- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.601
Kaynatıp çay gibi mi iciliyoAaaa tühh canm kekik kaynatilinca söküyormus ama ben hic denemedim
Ödemdir o ödemCuma kilom.;55.6
Bugünkü kilom;57.4
Fark+++++++++++++1.8 kilooo
Bu ne yaaaa.yuruyusu müde yapmıştım. O kadar da çok yemedim yaaaaaa
Aynen cnm cay gibi iciliyormuşKaynatıp çay gibi mi iciliyo
Bi tutam kekik at suya kaynat 2 dk iç canim bana iyi geliyorKizlar bugün bende tutmadim.gece leke gelmişti. Regl oldum diye düşünmüştüm ama şimdi bisey yok
Kızlar adet söktürücü cay olarak ne içebilirim
Günaydın canımGünaydın kızlaaarr hayırlı Ramazanlarr
günaydın tatlım neden erken kalktin hadi benim cocuklar varrYa üfff sabah sabah ne hortladım ya erkenden gün bitmek de bilmez simdik
Amiin tatlm günaydıngünaydın kizlar herkese hayırlı bereketli saglikli ramazanlar diliyorum Allah oruçlarımızı kabul eylesin rabbim herkese kolayliklar versin bu güzel aydan nasiplenen şanslı kullardan olmak duasıylaa
gunaydin kuzumm regl tarihinmiydu yani bekliyormuydunKizlar bugün bende tutmadim.gece leke gelmişti. Regl oldum diye düşünmüştüm ama şimdi bisey yok
Kızlar adet söktürücü cay olarak ne içebilirim
Alışkanlık canm ya halbuki evde ses yok birsey yok bi basimayim benim yerime baskasi olsa öğlene kadar yatar ama ben yatamıyorum malesefgünaydın tatlım neden erken kalktin hadi benim cocuklar varr
Amiinn cinimmm aminngünaydın kizlar herkese hayırlı bereketli saglikli ramazanlar diliyorum Allah oruçlarımızı kabul eylesin rabbim herkese kolayliklar versin bu güzel aydan nasiplenen şanslı kullardan olmak duasıylaa
:)) sahura kadar uyumasan yine mi yatamazsin oylr dene birde bekarmisin ailenlemi yaşıyorsunAlışkanlık canm ya halbuki evde ses yok birsey yok bi basimayim benim yerime baskasi olsa öğlene kadar yatar ama ben yatamıyorum malesef
Ben olsam yatağdinmmnAlışkanlık canm ya halbuki evde ses yok birsey yok bi basimayim benim yerime baskasi olsa öğlene kadar yatar ama ben yatamıyorum malesef
günaydın kuzum sende erkencisinAmiinn cinimmm aminn
Zaten sahura kadar oturdum ezan okundu namazi kildm yatiyim diyene kadar saat 4 oldu:)) sahura kadar uyumasan yine mi yatamazsin oylr dene birde bekarmisin ailenlemi yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?