Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana versene

Baah gordunmuu esmerm91
evet dusunsene 88 ne dir ya emzir yeyeyeyeyeyey ne guzel 9.5kg la hamilelgmi tamamlamistm o
Selos ben üzülmiyim diye öyle diyor canm selosum bnm yaa
Yav sen hadi dogum yaptin ya bnm neyime teee 80lere cikmak.
Gerci banada o tedavi süreci cok kilo aldirdi o ilaclar varya aboo nasil istah aciyo anlatamam

Karnim agriyo kendimi balon gibi hissediorm reglden sanirim

Ayy seneler önce Kadınlar Kulubu'nün efsane bir diyeti vardı regl döneminde kadınlar çılgınlar gibi bu diyeti yapardı. Belki sende bilirsin pirinç lapası diyeti.

2 günde ne kilolar verirdik ve 2. günün sonunda gram ödem kalmazdı vücutta. Fazla suyu ve şişkinliği mucize bir şekilde atıyordu vücuttan saf lapa.

ayy kizlar ben daha yatsi namazini kilmadim birazdan sahur vakti gelecekk su 1 litre oldu yarim litrr daha içer yatarım hepinize hayırlı bereketli geceleeer bu arada dondurmada yemediiimmmm basardiimmm sadece meyve yedim 3 4 minik kayısı ve 1 seftalii

aaa cok gecm
Kızı rahatsız canım..ateşi çok yüksekti acile götürcekler düşmezse..ben de ondan haber bekliyorum..
is olsun canimcimm ya zaten salgin var irtalikta kusmali atesli sihalli falan ALLAH korusun bizede haber et inşALLAH onemli birseyi yoktur

O odemi ilk diyetime basladgim hafta kendi yontemimle 4kg ile gonderdim

nasilmis o diyet anlatsana biliyorsann

sana göre benim bu kafami daha cok tasa vhrmam lazim 93 kiloya kadar çıktım benn 10 kilo gitti ama 80 den baslasaydim 70 e duserdim 6 li rakamların hayalini kurardim hâlâ 7 yi gormek icin cirpiniyorm
Akılsız basin cezasi bunlar hep neyse bu bize ders olsunda artik gözümüzün önüne bakalm hep inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…