- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.341
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi,kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARISelam kızlar SekerPancari71'in daveti ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Adım Ece, 26 yaşındayım. Yaklaşık 3 ay önce gece vakti banyoya gitmeye çalışırken dengemi kaybedip ayağımın üstüne düşerek sol ayak tarak kemiğimi kırdım. Kırdığımı fark etmeyerek burkulmadır geçer diye bekledim. Ancak 1 aydan sonra halen üstüne basamayınca bir problem olduğunu fark edip doktora gittiğimde röntgende tarak kemiğimin parçalandığını gördüm. Ayağımı hemen yarım alçıya aldılar ve bugün 33. gün oldu. Pazartesi sabahı bir aksilik olmazsa alçım tamamen çıkıyor ve bende artık yavaş yavaş hareket edebilmeye başlayacağım.
Tabi geçen bu 3 aylık süreçte evde sürekli yatmaktan ve yattığım yerden de yemek yemekten ötürü ortalama 8-9 kilo civarı aldım. E malum yaz geliyor deniz kenarına da lömbür lömbür bir göbek ve kenarlardan fışkıran basenlerle gitmek istemiyorum.
O yüzden resmi olarak diyetime Pazartesi günü itibariyle başlayacak olsam da bugünden hazırlık yapmak ve aranıza katılmak sitedim. ^.^
Kilom şuanda 63 civarı olması gerek ama yarın sabah kalktığımda yeniden tartılacağım. Şuan bol su içtiğim ve yoğurt yediğim için olduğumdan fazla çıkmamak için tartılmıyorum.
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi,kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Rekabet olursa daha iyi motive oluruz canım o açıdan söyledim :) Bu arada geçmiş olsunBen yarın sabah aç karnına tartılacağım canım, ama tahminim 62-64 arası bir şey çıkacaktır. Ooo yarış mı tabi ki yarışırım rekabet en sevdiğim.
Hedef kilom: 53 yeterli gelirse orada kalacağım.
Rekabet olursa daha iyi motive oluruz canım o açıdan söyledim :) Bu arada geçmiş olsun
Boyun kaç ki benim 1.68 ben 53 olsamSekerPancarii çoh kıskanır o yüzden olmiyciğim
Hadi kolay gelsin o haldeBoyum 1.66 civarında.
Eski yıllarda 53,52 kilolarına inmiştim ve kendimi çok güzel buluyordum. İnsanın kendini iyi hissettiği kilosu önemli bana göre. :) Ben de o civarlara indiğimde hayatı ve kendimi daha çok seviyorum. ^^
Hadi kolay gelsin o halde
Geçmiş olsun bacağin için canimOkudum balım çok teşekkür ederim. :)
Ben yapmayı planladığım diyetimi genel hatlarıyla yazayım.
Düşük karbonhidrat (ekmek, un, tuz, şeker yok) ve yüksek protein (et, süt ürünleri, sebze ve arada meyve) şeklinde gideceğim.
Sakatlıktan çıktığım için kalsiyum oranı yüksek bir beslenme düzeni seçmem gerekiyor. Böylece kemiklerim kendini daha hızlı iyileştirebilecektir.
Evet kıskanıremmmRekabet olursa daha iyi motive oluruz canım o açıdan söyledim :) Bu arada geçmiş olsun
Boyun kaç ki benim 1.68 ben 53 olsamSekerPancarii çoh kıskanır o yüzden olmiyciğim
Ve çemen tohumunu toz halde yoğurda karıştırarak birlikte tüketeceğim.
Canım susam yerine keten tohumu kullan bence susam çok yağlı çünkü, hemde keten tohumu sindirime destek.1 kase susamlı ve kekikli yoğurt
Benim boyum da 165 ve 53 kiloydumBoyum 1.66 civarında.
Eski yıllarda 53,52 kilolarına inmiştim ve kendimi çok güzel buluyordum. İnsanın kendini iyi hissettiği kilosu önemli bana göre. :) Ben de o civarlara indiğimde hayatı ve kendimi daha çok seviyorum. ^^
Gayet hafif beslenmissin tatlim afiyet olsunBugünlük yediklerim:
Sabah:
1 kase susamlı ve kekikli yoğurt
Öğle:
1 kase yoğurt ve 1 kase taze fasulye
İkindi:
3 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ve 3 çatal et döner
Akşam yemeğini yemeyi düşünmüyorum zaten burası felaket sıcak saatte 6'ya geliyor. Ama belki acıkmamak için salatalık, domates ve bir süt ürünü tüketebilirim akşam 20:00'dan önce.
Günde 1 litre su içmeye çalışıyorum en az.
Su dışında 1 bardak adaçayı içtim. Bu da burda dursun. :)
Canım susam yerine keten tohumu kullan bence susam çok yağlı çünkü, hemde keten tohumu sindirime destek.
Bide çemen tohumunun ne gibi bi faydası var, kokmaz mı nefesin falan.
Malum ben çemen bi çay kaşığı bile kullansam terim bile kokuyor rahatsız edici oluyor
Benim boyum da 165 ve 53 kiloydumama 3 kilo aldim bende tekrar başlicam yarından itibaren hedefimi 51 e indirdim bu arada 75 kilodan indim bu kiloma 22 yaşında evliyim 3 buçuk yasında da bi kızım var sen evli msn canim
Merhabalar arkadaslar bende aranizda yeniyim 23 yaşında 65-66 arasi kilodayim 14 aylik bi bebegim var hala emziriyorum 92 kilo ile doguma girdim ve eve geldigimde 82 kilodaydim bebegim ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin hic diet yapmadim 7 aylikken diete basladim ve yaklaşık 17 kilo kadar verdim fakat hala olmam gerekn kiloda degilim 58 e kadar düsmek istiyorum şartları okudum vakit buldukca gecmisede göz aticam ve umarim sizden aldigim motivasyon ve spor ile de istedigim görüntüye kavusabilicem hepimize bol bol eksiler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?