Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu yağ ,ödem falan nasıl anlıyorlar ki.ayyyy cehaletimortaya çıktı. bir bilgim yok bu konuda

Herkese günaydın kızlar
Sabah tartildim düne göre 1 kilo artidayim .ben şok .yediklerimi toplasan 1 kklo etmez.nerden geliyo bu bir kilo simdiii
Moralim bozuldu valla.dün tatlı yemedim komsuda kilo aldım madem kilo alacaktım keşke yeseydim yaaaa

Gunaydinnnnn uykucu güzel
Yarim saat oldu kalkali kizim uyumuş ohh 9 da kalkmak ni gizelll dün bana nazar değdirdinizz bugün bi tartildim ben şok 55.6 hemde çok yememiştim tartim mi bozuluyo yavvvkilo felan vermemişim yalancilik diz boyu yani ni vardi bugun 54.9 u göreydim

Aaaaa bende de aynı şekilde kizzzz. Ben ++1 kiloyum.seninki gene azmış

canim gunaydin tesekkur ederim guzl dileklerin icin...canin 1.8 kg harika bence 1.5 kilo odemin 1 kilodu kesin reglden canim bu hafta gider eminim...

Günaydın kizlaarr
gunaydinn premsessss
yaaa bend3 deli gibi yürüyorum dün 82.3 çıkmıştım bugun 82.9 çıktı acayip morelim bozuldu
herkesde ni var bu belirsizlikk offff dunden bu güne 1 kiloya yakin mi alınır
Aaaaa bende de aynı şekilde kizzzz. Ben ++1 kiloyum.seninki gene azmış
7
oooffff offff bu tartilarin bizimle alıp veremedigi neyyyy

bugün burasi cok sıcak kızlar biz yazin bayramda memlekete gidicez ve bir sürü düğün var kızlara kiyafet bakmak icin carsiya cikicam bugun bu arada adana osmaniyede oturuyorum sıcağıni duymussunuzdurrr yazin burda kalsam aslında baya kilo veriliyor ama biz memlekete kaçıyoz okullar acilana kadarda gelmiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…