Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi geceler canım. :) Dondurma yemediğin için de sana kocaman bir KALP.

O odemi ilk diyetime basladgim hafta kendi yontemimle 4kg ile gonderdim

Aynen öyle ya ben fiks 2 kilo veriyordum 2 günde ve direk göbeği beli inceltiyordum. Sonra da regl olmanın kötü bir yanı kalmıyordu zaten çok rahat ediyordum. Regl dönemim yaklaşıyor yine deneyebilirim yıllar sonraa.

Akılsız basin cezasi bunlar hep neyse bu bize ders olsunda artik gözümüzün önüne bakalm hep inşallah
cnm o tefavi suresinde bende 73 kilodan 81e ciktim 1 ayda 89 ile dogum yaptim..hic kolay degil canim RABBIM yardimcn olsun bebislerimz saglikli olsunlarda kilo veriliyor iste goruyosun sende

aaa cok gecm

is olsun canimcimm ya zaten salgin var irtalikta kusmali atesli sihalli falan ALLAH korusun bizede haber et inşALLAH onemli birseyi yoktur
Sağol canım..evet çocuklarda fena salgın var..inşallah düzelir yoksa burayı çok sevdi gündüz de konuşuyoruz ama çocuklar insanda hal bırakmıyoki..

haberlerde duydunuzmi bilmiyorum kizlar osmaniyede servis minibusu suya gömülmüş 8 tane minicik yavru can verdi içim parçalandı resmen şu an yazarken bile gözlerim doldu rabbim evlatlarimiza sağlıklı uzun ömür versin

kizlaģğğğ cok uykum geldi sanirim uyucammmm..sahurafa kalkmama karari verdik yarin ola hayrola..opuyorum hepciniziiiiiii

cnm o tefavi suresinde bende 73 kilodan 81e ciktim 1 ayda 89 ile dogum yaptim..hic kolay degil canim RABBIM yardimcn olsun bebislerimz saglikli olsunlarda kilo veriliyor iste goruyosun sende
Amin amin ben nerden baksan 10 kiloyu o süreçte aldm ha tabi stresten de yedim de yedim insallah yeni tedavi sürecimde yeniden almam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…