, salatalık,
Çayda: yarım gözleme, bir dilim ıslak kek..
Diğerlerinden yimedimm..
İki gündür gözleme var Allahım off..
ohhhh ohhhh afiyet olsun sarraf hanimcimmmmmmmmm
Benim menüm de
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salata
Akşam üstü 4 gibi doğum gününde olduğum için 2 mercimek köftesi 1 küçük börek ve ince dilim yaş pasta
sizede afiyet olsun 8licimmmm bacı gardaş dumamini attirmışıniz sofralarinn ben sabah dondon yedim die aksam yemegi yimedimmm

ben yürüyüşe kaçar ramazanda hic yuruyemem şimdi ne yürürsem o ha bide regl molası verdiğim zamanda yürürüm 1 hafta ay inşallah kilo almam ramazanda

kızlar günaydın dünden beri yazmadim telefonumda sıkınti vardı sabahleyin tüm geçmişi okudum. Moonlii iyi ki doğdun cnım nice saglikli huzurlu musmutlu senelerin olsun insallah.
diyetisyen sonucumu anlatiim soleki tartida sadece -300 gram gosteriyordu lakin reglim yaklastigi icin 1.5 kgda odemim var cunku 1.8 kg yag yakmisim aslinda odem olmasa 77.5 um arkadaslarim.
sabahleyinde 1 muz yedim

Geçen hafta aşı yapmıştı doktor. Bir hafta 10 gün sonra bile ateslenebilir demiştı. Ondan olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…