- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.201
Ne kurusu kizzzz sen benim göbüşü kaçırdın görmedinKiz kuruu neydion
Anaaa ne sordun ya gıBana baaak ben sana bugun soru sordum ne cvp vermion
Ben bu aralar vicdana geldim onceden dovmedigim kaliyodu hahahahaahpartıssss kiz bu ece sendende kötü çıktı aç öldürecek biziiiii
Bacagn belin olcusunu sordum ayni kgdayz ya hatta sen benden zayfsunnAnaaa ne sordun ya gıben nicin görmedim
Hee dogruuu senin varya cok ski bi dyetle bir ayini alir kg vermek. Seker un vsvsvsvs hepsini hayatndan cikarirsan ki ben ilk ay 9.5vermistimBalım 63 demiştim ilk gün ama bu sabah elektronik tartıyı deniyim derken 61.8 çıktım. Yarın sabah eczanede tartılıp kesin sonucu yazacağım
Bensiz kaafee içilmess tatlikom
Anaaa ben onu unttum sana cok gicik oluyomNe kurusu kizzzz sen benim göbüşü kaçırdın görmedin
Yapan kocisse sennnBensiz kaafee içilmess tatlikom
Aaa gözümden kaçmışBacagn belin olcusunu sordum ayni kgdayz ya hatta sen benden zayfsunn
Ya benim evde o mezuradan yohh sert olandan var oda bolluk kaliyo anneme gidince olcmem lazmmmAaa gözümden kaçmışsen benden daha zayifsin kiz
Valla ölce bilecegm birsey yok ki bir ölcsem bende vücut ölçülerimi merak ediyorum sadce gecenlerde bi kayinvalidemlerde belimi ölçtüm keske tüm vücudumu ölceydim o zaman belim 79 cikti senin bel kac partis
Hee dogruuu senin varya cok ski bi dyetle bir ayini alir kg vermek. Seker un vsvsvsvs hepsini hayatndan cikarirsan ki ben ilk ay 9.5vermistim
Haaa iste bizdede mezura yok bi kayinvalidemlerde denk geldm hemen belimi ölçtm snra bi gittigmde tüm vücudu ölcym dedm ama bu seferde bulamadm mezurayi.en iyisi bi mezura almak.Ya benim evde o mezuradan yohh sert olandan var oda bolluk kaliyo anneme gidince olcmem lazmmm
Ben hiç gısganmam böyle şelleri huyum değal biliyonTesekkur ederim balimmm sizindee insallah
Evt evt
Evet kesnlkle verebilrsinAynen öyle benim iradem çok iyidir ortalama 1.5 aya 10 kilo vermeyi hedefledim zaten. ^^
ayynennnnHaaa iste bizdede mezura yok bi kayinvalidemlerde denk geldm hemen belimi ölçtm snra bi gittigmde tüm vücudu ölcym dedm ama bu seferde bulamadm mezurayi.en iyisi bi mezura almak.
Iyi hatirlattn yarin ilk isim bi mezura almak olsun bari
Ama fark yoktur belkide sen daha incesindr bacak olarakda yaniiiiiiHaaa iste bizdede mezura yok bi kayinvalidemlerde denk geldm hemen belimi ölçtm snra bi gittigmde tüm vücudu ölcym dedm ama bu seferde bulamadm mezurayi.en iyisi bi mezura almak.
Iyi hatirlattn yarin ilk isim bi mezura almak olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?