Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzz bugun pazarr ya kocisim evdeee ondan bakmak aklima gelmediiii tabiki her zamanki gibi sabahin korunde kalktk aaaa sasmazzzzz..

yaa bende smdi donaticam sofrayi
kizzz ne uykusu ben bu saate kalirmiyimmmmmm
Ohh ben yarim ekmeğin dışıyla menemen kahvaltilikkk miss gibi yaptim kahvaltimii sanada afiyet olsun beybim

Kızlar hepinize slmmmm kizimn dooommmgunusu peğğhh güzldiii cok icime sindi herseyyyyy ama yoruldm stress derkn basim agrio bugun evi bi gorsenizzzzzz

ayyyy ne yazmışınz ne yazmışınzz valla omrum yetmez okumayaaa resimler yüklenmis silinmişşs ohhh oh ohhhh:)(

Selam kızlar SekerPancari71'in daveti ile aranıza katılmış bulunuyorum.

Adım Ece, 26 yaşındayım. Yaklaşık 3 ay önce gece vakti banyoya gitmeye çalışırken dengemi kaybedip ayağımın üstüne düşerek sol ayak tarak kemiğimi kırdım. Kırdığımı fark etmeyerek burkulmadır geçer diye bekledim. Ancak 1 aydan sonra halen üstüne basamayınca bir problem olduğunu fark edip doktora gittiğimde röntgende tarak kemiğimin parçalandığını gördüm. Ayağımı hemen yarım alçıya aldılar ve bugün 33. gün oldu. Pazartesi sabahı bir aksilik olmazsa alçım tamamen çıkıyor ve bende artık yavaş yavaş hareket edebilmeye başlayacağım.

Tabi geçen bu 3 aylık süreçte evde sürekli yatmaktan ve yattığım yerden de yemek yemekten ötürü ortalama 8-9 kilo civarı aldım. E malum yaz geliyor deniz kenarına da lömbür lömbür bir göbek ve kenarlardan fışkıran basenlerle gitmek istemiyorum.

O yüzden resmi olarak diyetime Pazartesi günü itibariyle başlayacak olsam da bugünden hazırlık yapmak ve aranıza katılmak sitedim. ^.^

Kilom şuanda 63 civarı olması gerek ama yarın sabah kalktığımda yeniden tartılacağım. Şuan bol su içtiğim ve yoğurt yediğim için olduğumdan fazla çıkmamak için tartılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…