- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.341
sicaga yakin ilik sut ic canm bana hep iyi gelir @ParteMoralll bende ilaclarimi icmeye basladm ya hemen farketti 1 haftada 1.5 kilo olarak napicam ALLAH'ım bilmiorummbelini sıcak tut ayağıni sıcak tut
afiyet olsun kuzulara gorusurz canimmmBen çocuklara kahvaltı hazırlayayım sonra görüşürüz kızlar..
yaz bakalim menunu kola kapagimi bidon kapagimi olur biz karar verelimGunaydin kizlarrrrrrr bnm kziimda gece bi uyandi 1 saat uyumadi okdu saat 2 ayyyy sahur yapmadk yine istisnalar hatic yapmama karari aldik..ve ben bu sabah 63.1 dim wc den sonra tartildim 62.2 nedir bu ya ama dun yediklerimide yazayim kapak olsun alemeeee
ne diosun simdi kardeş bi cacık olurmu bu menudennyaz bakalim menunu kola kapagimi bidon kapagimi olur biz karar verelim
maşallah pideye dayanamam dedigin kadar varmış da hergün yermisin bu kadar pide yoksa ilk gun diye mi yedin kafamda deli sorularne diosun simdi kardeş bi cacık olurmu bu menudenn
Bence bozulmusturKizlar size bi soru......
Gece kalktım sahur yaptım biseyim yoktu.sabah WC de leke gördüm çok az varla yok arası bir şey. Ama söylemesi ayıp tuvalete kan pıhtısi düştü. Simdiiiii benim oruç bozuldu mu, bozulmadimi.
Ne olur olmaz diye yemiyom bisey yinede
ay normalde daha cok yerim herhun yerimmmmmm yarim pide nedirki banaaaaa utanmasam 1 pidede yerim onceden sahurda tost yapardim pideyleeemaşallah pideye dayanamam dedigin kadar varmış da hergün yermisin bu kadar pide yoksa ilk gun diye mi yedin kafamda deli sorular
canim leke gibiyse biraz muamnada oluyor konu..devami geldimiKizlar size bi soru......
Gece kalktım sahur yaptım biseyim yoktu.sabah WC de leke gördüm çok az varla yok arası bir şey. Ama söylemesi ayıp tuvalete kan pıhtısi düştü. Simdiiiii benim oruç bozuldu mu, bozulmadimi.
Uyuyordur kız o kanepedeeeee uykucu o uykucuuuuuuuuu
Canim regl günün degilse orucunu tut ama daha sonra kaza yap böyle demişti bi hocam bana yanlis hatırlamıyorsamKizlar size bi soru......
Hee bek güzessiiiinn
Yok kiz kizima kahvalti yaptirdim haldir haldir ev topluyom acik temizlik yapicamUyuyordur kız o kanepedeeeee uykucu o uykucuuuuuuuuu
Oruç bozulur canım..Kizlar size bi soru......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?