- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.641
Harika olmus bebegim eminim yüzüne de çok yakişmiştir güle güle kullankoydumm isteeeee
canimmm tesekkur ederim ustleri daha kullü kumral aslinda sarı ışıktn oyle cikmıss mercii bebeeeimmm
5 dk canim sonra kaliyor diye biliyorumSekerPancarii cnm nekadr sure kalabilir silebilmem icin
Sarinin geçisleri falan çok doğal olmus bayildim benncanimmm tesekkur ederim ustleri daha kullü kumral aslinda sarı ışıktn oyle cikmıss mercii bebeeeimmm
aaa hade ya sildim zatiii5 dk canim sonra kaliyor diye biliyorum
ayy canim teşşküürrr ederimmmmm evet dogal olduuu sen baaa zayyıff mii didinnnnn hee söylee tikrarr zatif mii diidinnnSarinin geçisleri falan çok doğal olmus bayildim bennkeşkem benim ossaaa
Yok kiz gercek mide açlığı cekiyorum suancanim bazen banada oluuo yaaa yesem bile aç hissediorm hala göz acligi iste o
ayyy canim teşekkur ederimmmm keklermiyim kiz neysek ooooo bi arada befire after koycam sen asıl o zaman göğğğ kikiiiiiiiiii
Aksam yiyecegm insallah yogurdu1 2 kaşık yulafla yoğurt karıştırıp yeseydin keske yada ne bilim süt ve hurma da olur
Kiz boy var ondaaa boyyy
Ya offff görmedm ben telefonm caldi da tlfndaydim yaSildimkineeee
1.69 gızzzzzz hatta makineler 68 olcuooKiz boy var ondaaa boyyykeskem benimde ossaa 1.70
aksam sen marlin kova ve partem icin koycemmmYa offff görmedm ben telefonm caldi da tlfndaydim ya
Ayy he kizz bide zariffcenek oturmussunayy canim teşşküürrr ederimmmmm evet dogal olduuu sen baaa zayyıff mii didinnnnn hee söylee tikrarr zatif mii diidinnn
timam bekleee ama alintilama tamm mi bak sadeeee
Yaaaa offf ya ben yine olmazsamaksam sen marlin kova ve partem icin koycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?