- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.361
Ama kan pihtisi diyo eminmisin ?Canim regl günün degilse orucunu tut ama daha sonra kaza yap böyle demişti bi hocam bana yanlis hatırlamıyorsam
Valla bende bilemedim. O yüzden bişey yemiyom.biraz daha bekliyimmAma kan pihtisi diyo eminmisin ?
Ayy bilemedim kafam karıştı emin değilemmAma kan pihtisi diyo eminmisin ?
Cnm kani gordunmu ? Lekede olsa olay bitmistir benim bilgim bu.. bozulmasi gerekiyo.. bide kan pihtisi diyosun bozulmus istersen hemen ara sor emin olmak icnValla bende bilemedim. O yüzden bişey yemiyom.biraz daha bekliyimm
Canm smdi baktim okudum adet sonrasi leke kahve rengi vsvs akinti ya donenen kdr oruc tutamazmisiniz.. on gun sonrasi gelen lekeyse ozure giriyomusKızlar benim dün bitti hiç gelmedi sabah wcye kalktım çook minik kan rengi bile değil bi leke vardı bişi olmaz dimiiiii
Canım regl şeysi olduğunu sanmıyorum ki üşüttüğümde arada oluyor böyle bişi çünkü dün hiiç gelmedi leke falanCanm smdi baktim okudum adet sonrasi leke kahve rengi vsvs akinti ya donenen kdr oruc tutamazmisiniz.. on gun sonrasi gelen lekeyse ozure giriyomus
Karnm agrio bugun hix temizlk modunda degilimAkşama ne yapsam kiikizi uyutuyum temizliğe devam
Agrin gecince yaparsin kuzum dinlen bende bi etrafi toparladim çamasir düzledim makina tuttum eve oruç oruç yordu valla kiz uyusun da bi toz aliyim yerleri siliyim dinlenicemKarnm agrio bugun hix temizlk modunda degilim
Ofof aksama ne yapican.. esim.kahvalti tarzi dedi oyuzden rahatm karnimda agriyi iyi olduuAgrin gecince yaparsin kuzum dinlen bende bi etrafi toparladim çamasir düzledim makina tuttum eve oruç oruç yordu valla kiz uyusun da bi toz aliyim yerleri siliyim dinlenicem
Kalbimiz birrmis kizAkşama ne yapican @ParteMoralll partişim
Valla bende aynı şeyi sordum kimseden ses çıkmadı. Karar veremedim bugünKizlar akşama ne yapicaksiniz iftara
Kolay gelsin canım .Kayınvalidem aradi bize geçecekmiş kayınbabamla eşimin işleri var geç gelecekler bende size geliyim didişimdi 3 çeşit yemek yapmam ilazim Allah'tan temizliğimi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?