- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.301
Duydum canım..ogün kızım da geziden dönüyodu aklım çıktı..Rabbim çocuklarımızı korusun..haberlerde duydunuzmi bilmiyorum kizlar osmaniyede servis minibusu suya gömülmüş 8 tane minicik yavru can verdi içim parçalandı resmen şu an yazarken bile gözlerim doldu rabbim evlatlarimiza sağlıklı uzun ömür versin
Senlen küsüm ben zati partisle icecem ben hihhben yqkamiom beyim evdeee
Haydi yükle bakeeeemFoto yuklucem gaza geldm hahahahaha
Yaaa evet bnde cok üzüldüm o habere yaaahaberlerde duydunuzmi bilmiyorum kizlar osmaniyede servis minibusu suya gömülmüş 8 tane minicik yavru can verdi içim parçalandı resmen şu an yazarken bile gözlerim doldu rabbim evlatlarimiza sağlıklı uzun ömür versin
Yaaa o kadar rica ettik ne vardi yanikine bi foto atsan da su partisle seni görsekKizlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum
İyi geceler canım..Kizlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum
Kız inan yok. Geçen gün çekip koymuştum sonra sildim hepsini.ben foto çektirmeyi sevmiyom mu ne.hiç bi fotom yok yanlız. Hep çoluk çocuk la çekilmişYaaa o kadar rica ettik ne vardi yanikine bi foto atsan da su partisle seni görsek
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versinİyi geceler canım..
Ben de seni görmedim amaaaaYaaa o kadar rica ettik ne vardi yanikine bi foto atsan da su partisle seni görsek
HmmKız inan yok. Geçen gün çekip koymuştum sonra sildim hepsini.ben foto çektirmeyi sevmiyom mu ne.hiç bi fotom yok yanlız. Hep çoluk çocuk la çekilmiş
Aaa nasil görmedin gördün ya marlişBen de seni görmedim amaaaa
Hahahhaah uf yaa gulsemmi aglasammiZaten senin her fotonda ayni şoku yasamamak mümkün değil ki partis resmen evrim geçirmişsin kiz hemde öyle böyle bir evrim degil yani
çabuk yukleee
Yoh aanamm kimse atmiyHaydi yükle bakeeeem
@ParteMoralll hadi kiz atiyon mu foto cikacam bag
İyi geceler canım.Iyi geceler kizlar
Balım 63 demiştim ilk gün ama bu sabah elektronik tartıyı deniyim derken 61.8 çıktım. Yarın sabah eczanede tartılıp kesin sonucu yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?