- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.741
Ah ahhhhhhhhEn iyisi aslında..açken insan ne olursa yer yani..
Ooo masallah ne güzel kilo vermis canm tekrar geri almaz umarmYemek konusunda abartmamam lazım..hazır kızım da 7.5 kilo verdi kendimden önce onun sağlığını düşünmem lazım..
Oo kaçak kaptan gelmisayyyy ne yazmisiniz yaa maşALLAH maşALLAH
ben eşime sahurda sordum bu soruyu da iyi güldük gecenin bi körüSuan iyiyim cnmmm aksama napsam diom.ahhaha
aminn canım cumlemizinkini insallah da corbayi sahurda mi ictin aksam icin mi anlamadimALLAH kabul etsin oruclarimizi...
bende kizima tarhana corbasi yaptim bizde onu icerik aksamki menuyu yaziorum
zeytin peynir domates biber salatalik sekersiz cay ve 2 yumurtali ekmekciklerimin 2 dilimi yicem
tarhana corbasi
firinda tavuk pirzola 2 parca
finalode dondurmayla yapicizz inşALLAH
Oruclumusun?ALLAH kabul etsin oruclarimizi...
bende kizima tarhana corbasi yaptim bizde onu icerik aksamki menuyu yaziorum
zeytin peynir domates biber salatalik sekersiz cay ve 2 yumurtali ekmekciklerimin 2 dilimi yicem
tarhana corbasi
firinda tavuk pirzola 2 parca
finalode dondurmayla yapicizz inşALLAH
Bende sormustmben eşime sahurda sordum bu soruyu da iyi güldük gecenin bi körü
Saatler ilerledikce benim menü değişiyoSuan iyiyim cnmmm aksama napsam diom.ahhaha
sadece çorba cok az olur zaten tatlim kiz hem kurusun hem 16 saat oruc tutup sadece corbami.yiycen tavuk da yap tabi protein vucudun güçsüz kalir bakSaatler ilerledikce benim menü değişiyosadece çorba degil yanina tavuk da yapicam doymazsam sonradan daha kötü olar diye
Tam bir kiloM e g g kiz ne kadar kilo almissin söyle kızzz
ay ne corbasi sadeceee bende sasirmistimm orux tutuorz olculu sekilde herseyden yiebiliriz bence..Saatler ilerledikce benim menü değişiyosadece çorba degil yanina tavuk da yapicam doymazsam sonradan daha kötü olar diye
Hissediyordun zaten parte geçmiş olsunAyyyy regl oldmmmmmm
Yaaa amaan nyse ilk gunleri yemis olduk orucunnn ins uzun surmezHissediyordun zaten parte geçmiş olsun
Balım 2-3 gün ekmeği, unu ve tuzu kes rahatlıkla verirsin.Tam bir kilo
63.200den 64.200e terfi etmişim ama cuma bildirimine en azından 63.100 falan olcağıma inanıyorum inşallah
Tavuk köftesinin tarifini versene partişimmmay ne corbasi sadeceee bende sasirmistimm orux tutuorz olculu sekilde herseyden yiebiliriz bence..
Ben mesela mercimek corbasi, tavuk koftesii,pure veya patates kizartmasi yapcam sonra kahvaltilikk olcak zaten her cesitttttt ohhhh misss bide dondurma yerm tmmdir
Ay kiz 3 kilo aldimdi ya onu verecemm diye az yiyim demistim ama sade corba salata az olur evet tavuk da yicemsadece çorba cok az olur zaten tatlim kiz hem kurusun hem 16 saat oruc tutup sadece corbami.yiycen tavuk da yap tabi protein vucudun güçsüz kalir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?