- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.241
Kske bende ölçüp kaydetseydim ya pffBen kafayi bozdugum icin her seyi kaydettm
yumuşak olani nerdem bulakk gecenin bi körü neyse bendr bi çıktığımda alayimmAyy bilmiyom da olmas sankim onlan
Seloş yesin seniiHaaa ey bizde mezuradan bahsediyoduk ya bian anlayamadm coo pardon seloş
Bir after before dosyam var aklin sasr hahahahahaa o derece siyiriktimKske bende ölçüp kaydetseydim ya pff
Ayy ben bi makara seti almiştim içinde iplikleri iğneleri mezurasi minik makasi vardi öylelikle oldu benimde mezuramyumuşak olani nerdem bulakk gecenin bi körü neyse bendr bi çıktığımda alayimm
Al benden de o kadar 15 kilo verdim hala öküz gibiyim19kg verdim demeye utaniom hala zayif deglm ver ver hala kglu
Evet canim bel oyuntusunun en ince yerindenSiz konuşunca gittim mezura buldum. Yarın bende göğüs + bel + basen ölçüsü alayım.
Bu arada bel ölçüsünü belin en ince yerinden mi alıyorsunuz?
Kizlar bu saatte rezene cayi icsem bisey olmaz herhalde demi oglusuma süt olsun hem
Baah gordunmuuSeloş yesin seniibu arada @ParteMoralll partişi ve seni de görmüş biri olarak nerdeyse ikinizde ayni incelikte duruyosunuz az bi göbüş var sende esmoş fazla olarak e oda kalmaz kilo işi bitince
evet dusunsene 88 ne dir ya emzir yeyeyeyeyeyey ne guzel 9.5kg la hamilelgmi tamamlamistm oAl benden de o kadar 15 kilo verdim hala öküz gibiyim
Suc bizde anacim teee ne 80lere ciktik ki 70lerde baslasaydik bu ise simdiye hedefimize varmistik
Evet canim bel oyuntusunun en ince yerinden
Nerdesnn sennnn heee nerdeee cbk hesp verayyyy ger ektnde okuyamicam 25 sayfa ne ara yazdiniz yaaa
sana göre benim bu kafami daha cok tasa vhrmam lazim 93 kiloya kadar çıktım benn 10 kilo gitti ama 80 den baslasaydim 70 e duserdim 6 li rakamların hayalini kurardim hâlâ 7 yi gormek icin cirpiniyormAl benden de o kadar 15 kilo verdim hala öküz gibiyim
Suc bizde anacim teee ne 80lere ciktik ki 70lerde baslasaydik bu ise simdiye hedefimize varmistik
Seloş yesin seniibu arada @ParteMoralll partişi ve seni de görmüş biri olarak nerdeyse ikinizde ayni incelikte duruyosunuz az bi göbüş var sende esmoş fazla olarak e oda kalmaz kilo işi bitince
Allah cene vermis napak hele ben allaahmmayyyy ger ektnde okuyamicam 25 sayfa ne ara yazdiniz yaaa
hic bisey olmaz cnm daha iyi bence oglusunda sakinlenir gazina felan iyi gelir ALLAH bagislasin cnmKizlar bu saatte rezene cayi icsem bisey olmaz herhalde demi oglusuma süt olsun hem
Şekersiz içiyosan iyi bile olur canimKizlar bu saatte rezene cayi icsem bisey olmaz herhalde demi oglusuma süt olsun hem
Ben onun ne olduğunu biliyom mu acabaBoyunuda lazer metreyle olcuyom dusun hahahaajahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?