- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.961
sahurda aramizda 3 dakika var ama iftarda yarim saat cok ilgincay bn istanbuldaym 8.30 galiba
Görüsürük canikomkizlar bn uzancam azcıkkkk kiizm uyansn onu doyurup markete gidicm bidee artk iftardn sonra bulusurukkk
Hahh o bana anca yeter
ben soylemem sana kmseciklere demem
ayy sus yaaa daha nerenee kizimm zaten kupkurusun cock gibi kalcanAman olsun kiz zayifliyak da spora asılırız sıkılaşırızznapak o kadar kilo veriyok tabi yumuşuyoz
Varya bacaklarimda ince olsa daha ne isterim incecik olurummaplalarimin bacaklari incecik ben anama çekmişim basenlii baldirlii babamin bacaklari çöp gibi zavallimin
Anlayamazsin bendeki kilo takintisini
ben soylemem sana kmseciklere demem
ayy sus yaaa daha nerenee kizimm zaten kupkurusun cock gibi kalcan
ay bayilcammm ya delimisin senn
Allah kabul etsin canim kolay gelsin şükür benimki de çok rahat geçtiikidi namazini kılıp yavaştan mutfağa geçerim bende artık saat 5 buçuk oluyor hamd olsun cok iyi geçti şimdiye kadar
Tamammmdaa okdrda degl yaaa zayif ve cekici olmak varken kupkuruuu ayakli kemk olmak istemem.. fazlaligim olmasn fit oliym ama xekici vallahi hic istemem kuru olmakAnlayamazsin bendeki kilo takintisini
Kiz valla kuru değilim ben etli butluyum bende bu bacak ve basen oldukca ben kuruyamam zati gögüs de var bi çok zayif olan yerim belim o kaaa kuru tahta gibi bende sevmemmmTamammmdaa okdrda degl yaaa zayif ve cekici olmak varken kupkuruuu ayakli kemk olmak istemem.. fazlaligim olmasn fit oliym ama xekici vallahi hic istemem kuru olmak
Ozaman iyi cdden sevmiorm yaa goruorm bazn hic bir kadn cekiciligi yok oyle olucagimi bu halime raziyim diyorm.Kiz valla kuru değilim ben etli butluyum bende bu bacak ve basen oldukca ben kuruyamam zati gögüs de var bi çok zayif olan yerim belim o kaaa kuru tahta gibi bende sevmemmm
Yok canim haklisin tabi ben hep zayıf ama vucut hatlari dolgun olmayi severim ve hep ona yönelik sporlar yaparim squat ve şınav favorimOzaman iyi cdden sevmiorm yaa goruorm bazn hic bir kadn cekiciligi yok oyle olucagimi bu halime raziyim diyorm.
Evt cnm sen 75kgmuydun ozaman bacaklarn ve belin olcusu neydiYok canim haklisin tabi ben hep zayıf ama vucut hatlari dolgun olmayi severim ve hep ona yönelik sporlar yaparim squat ve şınav favorim
Ayy aslinda not aldigim bi defterim vardi ama kaybettim yanliş hatirlamiyirsam kalça 110 basen 108 di ama net hatirlamiyorumEvt cnm sen 75kgmuydun ozaman bacaklarn ve belin olcusu neydi
Benm 88ken 120diAyy aslinda not aldigim bi defterim vardi ama kaybettim yanliş hatirlamiyirsam kalça 110 basen 108 di ama net hatirlamiyorum
Eminim baya incelmiştir not al hep kiz iyi oluyo sonra bakmakBenm 88ken 120disuankide oyle super degl zayiflaynca soylerm
Aldmmmmm. Kac kc da kac cm incelio biliomsnEminim baya incelmiştir not al hep kiz iyi oluyo sonra bakmak
Valla bilmiyom ki kiiz ama benim iki kiloda 1 santim falan farkediyo sanirim bazen iki kilo falan aldigimda ölçüyorm bi santm fazla çikiyoAldmmmmm. Kac kc da kac cm incelio biliomsn
Himmmmm dogrudrrrrrrValla bilmiyom ki kiiz ama benim iki kiloda 1 santim falan farkediyo sanirim bazen iki kilo falan aldigimda ölçüyorm bi santm fazla çikiyo
Yaptin mi yimeklerini partissHimmmmm dogrudrrrrrr
Ivittt pismesi kaldi :) 8e dogru baslarm ohhhh mis bende acktmYaptin mi yimeklerini partiss
Hiç bisey yemedin mi kizzIvittt pismesi kaldi :) 8e dogru baslarm ohhhh mis bende acktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?