- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.561
Hayirlisiyla inşALLAH canimmnmSelam kızlar nasılsınız..
Bugün komşularla bahçede çay içtik bişeyler yedikramazandan önce toplanalım dediler..hayırlısıyla ramazan gelse de düzene girsem..
Sıhhatler olsun canım..Kızlarrrr biraz sarışınn oldummmm galibaaaaaa yarin elpisemle atarim fotooo
Benim menüm de
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salata
Akşam üstü 4 gibi doğum gününde olduğum için 2 mercimek köftesi 1 küçük börek ve ince dilim yaş pasta
Yarın annemde temizlik var yediklerimizi telafi etmeliyiz olmadı iki gündür böyle..Benim menüm de
Akşam üstü 4 gibi doğum gününde olduğum için 2 mercimek köftesi 1 küçük börek ve ince dilim yaş pasta
Gurubun yüz karası kardeşler
saoll canimmm benimmmm hepimiz inşALLAHSıhhatler olsun canım..
Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ailenle birlikte..
ohhhh ohhhh afiyet olsun sarraf hanimcimmmmmmmmmMenüm..
Sabah: kk peynir, domates, salatalık,
Çayda: yarım gözleme, bir dilim ıslak kek..
Diğerlerinden yimedimm..
İki gündür gözleme var Allahım off..
sizede afiyet olsun 8licimmmm bacı gardaş dumamini attirmışıniz sofralarinn ben sabah dondon yedim die aksam yemegi yimedimmmBenim menüm de
Bencede biraz yuz karasi oldunuz ahahahhahhhhhhGurubun yüz karası kardeşler
Birada olunca cozutuyoz biraz..telafi edicez kaptancıımmBencede biraz yuz karasi oldunuz ahahahhahhhhhh
Geçen hafta aşı yapmıştı doktor. Bir hafta 10 gün sonra bile ateslenebilir demiştı. Ondan olduğunu düşünüyorummarlin18 canimm inan bende unutmuştummmnn son gün olunca akkima geldiiiii cok saol canim benimm inşALLAH.. ya bebgin mi ateslendi canim kiyamam ona sık sık kontrol et atesini dişlerden dolayimi acaba inşALLAH düşer canm ateşi rahat rahat uyur emiosa bil bol emzir canim ALLAH'a emanet yavrularimiz
At kız bizde görelim. Merak ettim şimdiKızlarrrr biraz sarışınn oldummmm galibaaaaaa yarin elpisemle atarim fotooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?