Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Balım 63 demiştim ilk gün ama bu sabah elektronik tartıyı deniyim derken 61.8 çıktım. Yarın sabah eczanede tartılıp kesin sonucu yazacağım
Hee dogruuu senin varya cok ski bi dyetle bir ayini alir kg vermek. Seker un vsvsvsvs hepsini hayatndan cikarirsan ki ben ilk ay 9.5vermistim

Bacagn belin olcusunu sordum ayni kgdayz ya hatta sen benden zayfsunn
Aaa gözümden kaçmış sen benden daha zayifsin kiz
Valla ölce bilecegm birsey yok ki bir ölcsem bende vücut ölçülerimi merak ediyorum sadce gecenlerde bi kayinvalidemlerde belimi ölçtüm keske tüm vücudumu ölceydim o zaman belim 79 cikti senin bel kac partis

Ya benim evde o mezuradan yohh sert olandan var oda bolluk kaliyo anneme gidince olcmem lazmmm

Ya benim evde o mezuradan yohh sert olandan var oda bolluk kaliyo anneme gidince olcmem lazmmm
Haaa iste bizdede mezura yok bi kayinvalidemlerde denk geldm hemen belimi ölçtm snra bi gittigmde tüm vücudu ölcym dedm ama bu seferde bulamadm mezurayi.en iyisi bi mezura almak.
Iyi hatirlattn yarin ilk isim bi mezura almak olsun bari

Kızzzz marlin18 bi foto at da haydi su partisle bende seni görek ya
Evt evt
Aynen öyle benim iradem çok iyidir ortalama 1.5 aya 10 kilo vermeyi hedefledim zaten. ^^
Evet kesnlkle verebilrsin
ayynennnn

Ama fark yoktur belkide sen daha incesindr bacak olarakda yaniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…