Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi,kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

@moon8187 canım özellikle seni çok merak ediyorum ya foto koycağında beni etiketle.
Doğum günü nasıldı nasıl geçti kuru baaağyan
EceZ Hoşgeldin takıma
Kilomuz aynı sayılır bende 63,800 çıktım bugün özel dönemimdeyim istersen rakip olabiliriz hedefin kaç benim önce 58 sonra 56

Okudum balım çok teşekkür ederim. :)

Ben yapmayı planladığım diyetimi genel hatlarıyla yazayım.

Düşük karbonhidrat (ekmek, un, tuz, şeker yok) ve yüksek protein (et, süt ürünleri, sebze ve arada meyve) şeklinde gideceğim.

Sakatlıktan çıktığım için kalsiyum oranı yüksek bir beslenme düzeni seçmem gerekiyor. Böylece kemiklerim kendini daha hızlı iyileştirebilecektir.

Ben yarın sabah aç karnına tartılacağım canım, ama tahminim 62-64 arası bir şey çıkacaktır. Ooo yarış mı tabi ki yarışırım rekabet en sevdiğim.

Hedef kilom: 53 yeterli gelirse orada kalacağım.

Rekabet olursa daha iyi motive oluruz canım o açıdan söyledim :) Bu arada geçmiş olsun
Boyun kaç ki benim 1.68 ben 53 olsam SekerPancarii çoh kıskanır o yüzden olmiyciğim

Rekabet olursa daha iyi motive oluruz canım o açıdan söyledim :) Bu arada geçmiş olsun
Boyun kaç ki benim 1.68 ben 53 olsam SekerPancarii çoh kıskanır o yüzden olmiyciğim

Boyum 1.66 civarında.

Eski yıllarda 53,52 kilolarına inmiştim ve kendimi çok güzel buluyordum. İnsanın kendini iyi hissettiği kilosu önemli bana göre. :) Ben de o civarlara indiğimde hayatı ve kendimi daha çok seviyorum. ^^

Akşam geç saatlerde yemek yememeye çalışacağım. İlk günden kendimi çok zorlamamak için bu saati 20:00 olarak belirledim. Diyetin ilerleyen günlerinde 18:00'a kadar çekmeyi planlıyorum. :))

Hadi kolay gelsin o halde

Bugünlük yediklerim:

Sabah:

1 kase susamlı ve kekikli yoğurt

Öğle:

1 kase yoğurt ve 1 kase taze fasulye

İkindi:

3 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ve 3 çatal et döner

Akşam yemeğini yemeyi düşünmüyorum zaten burası felaket sıcak saatte 6'ya geliyor. Ama belki acıkmamak için salatalık, domates ve bir süt ürünü tüketebilirim akşam 20:00'dan önce.

Günde 1 litre su içmeye çalışıyorum en az.

Su dışında 1 bardak adaçayı içtim. Bu da burda dursun. :)

Bu arada kızlar sizin var mı bilmiyorum ama benim anne tarafından gelen bir tavuk göğüslülük durumu var.

Şuan yaklaşık 8-9 kilo aldığım için göğüslerim de güzel toparlandı ve büyüdü ama kilo verdikçe göğüslerimden aldığım kilolarda gidecek. Bende mümkün olduğunca az gitmesi için bugün interneti baya bir kurcaladım ve bazı tarifleri kendime ayırdım.

Yarından itibaren yürümeye başlayabilirsem aktara gidip malzemeleri alarak diyetime ekleyeceğim.

Kilo verirken göğüsleri korumak ve büyütmek için aşağıdaki yöntemleri denemeyi düşünüyorum;

Marketten alacağım yağsız ve besleyici bir kavanoz kremin içerine aktardan alacağım
Tarçın yağı
Çörek Otu yağı
Şerbetçi Otu yağı
Çemen Otu Tozu

malzemelerini katıp iyice bir karıştırıp göğüse sürülecek krem olarak her gece yatmadan önce kullanacağım.

Çay olarak;

Rezene, adaçayı ve hayıt tohumu alıp bunların çaylarını içeceğim.

Yiyecek olarak;

Arada bir ceviz tüketmeye gayret edeceğim. Ve çemen tohumunu toz halde yoğurda karıştırarak birlikte tüketeceğim.

Geçmiş olsun bacağin için canim çok guzel bi plan oluşturmussun ececimm

Ve çemen tohumunu toz halde yoğurda karıştırarak birlikte tüketeceğim.
1 kase susamlı ve kekikli yoğurt
Canım susam yerine keten tohumu kullan bence susam çok yağlı çünkü, hemde keten tohumu sindirime destek.
Bide çemen tohumunun ne gibi bi faydası var, kokmaz mı nefesin falan.
Malum ben çemen bi çay kaşığı bile kullansam terim bile kokuyor rahatsız edici oluyor

Benim boyum da 165 ve 53 kiloydumama 3 kilo aldim bende tekrar başlicam yarından itibaren hedefimi 51 e indirdim bu arada 75 kilodan indim bu kiloma 22 yaşında evliyim 3 buçuk yasında da bi kızım var sen evli msn canim

Gayet hafif beslenmissin tatlim afiyet olsun

Susamı göğüs büyütücü olarak kullanayım demiştim o yüzden ekledim. Ama keten tohumu daha mantıklı hem de midede şiştiği için tok tutuyor bak onu unutmuştum yarın hemen keten tohumu alayım. :)

Çemen tohumu göğüslerdeki süt bezlerini uyardığı için göğüs ölçülerinde artış sağlıyor. KK'da bir çemen otu çılgınlığı var zaten göğsüne sürenler veya yemek gibi tüketenler olarak kadınların birçoğu şuan bunu kullanıyor. :)

Kokusu kalıcı değil, hani yedikten sonra ilk saatlerde genelde kokuyormuşsun ama yıkandığında geçen bir kokusu varmış. Yani kullananların yalancısıyım ben kısmetse yarın başlayacağım.

Ama kilo vermek için değil bu sadece göğüsler için canım. Ben kilo verirken göğüsten çok verdiğim için estetik operasyonlar yerine doğal yollarla ölçüsünü korumaya çalışacağım sadece. ^^

Benim boyum da 165 ve 53 kiloydumama 3 kilo aldim bende tekrar başlicam yarından itibaren hedefimi 51 e indirdim bu arada 75 kilodan indim bu kiloma 22 yaşında evliyim 3 buçuk yasında da bi kızım var sen evli msn canim

Yok balım 1.5 senelik bir ilişkim var benimde eski kilom senin gibiydi. Sonra evde otur yat ye tekrar yat derken hop hop aldık kiloları 3 ayda geri.

Şuan işte 63 civarlarından yeniden 53'e inmeye çalışacağım hayırlısı bakalım :)

Merhabalar arkadaslar bende aranizda yeniyim 23 yaşında 65-66 arasi kilodayim 14 aylik bi bebegim var hala emziriyorum 92 kilo ile doguma girdim ve eve geldigimde 82 kilodaydim bebegim ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin hic diet yapmadim 7 aylikken diete basladim ve yaklaşık 17 kilo kadar verdim fakat hala olmam gerekn kiloda degilim 58 e kadar düsmek istiyorum şartları okudum vakit buldukca gecmisede göz aticam ve umarim sizden aldigim motivasyon ve spor ile de istedigim görüntüye kavusabilicem hepimize bol bol eksiler olsun

Hoşgeldin canım öncelikle bebeğini Allah bağışlasın, uzun ömürlü olsun inşallah. :)

Şuanki kilon kaçtı? 58'de hedef kilon sanırım. Bir de boyunu yazabilirsen güzel olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…