- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.921
evet kesinlikle öyle yapicam canimm bu 8 den kesinlik le kurtulucam ilk etaptaben senin yerinde olsam ramazani firsat bilirdim canimmm
bende 80 kiloydummm canimmmölçün anam ölçun hic bu gruptaki 80 kilo tubis çatlarmı diye düşünmeyin olcun
ayy ne güzel hangi markalar merak ettim soylemendr sakincA oluyir muyok canim ben bilindik markalarin koleksiyonlarini hazirladim uzun yillar simdi kizimi buyutuyorum
ölçün anam ölçun hic bu gruptaki 80 kilo tubis çatlarmı diye düşünmeyin olcun
ayyyyy bnce kremin etkisi vanimmmm neydi o bidaha soyleeee gerci bn hic duznli suremem ya gece kremi aldim suremiom unutuom heppppBelim 67 buçuk santim 69 du 53 kiloyken
Göbek 81 di 53ken 79 olmuş
Kalça 93 ayni
Basen 90 ayni
Ay ben yine aç karnina ölçülürdüm ama çok açim diye mi bel ve göbek az çıktı acabayoksa kremin etkisi mi en iyisi yarin sabah kalkar kalkmaz ölçüyüm bida
Vaaaaaayyyyyyyyyok canim ben bilindik markalarin koleksiyonlarini hazirladim uzun yillar simdi kizimi buyutuyorum
soylememde sakinca olabilir cnm kimligim cikar ortayaaaayy ne güzel hangi markalar merak ettim soylemendr sakincA oluyir mu
canimsinnnnnnnVaaaaaayyyyyyyy
bak yaaa iyice meraklandim simdiiisoylememde sakinca olabilir cnm kimligim cikar ortayaaaama avm lerdeki matkalarin cogusuuuuu
insallaahhh ama nedense hayal bile edemiyorumSende olarsınn olacaksiiiiiinnnnn
bak yaaa iyice meraklandim simdiii
kizzzz keşkem ben boyle incecigggg olsammmmmmmmm maşALLAH sana..kalinim ben kalınnnnBelim 67 buçuk santim 69 du 53 kiloyken
Göbek 81 di 53ken 79 olmuş
Kalça 93 ayni
Basen 90 ayni
Ay ben yine aç karnina ölçülürdüm ama çok açim diye mi bel ve göbek az çıktı acabayoksa kremin etkisi mi en iyisi yarin sabah kalkar kalkmaz ölçüyüm bida
ayyy ayni bnm anammm.bende hic surememm annm gunun her ani kremlerin daş gibi hatunnnnAyy monn selülitlerim geçti nerdeyse valla ben memnun kaldim kremden dur fotosunu atim ayy ben çok severim sürerimm hepp kremler felanlarEki Görüntüle 1843116
kiz bikac gunde yaralari bile iylesmez ama yaptirip uzun kollu giydiyse olabilir zaten her yerlerini toparlatiolarrr korkmasm bnde karnimi gerdirup belimi inceltirim vallahakızlar seda akgül varya sonucu hatun resmen kurudu gördünüzmu yanliz kollari acayip rahatsizlik verecek düzeyde sarkmiştı ama sanırım toplattirmiş taş gibi olmus spor isi degil çünkü bi anda bir kac gun sonra gördüm inecik olmus sarkiklar gitmiş
ay bimdn aldm dedindi dimi bakarm bnde nettenAyy monn selülitlerim geçti nerdeyse valla ben memnun kaldim kremden dur fotosunu atim ayy ben çok severim sürerimm hepp kremler felanlarEki Görüntüle 1843116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?