- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.581
Gunaydinnnnn canımgünaydın kizlaarrrrr
Bende yuruyemem yaâ .nasıl kilo vercez ki ramazandaben yürüyüşe kaçar ramazanda hic yuruyemem şimdi ne yürürsem o ha bide regl molası verdiğim zamanda yürürüm 1 hafta ay inşallah kilo almam ramazanda
Bu yağ ,ödem falan nasıl anlıyorlar kikızlar günaydın dünden beri yazmadim telefonumda sıkınti vardı sabahleyin tüm geçmişi okudum.Moonlii iyi ki doğdun cnım nice saglikli huzurlu musmutlu senelerin olsun insallah.
diyetisyen sonucumu anlatiim soleki tartida sadece -300 gram gosteriyordu lakin reglim yaklastigi icin 1.5 kgda odemim var cunku 1.8 kg yag yakmisim aslinda odem olmasa 77.5 um arkadaslarim.
sabahleyinde 1 muz yedim
Gunaydinnnnn uykucu güzelGünaydın kizlaarr
Yarim saat oldu kalkali kizim uyumuş ohh 9 da kalkmak ni gizelllGunaydinnnnn uykucu güzel
Kuzun nasil oldu marlincim ateşi var mi halaaGunaydinnnnn uykucu güzel
Aaaaa bende de aynı şekilde kizzzz. Ben ++1 kiloyum.seninki gene azmışYarim saat oldu kalkali kizim uyumuş ohh 9 da kalkmak ni gizellldün bana nazar değdirdinizz bugün bi tartildim ben şok 55.6 hemde çok yememiştim tartim mi bozuluyo yavvv kilo felan vermemişim yalancilik diz boyu yani ni vardi bugun 54.9 u göreydim
Evet canım var.sabahın 6 sinde uyandı. Gecede mizmizlik falan. Yazık yaa kiyamiyom .inşallah geçer hemenKuzun nasil oldu marlincim ateşi var mi halaa
Ay bi iniyo bi çikiyo anlamadim dün gayet hafif yemiştim aksam çerez yedim o mu yaptikineAaaaa bende de aynı şekilde kizzzz. Ben ++1 kiloyum.seninki gene azmış
Oyyy kiyamam ki minikim benimmmEvet canım var.sabahın 6 sinde uyandı. Gecede mizmizlik falan. Yazık yaa kiyamiyom .inşallah geçer hemen
canim gunaydin tesekkur ederim guzl dileklerin icin...canin 1.8 kg harika bence 1.5 kilo odemin 1 kilodu kesin reglden canim bu hafta gider eminim...kızlar günaydın dünden beri yazmadim telefonumda sıkınti vardı sabahleyin tüm geçmişi okudum.Moonlii iyi ki doğdun cnım nice saglikli huzurlu musmutlu senelerin olsun insallah.
diyetisyen sonucumu anlatiim soleki tartida sadece -300 gram gosteriyordu lakin reglim yaklastigi icin 1.5 kgda odemim var cunku 1.8 kg yag yakmisim aslinda odem olmasa 77.5 um arkadaslarim.
sabahleyinde 1 muz yedim
aaa canim benim yaaaa kuzuuuuuGeçen hafta aşı yapmıştı doktor. Bir hafta 10 gün sonra bile ateslenebilir demiştı. Ondan olduğunu düşünüyorum
gunaydinn premsessssGünaydın kizlaarr
yaaa bend3 deli gibi yürüyorum dün 82.3 çıkmıştım bugun 82.9 çıktı acayip morelim bozulduHerkese günaydın kızlar
Sabah tartildim düne göre 1 kilo artidayim .ben şok.yediklerimi toplasan 1 kklo etmez.nerden geliyo bu bir kilo simdiii
Moralim bozuldu valla.dün tatlı yemedim komsuda kilo aldım madem kilo alacaktım keşke yeseydim yaaaa
herkesde ni var bu belirsizlikk offff dunden bu güne 1 kiloya yakin mi alınırYarim saat oldu kalkali kizim uyumuş ohh 9 da kalkmak ni gizellldün bana nazar değdirdinizz bugün bi tartildim ben şok 55.6 hemde çok yememiştim tartim mi bozuluyo yavvv kilo felan vermemişim yalancilik diz boyu yani ni vardi bugun 54.9 u göreydim
7Aaaaa bende de aynı şekilde kizzzz. Ben ++1 kiloyum.seninki gene azmış
ohh afiyet olsun canım ne olsun ayni takiloyiruz bizdeGünaydınlar efenim...nasılsınız..
Annemlerde kardeşimle birlikte kahvaltı ettik..işler bizi bekler görüşürüz kızlsr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?