Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy hiç uğraşacak halim yok kiz firin posetine koycam pattisi tavuğu bide pilav tememköfteyi kendime yaparim sonra
Yiter yiter
Zaten kvdem bide ben variz ikimiss başbaşa baska kimse olmucak yemekte
Coooh romantkkk
ayyy cok korkançç bisey bneceee kocamszz kv ile başbaşaa kocam okursaaa 7sulalesi gelsinnnn ama kocamsz estememmmmmm
hahahah
Kız biz kaynanam la Basbasa kalsak birbirimizi yeriz.yemeğe hiç gerek yok
hHAhahahahaahhahaah siz

Valla hem arkandan konusuyomus hem arkds gibisiniz bunu kabul edememmm ben duysam arkamdan konusuyoo sorarimmm ne ayippppppp

Valla hem arkandan konusuyomus hem arkds gibisiniz bunu kabul edememmm ben duysam arkamdan konusuyoo sorarimmm ne ayippppppp
Bizimki karışık bi olay ben kvdemle hiç bir zaman samimi olmadim söylediği hiç bir lafi umursamadim bir araya gelinir otulur konuşulur sadece bu kadar zaten mirak etme kiz doğunca duzeldi aramiz gidip gelmiyoduk yoksaşimdilik iyi ama dedigim gibi samimiyet gitti mi gelmiyo bida

Ozaman iyi cnmmmmm herzaman bazi insanlarla mesafeli olmak lazim.. cnm benim

Seninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur..oğlunu benden kiskaniyo benimle yarışır hep

Seninki arkandan konuşuyormuş benimki hem arkamdan hem önümden sagimdan solumdan herbicides yanımdan konuşur..oğlunu benden kiskaniyo benimle yarışır hep
Ben bi iki arkamdan konuştuğunu duydum ve samimiyetimiz baslamadan bitti havadan sudan konusuruz gelince yada ben gidince o kadar

Ayy bir kaynana vakasi daha.. bir arkadasimda bir kaynana varrr inannnnnnn yorum yapamiyorm boyle bisey olamaz yaaaa

Aynen bende herkese yuz vermem uzulmemek icin bu huyum sayesnde hic bir gunum zehir olmaz senelerdir.. mesafeli ama samimiyimdir buda yeter bence.. :) cak pampa
Bende kiz çak pampaa eşim bu huyumu çok sever ilk başta beni gören herkesin düşüncesi '' soğuk havali burnu kalmiş '' böyledir halbuki alakasi yok

Bende kiz çak pampaa eşim bu huyumu çok sever ilk başta beni gören herkesin düşüncesi '' soğuk havali burnu kalmiş '' böyledir halbuki alakasi yok
Hahahahaha ayy pampm ayni beeeen...hahahaha bence insanlarin seni saymasi seni uzucek seyleri engelliyo.. sayiliyosun cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…