- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.321
Benim var vallaa ben öyle bi pis boğazimmmBenim hala midem kötü. Bişey yiyesim yokk
Benimkide aynı yaaaa. Zaten gece uyuyamadımHe kiz pazar pazar benim kiz 7 buçuk da kalkti
Benim mide unutmuş artık o tür şeyleri. Yiyince çok kötü olduBenim var vallaa ben öyle bi pis boğazimmm
Ayy ben gece kesintisiz uyudum şükürrBenimkide aynı yaaaa. Zaten gece uyuyamadım
Kiz ben iki haftadan beri yiyom nerdeyse işin kötü tarafi alişti mideBenim mide unutmuş artık o tür şeyleri. Yiyince çok kötü oldu
Heee kizzz bende ayniyim offfff.pazar pazar uyumak isyiyommmmmAyy ben gece kesintisiz uyudum şükürrama yinede 7 de insan gözünü açamiyi
Annelere haftasonu uykusu harammm bacimHeee kizzz bende ayniyim offfff.pazar pazar uyumak isyiyommmmm
Dur kizzz ne ettin sen.iki haftadır yersen kilo alırsın tabiıKiz ben iki haftadan beri yiyom nerdeyse işin kötü tarafi alişti mide
Heee kız erkek olmak varmış. Babamız gittibaşka odaya yattıAnnelere haftasonu uykusu harammm bacim
Aynen marlis ben her sene bu zamanlar bi afalliyorum ama bugün sonDur kizzz ne ettin sen.iki haftadır yersen kilo alırsın tabiı
Benimki rahatini bozmadan uyyoii yatak odasındaHeee kız erkek olmak varmış. Babamız gittibaşka odaya yattı
Kizzz bugun pazarr ya kocisim evdeee ondan bakmak aklima gelmediiii tabiki her zamanki gibi sabahin korunde kalktk aaaa sasmazzzzz..
yaa bende smdi donaticam sofrayiKahvaltida ne yisem
kizzz ne uykusu ben bu saate kalirmiyimmmmmmMillet uyuyor kiz bi biz varız sabah kuşu
Ohh ben yarim ekmeğin dışıyla menemen kahvaltilikkk miss gibi yaptim kahvaltimii sanada afiyet olsun beybimKizzz bugun pazarr ya kocisim evdeee ondan bakmak aklima gelmediiii tabiki her zamanki gibi sabahin korunde kalktk aaaa sasmazzzzz..
yaa bende smdi donaticam sofrayi
kizzz ne uykusu ben bu saate kalirmiyimmmmmm
Sagol bebegimmm.muaahOhh ben yarim ekmeğin dışıyla menemen kahvaltilikkk miss gibi yaptim kahvaltimii sanada afiyet olsun beybim
Canimmmmm gunaydin dicm ama coooğğ gec olduuuuuu geldim emmee başim cok agriooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?