- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.001
Kizzz sarraf beni yeni gelenBana da kimse denk gelmedi geleni de tel göstermedi
Kiz sarraf burdaydi ama telefonu açmadi hatirlasanaKizzz sarraf beni yeni gelenEceZ bile gorduuuu senn harbiden ne issss
Biliorm makara yapiomKiz sarraf burdaydi ama telefonu açmadi hatirlasana
Suss kiz yeter daha ne yapacaannMakara dedmmde makarnami yapsam.ki aman neyse kalsn
Dogru makarna yirine mgnum yirimSuss kiz yeter daha ne yapacaann
Seni faceden kuru selin diye arattm arattm bulamadmSuss kiz yeter daha ne yapacaann
Ayy suss dubble çikilatali fistik ezmelii aklimdaa yimedim ondan merak ediyommDogru makarna yirine mgnum yirim
Telefondan canım yaaa..çok ağır gidiyo kız da birsürü resim çekmiş gezide iyice gittiKizzz sarraf beni yeni gelenEceZ bile gorduuuu senn harbiden ne issss
Seni faceden kuru selin diye arattm arattm bulamadm
Ben hiç bir sosyal ağda yohumm tek eylencem burasi kizz eşim sevmiyi öle şelleriSeni faceden kuru selin diye arattm arattm bulamadm
Bademli aldimmmmmmm bide cheesecakeli cornetto hamgisini yesemAyy suss dubble çikilatali fistik ezmelii aklimdaa yimedim ondan merak ediyommcanim çekeeeg
Ben bademliyi isteremm ver hadiiiBademli aldimmmmmmm bide cheesecakeli cornetto hamgisini yesem
canım eloktronuk tartidan devam ett digeriyle tartilip kafani karıştırma eğer usenmezsen yakinlarda eczane saglik.ocagi varsa git oralarda tartil ama ikisine birden çıkma birini kaldir ortalıktan
Sen diyette değil miydin bacimBademli aldimmmmmmm bide cheesecakeli cornetto hamgisini yesem
Gocana de hele sana tilifon alsin kk giremiyorm de :)hahahahaha ay berbat konustumTelefondan canım yaaa..çok ağır gidiyo kız da birsürü resim çekmiş gezide iyice gitti
Allah seniii partisss yaaa vallaaa kahkaha attimm kara kuru diye aricaktin yanliş aramişin
ayy inanamiyggghrruum ben heryerde varimm.hahahahahahBen hiç bir sosyal ağda yohumm tek eylencem burasi kizz eşim sevmiyi öle şelleri
Sen diyette değil miydin bacim
Essah mi gizz adini soyadini vereleeeGocana de hele sana tilifon alsin kk giremiyorm de :)hahahahaha ay berbat konustum
hahahahaha
ayy inanamiyggghrruum ben heryerde varimm.hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?