- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.361
Hoşbulduk arkadaşım cok sagolHoşgeldin canım öncelikle bebeğini Allah bağışlasın, uzun ömürlü olsun inşallah. :)
Şuanki kilon kaçtı? 58'de hedef kilon sanırım. Bir de boyunu yazabilirsen güzel olur. :)
Bunun için ince bacak lazım ya benim doğuştan alt bacaklar butlu olunca topuklu giymeden böyle kısa elbise giyemiyorum. :/Bundan istiyorum ya zapzayıf olupppp
Hoşbulduk arkadaşım cok sagol
Hedef kilom 58 suan 65-66 arasindayim adet dönemindeyim ve kacamaklarim cok oldu gecen hafta 64 lere düsmüstüm ama bu sabah yine 65 küsurlari görünce artik kendime çeki düzen vermemin zamani geldigini düsündüm 1 ileri 1 geri olmuyo böyle boyumda 163 bu arada :)
Ben bunu kacta giyerim ki miiigiiiiiiBundan istiyorum ya zapzayıf olupppp
Benimde öyle yaaaaaBunun için ince bacak lazım ya benim doğuştan alt bacaklar butlu olunca topuklu giymeden böyle kısa elbise giyemiyorum. :/
Valla pampa bugün son yiyim dedim aksine evde abur cubur yok ilk defa
62de giyersin beybimBen bunu kacta giyerim ki miiigiiiiii
Hahahahahahahaha bende simdi tikindimmmmm disardymm denize baka bakaaa hiiiic utanmadan sklmadaaan ramazaaan seysi beni bilen bilirValla pampa bugün son yiyim dedim aksine evde abur cubur yok ilk defa
Kalktım makarna haşlıyorum şu an yeaaaaah
Ee sen okadarsinn panpa ne olceeeekkkkk62de giyersin beybim
Sagdaki 78 kilodaki halim soldaki ise şimdiki
Hoşbulduk
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187, el birliğiyle vericezz KİLOLARIMerhabalar arkadaslar bende aranizda yeniyim 23 yaşında 65-66 arasi kilodayim 14 aylik bi bebegim var hala emziriyorum 92 kilo ile doguma girdim ve eve geldigimde 82 kilodaydim bebegim ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin hic diet yapmadim 7 aylikken diete basladim ve yaklaşık 17 kilo kadar verdim fakat hala olmam gerekn kiloda degilim 58 e kadar düsmek istiyorum şartları okudum vakit buldukca gecmisede göz aticam ve umarim sizden aldigim motivasyon ve spor ile de istedigim görüntüye kavusabilicem hepimize bol bol eksiler olsun
Bundan istiyorum ya zapzayıf olupppp
Sen sandim hiyecanlandim
Heycanlandırcam ben seni 1 ay sonraSen sandim hiyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?