- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.281
bnde oyle hissediorum hormon ilaclarimi icmeye basladimda bi siskinlik varki sormaaaaaKarnim agriyo kendimi balon gibi hissediorm reglden sanirim
ayy kizlar ben daha yatsi namazini kilmadim birazdan sahur vakti gelecekk su 1 litre oldu yarim litrr daha içer yatarım hepinize hayırlı bereketli geceleeer bu arada dondurmada yemediiimmmm basardiimmm sadece meyve yedim 3 4 minik kayısı ve 1 seftalii
Yakalm beybiYak bi cugura panpa
O odemi ilk diyetime basladgim hafta kendi yontemimle 4kg ile gonderdim
cnm o tefavi suresinde bende 73 kilodan 81e ciktim 1 ayda 89 ile dogum yaptim..hic kolay degil canim RABBIM yardimcn olsun bebislerimz saglikli olsunlarda kilo veriliyor iste goruyosun sendeAkılsız basin cezasi bunlar hep neyse bu bize ders olsunda artik gözümüzün önüne bakalm hep inşallah
İyi geceler canım. :) Dondurma yemediğin için de sana kocaman bir KALP.
Sağol canım..evet çocuklarda fena salgın var..inşallah düzelir yoksa burayı çok sevdi gündüz de konuşuyoruz ama çocuklar insanda hal bırakmıyoki..aaa cok gecm
is olsun canimcimm ya zaten salgin var irtalikta kusmali atesli sihalli falan ALLAH korusun bizede haber et inşALLAH onemli birseyi yoktur
sikintii yoook veriorzzzzSelos ben üzülmiyim diye öyle diyor canm selosum bnm yaa
Yav sen hadi dogum yaptin ya bnm neyime teee 80lere cikmak.
Gerci banada o tedavi süreci cok kilo aldirdi o ilaclar varya aboo nasil istah aciyo anlatamam
ben sana sasiom zatn nasl yetision die..sofra kur kaldir kizi doyur ablalarlan sohbet hadi kiza mama hadi alti i ustunu degis uyut bi baktim 25 sayfa olmusNerdesnn sennnn heee nerdeee cbk hesp ver
Aaa cok gecmis olsun canmKızı rahatsız canım..ateşi çok yüksekti acile götürcekler düşmezse..ben de ondan haber bekliyorum..
cok gecmis olsun canim rabbim en kisa zamanda kuzucuklarina şifa versin dermansiz dert vermesinnSağol canım..evet çocuklarda fena salgın var..inşallah düzelir yoksa burayı çok sevdi gündüz de konuşuyoruz ama çocuklar insanda hal bırakmıyoki..
Hahahahahaha vallaa bende bilmiyormben sana sasiom zatn nasl yetision die..sofra kur kaldir kizi doyur ablalarlan sohbet hadi kiza mama hadi alti i ustunu degis uyut bi baktim 25 sayfa olmus
ben yqkamiom beyim evdeeeYakalm beybi
Zaten senin her fotonda ayni şoku yasamamak mümkün değil ki partis resmen evrim geçirmişsin kiz hemde öyle böyle bir evrim degil yani@SekerPancari71esmerm91 gecen bi anda cekildigim fotomu baska sisko fotomla birlestirdim inanamighhhoorum
Aaa cok gecmis olsun canm
Sağolun kızlarcok gecmis olsun canim rabbim en kisa zamanda kuzucuklarina şifa versin dermansiz dert vermesinn
çabuk yukleeeFoto yuklucem gaza geldm hahahahaha
Amin amin ben nerden baksan 10 kiloyu o süreçte aldm ha tabi stresten de yedim de yedim insallah yeni tedavi sürecimde yeniden almam yacnm o tefavi suresinde bende 73 kilodan 81e ciktim 1 ayda 89 ile dogum yaptim..hic kolay degil canim RABBIM yardimcn olsun bebislerimz saglikli olsunlarda kilo veriliyor iste goruyosun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?