- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.381
Cnm tavukkofte yap bulgur yap patates yap corba salata meze oh bitti yabancilarmi sankiKayınvalidem aradi bize geçecekmiş kayınbabamla eşimin işleri var geç gelecekler bende size geliyim didişimdi 3 çeşit yemek yapmam ilazim Allah'tan temizliğimi yaptim
Yeter kız daha ne olsunnnMercimek çorbasi, firin poşetinde patatesli soğanli but, pilav salata yogurt yeterdimi
Kizi uyutuyum da öyle kalkicam gonşuuuKolay gelsin canım .
YiterrrMercimek çorbasi, firin poşetinde patatesli soğanli but, pilav salata yogurt yeterdimi
Ayy hiç uğraşacak halim yok kizCnm tavukkofte yap bulgur yap patates yap corba salata meze oh bitti yabancilarmi sanki
Zaten kvdem bide ben variz ikimiss başbaşaYiterrr
Bende kızı uyutcam artık evde ne kadar uyursa. Bugün yürüyüşe gitmedim hava sıcak susarım dedim.büyük ler birazdan okuldan gelcek onlara yemek hazırladım. Öyle geçiyor işte zamanKizi uyutuyum da öyle kalkicam gonşuuusen napiyonuz
Sanada kolay gelsin gonşuuuBende kızı uyutcam artık evde ne kadar uyursa. Bugün yürüyüşe gitmedim hava sıcak susarım dedim.büyük ler birazdan okuldan gelcek onlara yemek hazırladım. Öyle geçiyor işte zaman
Romantik bir aksam yemegi. Basbasa gozgozeZatem kvdem bide ben variz ikimiss başbaşabaska kimse olmucak yemekte
canm benim dunden 2 patca tavugum kaldi biber dolmasi yapicam esime bulgurlu kendime kara bugdayli..Kizlar akşama ne yapicaksiniz iftara
Tavuklu şehriye çorbası yaptım. Fırında türlü yapmayı düşünüyorum. Pilavda yapmiycam .salata, yogurt. YeterrrrrSanada kolay gelsin gonşuuuakşama be yapican karar verdin mi
Romantik bir aksam yemegi. Basbasa gozgoze
Karabugday la tadı güzel oluyomuuucanm benim dunden 2 patca tavugum kaldi biber dolmasi yapicam esime bulgurlu kendime kara bugdayli..
vanim daha once yaptim bence oluyor yerim yani dolma niyetine baharatlarla falan gayt guzl oluo bence ama damak tadi iste bnm icin onemli olan mideme gidick bisey olmasıiiiiKarabugday la tadı güzel oluyomuuu
ayyy cok korkançç bisey bneceee kocamszz kv ile başbaşaa kocam okursaaa 7sulalesi gelsinnnn ama kocamsz estememmmmmm
Kız biz kaynanam la Basbasa kalsak birbirimizi yeriz.yemeğe hiç gerek yok
Soğuk algınlığından dolayi ateşi düşmüyo inşallah tez atlatırızGeçmiş olsun canım iyi mi şimdi
Kiz biz kvdemle arkadaş gibiniz çok iyi geçer zamanayyy cok korkançç bisey bneceee kocamszz kv ile başbaşaa kocam okursaaa 7sulalesi gelsinnnn ama kocamsz estememmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?