Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Belim 67 buçuk santim 69 du 53 kiloyken
Göbek 81 di 53ken 79 olmuş
Kalça 93 ayni
Basen 90 ayni
Ay ben yine aç karnina ölçülürdüm ama çok açim diye mi bel ve göbek az çıktı acaba yoksa kremin etkisi mi en iyisi yarin sabah kalkar kalkmaz ölçüyüm bida

ayyyyy bnce kremin etkisi vanimmmm neydi o bidaha soyleeee gerci bn hic duznli suremem ya gece kremi aldim suremiom unutuom hepppp

ayyyyy bnce kremin etkisi vanimmmm neydi o bidaha soyleeee gerci bn hic duznli suremem ya gece kremi aldim suremiom unutuom hepppp
Ayy monn selülitlerim geçti nerdeyse valla ben memnun kaldim kremden dur fotosunu atim ayy ben çok severim sürerimm hepp kremler felanlar

kizzzz keşkem ben boyle incecigggg olsammmmmmmmm maşALLAH sana..kalinim ben kalınnnn

kızlar seda akgül varya sonucu hatun resmen kurudu gördünüzmu yanliz kollari acayip rahatsizlik verecek düzeyde sarkmiştı ama sanırım toplattirmiş taş gibi olmus spor isi degil çünkü bi anda bir kac gun sonra gördüm inecik olmus sarkiklar gitmiş

kiz bikac gunde yaralari bile iylesmez ama yaptirip uzun kollu giydiyse olabilir zaten her yerlerini toparlatiolarrr korkmasm bnde karnimi gerdirup belimi inceltirim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…