Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haaa ey bizde mezuradan bahsediyoduk ya bian anlayamadm coo pardon seloş
Seloş yesin senii bu arada @ParteMoralll partişi ve seni de görmüş biri olarak nerdeyse ikinizde ayni incelikte duruyosunuz az bi göbüş var sende esmoş fazla olarak e oda kalmaz kilo işi bitince

Siz konuşunca gittim mezura buldum. Yarın bende göğüs + bel + basen ölçüsü alayım.

Bu arada bel ölçüsünü belin en ince yerinden mi alıyorsunuz?

Seloş yesin senii bu arada @ParteMoralll partişi ve seni de görmüş biri olarak nerdeyse ikinizde ayni incelikte duruyosunuz az bi göbüş var sende esmoş fazla olarak e oda kalmaz kilo işi bitince
Baah gordunmuu esmerm91
Al benden de o kadar 15 kilo verdim hala öküz gibiyim
Suc bizde anacim teee ne 80lere ciktik ki 70lerde baslasaydik bu ise simdiye hedefimize varmistik
evet dusunsene 88 ne dir ya emzir yeyeyeyeyeyey ne guzel 9.5kg la hamilelgmi tamamlamistm o

Al benden de o kadar 15 kilo verdim hala öküz gibiyim
Suc bizde anacim teee ne 80lere ciktik ki 70lerde baslasaydik bu ise simdiye hedefimize varmistik
sana göre benim bu kafami daha cok tasa vhrmam lazim 93 kiloya kadar çıktım benn 10 kilo gitti ama 80 den baslasaydim 70 e duserdim 6 li rakamların hayalini kurardim hâlâ 7 yi gormek icin cirpiniyorm

ya ben balik etliyim zaten hep ömrümce göbekim vardi hala var hic beni yanliz birakmiyor sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…