- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.981
evwt sorma canim dimi pek kaçak takiliorum bu aralar ama atlattim su doomgununu ya cok sukur rahatladim..küsme bana napim bekledim gelmedinz hic biriniz migide gec gelmis
Hayir corbamdan iki kasik aldm tadina bakmak icin coh gozeldi bide az su ictmmmm oyleHiç bisey yemedin mi kizz
Napion fit kiz :) kiz snin bacagn kac herkesi ogreniom.hahahaahahahgenede küsüm
Bende mercimek çorbası yapiyim dedim mercimek kalmamisHayir corbamdan iki kasik aldm tadina bakmak icin coh gozeldi bide az su ictmmmm oyle
Ben ne yapsam onu mu yapceksinnnn yohsaaaaaaam heeBende mercimek çorbası yapiyim dedim mercimek kalmamiseşime didim alacak gelirkene yarin yaparim onu da yayla çorbası yapicam
du bundan sonrada boydan atam topuklularla oluom 1.80
He giss öyle oldu valla eşime tavuk göğsü al didim yarin birgün de köfte yapacummBen ne yapsam onu mu yapceksinnnn yohsaaaaaaam hee
Hahahahaha yapyap tabiiii tarif istersen benim kafamdaa coohhh yimek.olsun yiterkiHe giss öyle oldu valla eşime tavuk göğsü al didim yarin birgün de köfte yapacumm
Bana da kimse denk gelmedi geleni de tel göstermedigene benim olmadigim zamana getirmissin moon
Hahahahaha yapyap tabiiii tarif istersen benim kafamdaa coohhh yimek.olsun yiterki
TimimmmmmVer bana denişikk tarifleer
Foto yuhleyen yohmi
Hahahahahahah
Bahtsiz bedeviyiz bizBana da kimse denk gelmedi geleni de tel göstermedi
Sen kesin bahtsız bedevisin kiz kaç kere kaçirdinBahtsiz bedeviyiz biz
canım eloktronuk tartidan devam ett digeriyle tartilip kafani karıştırma eğer usenmezsen yakinlarda eczane saglik.ocagi varsa git oralarda tartil ama ikisine birden çıkma birini kaldir ortalıktanKızlar az önce elektronik tartıyı çalıştırmak için üstüne çıktım bir de ne göreyim:
61.7 gösteriyor.
Sabah basküle çıkmıştım 63 kilo göstermişti.
Basküle tekrar çıktım 64e yakın gösteriyor ( sabah ve öğlen yediğim yoğurtlar ve sulardan ötürü kilo artışı normal şuanda-.-)
Sonra tekrar elektronik tartıya çıktım ve 61.8 gösterdi yeniden.
Yani elektronikte 61.7 eski usul tartıda 64 kilo çıkıyorum. Sizce hangisi daha güvenilirdir?
Eski usul tartıya 120 kilo üzeri erkek kardeşimde çıkmıştı ondan ayarı bozulmuş olabilir mi?
Kafam karıştı ya ne yapayım hangisini baz alayım ben şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?