Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy bende kahvalti yaptimm bugun doomgunusum kocimm yimegee goturcek beniiiiiiii

marlin18 SekerPancarii kizlar valla bende dun aksam yemegi yemedigim halde + ciktim bu sabah ya resmen +1 şoklardayim şuannn..bugun yarin cok dikkat edicem c.tesi göbüşüm olsun istemiorummmmmmmm

marlin18 SekerPancarii kizlar valla bende dun aksam yemegi yemedigim halde + ciktim bu sabah ya resmen +1 şoklardayim şuannn..bugun yarin cok dikkat edicem c.tesi göbüşüm olsun istemiorummmmmmmm
Ayy valla biktim kizzinsallah ramazanda midem küçülür tekrar az yerim

tubi_klc canm ramazani bende cok merak ediyorum inşallah ayni sekilde kilo vermeye devam ederiz benim diyetisyen ramazanda insana yemekten sonra yenen tatlının kilo aldirdigini söylüyordu gittiğim zaman aman artiya gecmeyelim de sabitte kalsak olur tabiy kilo versek daha iyi olurda

diyetisyen çok hakli bence de ben sabit kalmaya da razi degilim 7 yi görmem lazim artik bıktım usandim neyse bekleyelim ve görelim inşallah iyi olur

ayyyy bugun ne yoruldum yaa 1 buçukta çıktım hic oturmadan saat 5 de eve girdim erkekler kazanirken biz harcarken yoruluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…