- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.401
Ayy gecmis olsun canimSoğuk algınlığından dolayi ateşi düşmüyo inşallah tez atlatırız
Hadi yaa essah miKız biz kaynanam la Basbasa kalsak birbirimizi yeriz.yemeğe hiç gerek yok
Yiter yiterAyy hiç uğraşacak halim yok kizfirin posetine koycam pattisi tavuğu bide pilav temem köfteyi kendime yaparim sonra
Coooh romantkkkZaten kvdem bide ben variz ikimiss başbaşabaska kimse olmucak yemekte
ayyy cok korkançç bisey bneceee kocamszz kv ile başbaşaa kocam okursaaa 7sulalesi gelsinnnn ama kocamsz estememmmmmm
hHAhahahahaahhahaahKız biz kaynanam la Basbasa kalsak birbirimizi yeriz.yemeğe hiç gerek yok
Ben de bulgurlu dolma yapıcam..dünden çorba var..canm benim dunden 2 patca tavugum kaldi biber dolmasi yapicam esime bulgurlu kendime kara bugdayli..
Valla hem arkandan konusuyomus hem arkds gibisinizKiz biz kvdemle arkadaş gibiniz çok iyi geçer zamanbazi kaynanaliklari var tebi ama ossundu öz değil, eşimin annesi vefat etmiş üvey annesi eşimin eşim hiç bişeyimize kariştirmaz rahatim yani acik arkamdan koniyişiyi lafı geliyo ama umursamiyom ben umrum değal
Bizimki karışık bi olay ben kvdemle hiç bir zaman samimi olmadim söylediği hiç bir lafi umursamadim bir araya gelinir otulur konuşulur sadece bu kadarValla hem arkandan konusuyomus hem arkds gibisinizbunu kabul edememmm ben duysam arkamdan konusuyoo sorarimmm ne ayippppppp
Canım kuzum benim yaa..ilaçları işe yarar..bugün beraber iftar yapacaktık kısmet değilmiş yeterki kuzucum iyi olsun..Soğuk algınlığından dolayi ateşi düşmüyo inşallah tez atlatırız
Ozaman iyi cnmmmmm herzaman bazi insanlarla mesafeli olmak lazim.. cnm benimBizimki karışık bi olay ben kvdemle hiç bir zaman samimi olmadim söylediği hiç bir lafi umursamadim bir araya gelinir otulur konuşulur sadece bu kadarzaten mirak etme kiz doğunca duzeldi aramiz gidip gelmiyoduk yoksa şimdilik iyi ama dedigim gibi samimiyet gitti mi gelmiyo bida
Seninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur.Kiz biz kvdemle arkadaş gibiniz çok iyi geçer zamanbazi kaynanaliklari var tebi ama ossundu öz değil, eşimin annesi vefat etmiş üvey annesi eşimin eşim hiç bişeyimize kariştirmaz rahatim yani acik arkamdan koniyişiyi lafı geliyo ama umursamiyom ben umrum değal
Kolay kolay kimseye güvenmem huyum degalOzaman iyi cnmmmmm herzaman bazi insanlarla mesafeli olmak lazim.. cnm benim
Aynen bende herkese yuz vermem uzulmemek icin bu huyum sayesnde hic bir gunum zehir olmaz senelerdir.. mesafeli ama samimiyimdir buda yeter bence.. :) cak pampaKolay kolay kimseye güvenmem huyum degalama bazi olaylarda kazandiriyor bu huyum bana
Ben bi iki arkamdan konuştuğunu duydum ve samimiyetimiz baslamadan bitti havadan sudan konusuruz gelince yada ben gidince o kadarSeninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur..oğlunu benden kiskaniyo benimle yarışır hep
Amanın..en korktuğum kaynana tipi..Seninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur..oğlunu benden kiskaniyo benimle yarışır hep
Ayy bir kaynana vakasi daha.. bir arkadasimda bir kaynana varrr inannnnnnn yorum yapamiyorm boyle bisey olamaz yaaaaSeninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur..oğlunu benden kiskaniyo benimle yarışır hep
Bende kiz çak pampaaAynen bende herkese yuz vermem uzulmemek icin bu huyum sayesnde hic bir gunum zehir olmaz senelerdir.. mesafeli ama samimiyimdir buda yeter bence.. :) cak pampa
Benimkini tanısan aklın şaşarAyy bir kaynana vakasi daha.. bir arkadasimda bir kaynana varrr inannnnnnn yorum yapamiyorm boyle bisey olamaz yaaaa
Allah yardim etsin gonşuuuuuuBenimkini tanısan aklın şaşar
Hahahahaha ayy pampm ayni beeeen...hahahaha bence insanlarin seni saymasi seni uzucek seyleri engelliyo.. sayiliyosun cunku :)Bende kiz çak pampaaeşim bu huyumu çok sever ilk başta beni gören herkesin düşüncesi '' soğuk havali burnu kalmiş '' böyledir halbuki alakasi yok
Birak öyle bilsinler pampaaHahahahaha ayy pampm ayni beeeen...hahahaha bence insanlarin seni saymasi seni uzucek seyleri engelliyo.. sayiliyosun cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?