- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.261
YaaaBir after before dosyam var aklin sasr hahahahahaa o derece siyiriktim
Bende ogrendm bsverBen onun ne olduğunu biliyom mu acaba
Ic canm çaydan birsey olmazKizlar bu saatte rezene cayi icsem bisey olmaz herhalde demi oglusuma süt olsun hem
Yak bi cugura panpa
Okuu hepsiniiayyyy ger ektnde okuyamicam 25 sayfa ne ara yazdiniz yaaa
bende bikac tane var seri var hello kityli vağğ mini mouselu vağğ vintage serisi vağğ hanimefendilisi vağğ vaģda vağğ..tikişş makinemde vağğ bisuru alim pulum boncukum vağg kumaşlarm vağğ iplik desennnnnnEvet canim bel oyuntusunun en ince yerinden
Diyet yapsamda yapmasamda icecekleri asla şekerli icemem zaten canim o konuda rahatimŞekersiz içiyosan iyi bile olur canim
Bana versenebende bikac tane var seri var hello kityli vağğ mini mouselu vağğ vintage serisi vağğ hanimefendilisi vağğ vaģda vağğ..tikişş makinemde vağğ bisuru alim pulum boncukum vağg kumaşlarm vağğ iplik desennnnnn
Selos ben üzülmiyim diye öyle diyor canm selosum bnm yaaBaah gordunmuuesmerm91
evet dusunsene 88 ne dir ya emzir yeyeyeyeyeyey ne guzel 9.5kg la hamilelgmi tamamlamistm o
Kızı rahatsız canım..ateşi çok yüksekti acile götürcekler düşmezse..ben de ondan haber bekliyorum..
ayyy suan hic icim kaldirmazz oluyom siskinliktennnnnn ceyrek pide ve ceyrek baska bir pide daha yidim sanirimmmmmmmOkuu hepsinii
Karnim agriyo kendimi balon gibi hissediorm reglden sanirim
is olsun canimcimm ya zaten salgin var irtalikta kusmali atesli sihalli falan ALLAH korusun bizede haber et inşALLAH onemli birseyi yokturKızı rahatsız canım..ateşi çok yüksekti acile götürcekler düşmezse..ben de ondan haber bekliyorum..
O odemi ilk diyetime basladgim hafta kendi yontemimle 4kg ile gonderdimAyy seneler önce Kadınlar Kulubu'nün efsane bir diyeti vardı regl döneminde kadınlar çılgınlar gibi bu diyeti yapardı. Belki sende bilirsin pirinç lapası diyeti.
2 günde ne kilolar verirdik ve 2. günün sonunda gram ödem kalmazdı vücutta. Fazla suyu ve şişkinliği mucize bir şekilde atıyordu vücuttan saf lapa.
nasilmis o diyet anlatsana biliyorsannAyy seneler önce Kadınlar Kulubu'nün efsane bir diyeti vardı regl döneminde kadınlar çılgınlar gibi bu diyeti yapardı. Belki sende bilirsin pirinç lapası diyeti.
2 günde ne kilolar verirdik ve 2. günün sonunda gram ödem kalmazdı vücutta. Fazla suyu ve şişkinliği mucize bir şekilde atıyordu vücuttan saf lapa.
Akılsız basin cezasi bunlar hep neyse bu bize ders olsunda artik gözümüzün önüne bakalm hep inşallahsana göre benim bu kafami daha cok tasa vhrmam lazim 93 kiloya kadar çıktım benn 10 kilo gitti ama 80 den baslasaydim 70 e duserdim 6 li rakamların hayalini kurardim hâlâ 7 yi gormek icin cirpiniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?