Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ALLAH kabul etsin oruclarimizi...
bende kizima tarhana corbasi yaptim bizde onu icerik aksamki menuyu yaziorum
zeytin peynir domates biber salatalik sekersiz cay ve 2 yumurtali ekmekciklerimin 2 dilimi yicem
tarhana corbasi
firinda tavuk pirzola 2 parca
finalode dondurmayla yapicizz inşALLAH

aminn canım cumlemizinkini insallah da corbayi sahurda mi ictin aksam icin mi anlamadim

Oruclumusun?

Saatler ilerledikce benim menü değişiyo sadece çorba degil yanina tavuk da yapicamdoymazsam sonradan daha kötü olar diye
ay ne corbasi sadeceee bende sasirmistimm orux tutuorz olculu sekilde herseyden yiebiliriz bence..
Ben mesela mercimek corbasi, tavuk koftesii,pure veya patates kizartmasi yapcam sonra kahvaltilikk olcak zaten her cesitttttt ohhhh misss bide dondurma yerm tmmdir

Tam bir kilo
63.200den 64.200e terfi etmişim ama cuma bildirimine en azından 63.100 falan olcağıma inanıyorum inşallah
Balım 2-3 gün ekmeği, unu ve tuzu kes rahatlıkla verirsin.

Un, tuz, şeker yemeden de bir sürü şey yiyebilirsin şimdi yazmayayım da iftardan sonra öneri veririm. ^^

Tavuk köftesinin tarifini versene partişimmm ay evet ya işte hemen veriyim dedim de kas kaybetmemek için dengeli yemek lazim bende çorba tavuk salata yogurt 1 saat sonra bi meyve yemeyi düşünüyorum

sadece çorba cok az olur zaten tatlim kiz hem kurusun hem 16 saat oruc tutup sadece corbami.yiycen tavuk da yap tabi protein vucudun güçsüz kalir bak
Ay kiz 3 kilo aldimdi ya onu verecemm diye az yiyim demistim ama sade corba salata az olur evet tavuk da yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…